Įkraunama...
Įkraunama...

Vedybos užsienyje

QUOTE(lidzita @ 2009 01 05, 18:44)
Sveika jau zmonele 4u.gif sveikinimai nuosirdziausi wub.gif jau pasigedom taves cia....
Na is pasakojimu, beveik tas pats kaip ir Sandalsuose.... 4u.gif
labai ir as noreciau foto 4u.gif

Sveika, aciu uz sveikinimus,
Jei dar neissiunciau, atsiusk maila i az mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(aaSTaa @ 2009 01 05, 20:01)
tiesi_linija wow kaip graziai papuosta tuoktuviu vieta wub.gif . O kiek jums tai kainavo, jei nepaslaptis?

Tai kad papildomai as mokejau tik uz sukuosena, makiaza ir gelytes i plaukus (kuriu nuotraukose nesimato smile.gif ). Ir aisku uz fot ir video. Tuoktuviu vieta ten visiems tokia pat. Jei nori, gali papildomai gelemis pasipuosti uz tam tikra suma
Atsakyti
aš ir norėčiau, bet darom vestuves LT, tai brangiai gausis per abi vietas ...
Atsakyti
tiesi_linija nuotraukytes super, o suknele wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes,

jau labai retai uzsuku pas jus smile.gif na, uzsuku tai dar dazniau biggrin.gif paskaitineju, o va parasyti tai jau nebeatrandu ka rolleyes.gif Sveikinu visas su Naujaisiais metais smile.gif te issipildo visos Jusu svajones smile.gif planuojanciom vestuves uzsienyje - sia svajone igyvendinti 4u.gif

Tiesi_linija, labai grazus pasakojimas smile.gif mano nuomone apie viesbuti tokia pati smile.gif
Atsakyti
su naujais metais visas thumbup.gif clap.gif
Atsakyti
Lauska Jus dar negavote santuokos liudijimo originalo is Jamaikos? nes jau ilgas laiko tarpas praejo nuo jusu vedybu. Tiesiog idomu kiek reikes laukti to sertifikato, kaip mums sake tai trunka 14 savaiciu.
Atsakyti
QUOTE(pamaiva_ @ 2009 01 06, 21:50)
Lauska Jus dar negavote santuokos liudijimo originalo is Jamaikos? nes jau ilgas laiko tarpas praejo nuo jusu vedybu. Tiesiog idomu kiek reikes laukti to sertifikato, kaip mums sake tai trunka 14 savaiciu.

Negavome mastau.gif kai gausim - butinai pranesiu mirksiukas.gif
Atsakyti
O mums santuokos liudijima pazadejo per 8 savaites atsiusti. Atseit siuo metu laiku vestuviu labai mazai, tai popieriai greiciau tvarkomi. Bet kadangi ten Jamaika - no problem, man - tai galvoju, kad labai dziaugsiuosi gavusi per pusmeti biggrin.gif
O vestuviu buvo tikrai nedaug, i diena po vienas, ir viena diena buvo keturios, na nebent as daugiau nemaciau. O keleta dienu pries Kaledas is vis nebuvo. Planuotoja sake, kad vasara ir per valentino diena vestuviu buna netgi po 10-15, konvejeris, del to popieriukai ilgiau tvarkomi. Na, matysim, kaip cia bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesi_linija @ 2009 01 06, 22:28)
Planuotoja sake, kad vasara ir per valentino diena vestuviu buna netgi po 10-15, konvejeris, del to popieriukai ilgiau tvarkomi. Na, matysim, kaip cia bus smile.gif

Man Inesa irgi buvo minėjusi, kad vasarą susituokus labai ilgai popierių reikia laukt. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(onyx @ 2009 01 07, 00:49)
Man Inesa irgi buvo minėjusi, kad vasarą susituokus labai ilgai popierių reikia laukt. doh.gif

Su naujaisiais visas susituokusias ir planuojancias teketi!!!
Norejau paklausti, ar negalvojate susituokusios Jamaikoje susirasyti is kart ir LT, o jau gauta santuokos liudijima is Jamaikos tiesiog graziai isireminti? smile.gif Idomu, ar po to nebutu problemu del dvigubos santuokos g.gif
Atsakyti
Mes savo santuokos liudijima is St. Lucia tiesiog isireminom ir gavom ji is karto, nes nedejom apostiles wub.gif
Atsakyti
Na del tu formalumu, tai ir mums zadejo po 8 savaiciu, praejo jau 7. Ziuresime kaip bus... g.gif
Bet mes vis del to nusprendeme nelaukti, zinant Lauskos atveji... Todel grize, iteisinome metrikacijoj savo santuoka tiesiog ta diena, kai sventeme LT...Ir ten mums pasake, kad tikrai nesiskaitys dviguba santuoka, tiesiok kai gausime tuos dokumentus, graziai isireminsime ir turesime kaip dovana is ten.... 4u.gif wub.gif
Atsakyti