QUOTE(grazinukas @ 2009 01 25, 00:07)
sveikutes panickos ir zmonikes..labai jau seniai pas jus buvau ..labai atsiprasau,bet interneto neturejau.tai va susituokeme mes gruodzio 12
, aisku viskas buvo nepakartojama ..isskyrus tai jog nusipirkom is viesbucio personalo kompakta muzikos,regio..nes labai patiko ..ir palikome ji kambaryje
..noreciau paklausti gal kartais kuri nors is jusu turi ju muzikos?buciau laaabai dekinga.. 
Papildyta:
kas nores nuotraukyciu tai galeciau jas jums per skaipa atsiusti..tik vardus parasykite.
Papildyta:
kas nores nuotraukyciu tai galeciau jas jums per skaipa atsiusti..tik vardus parasykite.
sveikqa nuosirdziausi sveikinimai
gal butu galima gauti foto aukse.rad@gmail.com
aciu
Grazinuks, del muzikos tai mes nepirkom jokiu cd, nors fainiai butu paklausyt....
QUOTE(ast1 @ 2009 01 25, 14:32)
Sveikinu susituokus grazinuka
Mes dar tik planuojame savo svente Jamaicoje
Gal galetum ir man keletanuotraukyciu
asta.ceb mano skaipas. Aciu!
Arba i emaila cebatarauskiene@yahoo.com
Pas mus viesbuti, net nebuvo pirkti jokiu kompaktu, bet kaip noreciau paklausyti
patiko man kur antinas rase kad toookios dideles bangos buvo
bet kaip supratau cia buvo per uragana? o siaip, iprastom dienom yra bangos?
grazinukas gal gali ir man nors viena nuotraukyte atsiust, mano pastas linute03@yahoo.com , aciu
grazinukas gal gali ir man nors viena nuotraukyte atsiust, mano pastas linute03@yahoo.com , aciu
QUOTE(Lauska @ 2009 01 26, 12:25)
Mes paraseme emaila savo vedybu planuotojai, kad niekaip nesulaukiame dokumentu
oi laukiam laukiam tavo dokumentu, tikekimes kad su antspaudukais bus visais reikiamais
QUOTE(Lauska @ 2009 01 26, 11:25)
Mes paraseme emaila savo vedybu planuotojai, kad niekaip nesulaukiame dokumentu
na idomu,isivaizduoju kaip nekantraujat Jus!!!!
Papildyta:
QUOTE(grazinukas @ 2009 01 24, 23:07)
sveikutes panickos ir zmonikes..labai jau seniai pas jus buvau ..labai atsiprasau,bet interneto neturejau.tai va susituokeme mes gruodzio 12
, aisku viskas buvo nepakartojama ..isskyrus tai jog nusipirkom is viesbucio personalo kompakta muzikos,regio..nes labai patiko ..ir palikome ji kambaryje
..noreciau paklausti gal kartais kuri nors is jusu turi ju muzikos?buciau laaabai dekinga.. 
Papildyta:
Papildyta:
Sveikinu,na mes dar tik laukiam savu vestuviu,gal gali parasyt kokiam viesbutyje buvai?na bet tikrai planuojam koki tai kompakta nusipirkt (jei nepamirsim
mes buvome grande ocho rios viesbutyje.
Sveikiname prisijungus i musu bureli
, Aikselisr planuoja panasiu laiku vestuves