Įkraunama...
Įkraunama...

Vedybos užsienyje

Mes vaziavom i krioklius, emem tura Jeep safari, kuris thumbup.gif , buvo labai geras gidas, kuris parode ivairiu gamtos grozybiu, daug pasakojo apie Jamaika, dar emem shopping tura, vyras eme ATV safari (vazinejosi keturaciais motociklais), liko patenkintas. Aplamai, visais turais likom patenkinti, pamatem, suzinojom mirksiukas.gif 4u.gif

sakykit o ekskursijos visos tik anglų kalba doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vikiukstis @ 2008 12 16, 13:00)
Mes vaziavom i krioklius, emem tura Jeep safari, kuris thumbup.gif , buvo labai geras gidas, kuris parode ivairiu gamtos grozybiu, daug pasakojo apie Jamaika, dar emem shopping tura, vyras eme ATV safari (vazinejosi keturaciais motociklais), liko patenkintas. Aplamai, visais turais likom patenkinti, pamatem, suzinojom mirksiukas.gif 4u.gif

sakykit o ekskursijos visos tik anglų kalba  doh.gif

zinoma, kad anglu kalba mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aaSTaa @ 2008 12 16, 10:48)
Smagu lietuviai savo varda populiarinam pasauliui. St Lucia saloje niekas niekas nezinojo Lietuveles. Tai visiems tekdavo pasakoti kur ji yra biggrin.gif  4u.gif

na jau niekas nezinojo... juk fotografas tai zinojo, ir vienas barmenas zinojo, sake zino jog musu krepsininkai labai geri ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tigrriuke @ 2008 12 16, 16:20)
na jau niekas nezinojo... juk fotografas tai zinojo, ir vienas barmenas zinojo, sake zino jog musu krepsininkai labai geri ax.gif

uoj atsiprasau pamirasau blush2.gif du zmones zinojo kas yra Lietuva biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaSTaa: 16 gruodžio 2008 - 15:05
PAMAIVA dar karta aciukas smile.gif labai grazi tavo suknute,man patiko,cia pirkai ar siuvais?o i plaukus papuosala ta pati turejai?ar ten kur dare sukuosena dave ar bent siulo kokiu papuosimu ar turet su savimi ax.gif
o Londone koki viesbuti emet ta kur 1km nuo orouosto ar ta kur toliau?siaip tikrai patiko thumbup.gif foto ir ramina,kad nereikia pergyvent viskas itariu bus gerai ten.O jau vaizdai vaizdai grazus man tos palmes tai nezinau juodai patinka ir visa augalija laabai ir jus abu grazi pora mirksiukas.gif tokie laimingi...laukiam nesulaukiam mes savu.....vestuviu....evh biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes wink.gif

ne, mes dokumentu dar negavome smile.gif rasiau jau, kad skambino del liudininku pavardziu smile.gif nes neiskaito smile.gif

Sveikinu visas sugrizusias wub.gif man tai prisiminimai apie Jamaika yra patys nuostabiausi wub.gif

jo, keista, kiek kas grizta, tai vis skirtingi atsiliepimai biggrin.gif na mums oras tai buvo fantastiskas smile.gif lietutis tai tik pora vakaru palijo siek tiek biggrin.gif apie arbatpinigius nebuvo net jokios kalbos - niekam nedavem ir tikrai niekas ju nereikalavo smile.gif o vakarai buvo toookie maloniai silti, kad jokiu ilgu rankoviu nesinorejo visiskai biggrin.gif nors buvau nusivezus ir megztuka, ir striuke - ju prireike tik Londone biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aciu Viri uz foto,labai grazios tavo ax.gif kaip suprantu cia prof fotografo,nes labai ryskios ir saunios thumbup.gif .ir sukneles musu panasios. drinks_cheers.gif Mes ir emem profines,bet vietoj 24 gavom 22,o ir musu fotografas nebuvo isradingas,ciut ne patys turejom susigalvoti kur ir kaip norim,vien del fotografo nesiulyciau rinktis musu viesbucio doh.gif
Papildyta:
QUOTE(virdzzinija @ 2008 12 16, 17:43)
PAMAIVA dar karta aciukas  smile.gif  labai grazi tavo suknute,man patiko,cia pirkai ar siuvais?o i plaukus papuosala ta pati turejai?ar ten kur dare sukuosena dave ar bent siulo kokiu papuosimu ar turet su savimi  ax.gif
o Londone koki viesbuti emet ta kur 1km nuo orouosto ar ta kur toliau?siaip tikrai patiko  thumbup.gif foto ir ramina,kad nereikia pergyvent viskas itariu bus gerai ten.O jau vaizdai vaizdai grazus man tos palmes tai nezinau juodai patinka ir visa augalija laabai ir jus abu grazi pora mirksiukas.gif  tokie laimingi...laukiam nesulaukiam mes savu.....vestuviu....evh biggrin.gif

Labai aciu smile.gif
Suknute tai siuvaus ax.gif
Karunele i plaukus ir pati turejau,ka dariau tai sukuosena.Viesbutuka emem Europa gatvick hotel,jis kaskur 7km nuo uosto,veza nemokamai,gali pakliuti vairuotojas lietuvis smile.gif tik va pusryciu tai mum nemokamu niekas nedave,nors kai sakemes,turejo but..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pamaiva_: 16 gruodžio 2008 - 20:30
[quote=Lauska,2008 12 16, 20:07]
Sveikutes wink.gif

ne, mes dokumentu dar negavome smile.gif rasiau jau, kad skambino del liudininku pavardziu smile.gif nes neiskaito smile.gif
Sveikinu visas sugrizusias wub.gif man tai prisiminimai apie Jamaika yra patys nuostabiausi wub.gif

Ar galetum priminti kokiam viesbutuke gyvenot Jamaikoje? smile.gif
Atsakyti
[quote=vaidblaz,2008 12 17, 10:13]
[quote=Lauska,2008 12 16, 20:07]
Sveikutes wink.gif

Ar galetum priminti kokiam viesbutuke gyvenot Jamaikoje? smile.gif
[/quote]

Couples Swept Away wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauska: 17 gruodžio 2008 - 09:50
Ar yra kurios jau tiksliai apsisprende del vestuviu datu, o mes tai niekaip negalim issisinkti viesbutuko, norisi i visus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aukselisr @ 2008 12 17, 15:22)
Ar yra kurios jau tiksliai apsisprende del vestuviu datu, o mes tai niekaip negalim issisinkti viesbutuko, norisi i visus  bigsmile.gif

Mes apsisprendem liepos 3 isskrendam clap.gif
Atsakyti
pamaiva ir viri, imeskite ir man savo foto ax.gif deimante.valinciute@gmail.com

Papildyta:
o kokie orai ten koki kovo menesi, gal kas galite priminti? Nes labai bijau uraganu ...
Papildyta:
virdzzinija, o kiek kainuoja jeigu ne paslaptis siuo metu viskas-ir kada jus uzsisakete?? Idomu ar kainos krenta??? Nes visu kitu kelionu dabar tai krenta-as sakau gal islosim kas kantresni buvom...arba pralosim smile.gif
Atsakyti