Įkraunama...
Įkraunama...

Dvyniai

QUOTE(Lin1 @ 2014 07 15, 00:25)
permainingi -todel ir dvyniai , bet tai nereiksia kad mes blogi - priesingai mes ivairiapusiski .. na kaikuiriems aisku gal ir kliuna tai...

na, bet kai žmogus pakeičia nuomonę per pusvalandį 20 kartų, čia jau nebe įvairiapusiškumas, o neapsisprendimas. sakysit, ne nuo zodiako ženklo tai priklauso? taip, galbūt iš dalies, tačiau kiek teko susidurti su dvyniais (o teko tikrai nemažai), tai būtent jiems tokie nuomonės kaitaliojimai itin būdingi.
Atsakyti
QUOTE(october' @ 2014 07 16, 15:44)
na, bet kai žmogus pakeičia nuomonę per pusvalandį 20 kartų, čia jau nebe įvairiapusiškumas, o neapsisprendimas. sakysit, ne nuo zodiako ženklo tai priklauso? taip, galbūt iš dalies, tačiau kiek teko susidurti su dvyniais (o teko tikrai nemažai), tai būtent jiems tokie nuomonės kaitaliojimai itin būdingi.




del neapsisiprendimo sutinku, tai yra trukumas... bet tai budinga tieisog turbut daugumai dvyniu ,
Atsakyti
Manau, kad esu pakankamai dvyniška - smalsi, nemėgstanti rutinos, siekianti eksperimentuoti, išbandyti naujus dalykus. Mane smalsumas "varo į priekį" - negaliu gyventi tais pačiais dalykais, nuolat bendrauti su tais pačiais žmonėmis, tuo pat keliu važiuoti į darbą, klausyti to paties atlikėjo muzikos, kalbėti tokiomis pačiomis temomis, ar valgyti tokį pat maistą... hihihi.gif Nuolat reikia įvairovės, pokyčių, naujos ugnelės, kuri įkvėptų, uždegtų gyvenimui.
Ir, manau, kad dvyniams reikia daug laisvės. cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 10 vasario 2015 - 16:14
QUOTE(Victorious @ 2015 02 10, 16:06)
Manau, kad esu pakankamai dvyniška - smalsi, nemėgstanti rutinos, siekianti eksperimentuoti, išbandyti naujus dalykus. Mane smalsumas "varo į priekį" - negaliu gyventi tais pačiais dalykais, nuolat bendrauti su tais pačiais žmonėmis, tuo pat keliu važiuoti į darbą, klausyti to paties atlikėjo muzikos, kalbėti tokiomis pačiomis temomis, ar valgyti tokį pat maistą... hihihi.gif  Nuolat reikia įvairovės, pokyčių, naujos ugnelės, kuri įkvėptų, uždegtų gyvenimui.
Ir, manau, kad dvyniams reikia daug laisvės. cool.gif


O mano vyras kad ir dvynys, bet jam įvairovių nereikia, kaip tik labai mėgsta pastovumą.
Atsakyti
As esu dvyne. Esu labai pareiginga,tvarkinga, bet ne Todel,kad man patiktu tvarkytis, o delto,kad megstu tvarka, negaliu pakesti ismetytu daiktu ar dulkiu, todel tvarkausi kasdien.Esu labai atsakinga, jei man kazkas labai svarbu,viska padarysiu,kad tik pasiekciau ko noriu. Mane erzina vyro daznai priimama sprendimai pagal jo nuotaika,jis yra saulys,nors as pati tokia pat esu,jei kazko noriu - padarysiu,jei nelabai noriu - ne. bet jei esam kazka bendrai nutare,as to laikausi,nors ir nenoriu. Nemegstu mazu vaiku, tiktai giminiu vaikus myliu. Nemegstu banalios romantikos, kvailu zmoniu...rutinos...nors turiu savo tvarka ir savo ritualus,kuriu laikausi visada. Megstu grozi, mena, idomias diskusijas..megstu aktyvu laisvalaiki. Nemegstu kompleksuotu zmoniu ir pesimistu,kurie nepasitiki savo jegomis. Turiu asmenybes susidvejinima Matyt, nes manyje gyvena lyg subrendusi moteris ir mazas vaikas kartu...esu susireiksminusi Matyt,taciau su visais kurie manes nenervina bendrauju graziai,o kurie nepatinka, as ju net nematau. Man seima yra labai svarbu. Man patinka rupintis seima, namais, o paskui jau draugai lieka paskutineje vietoje,nes as neturiu daug laiko,nors ir nuosirdziai juos myliu. Megstu keliauti, esu labai tolerantiska ir zingeidi. Man neidomu klausytis kazkokiu bobuciu auobuse, bet as megstu knygas apie rimtus dalykus.
Atsakyti
Labiau pažinau savąjį dvynį. Įvairovė jį trikdo, impulsyvumo nulis. Viską mėgsta apgalvoti. Naujovių neperneša. Pastovumas - geriausias draugas. Įdomiausia laisvalaikis - kelionės...per Discovery kanalą ant pribezdėtos sofos biggrin.gif

Bet rūpestingas ir pareigingas iki nežinau wub.gif Tikiuosi, šioje vietoje nesikeis niekada biggrin.gif Jo šeima jam NR 1.

Su visais labai malonus, taktiškas, paslaugus, kantrus.

Tolerancija kažkokia prieštaringa. Toleruoja kvailius, paviršutiniškus žmones, su tokiais randa bendrą kalbą, bet neapkenčią juodaodžių, arabų ir t.t. blink.gif Čia tai man nesuvokiama doh.gif

Turi savo nepajudinamą tvarką: miega tik vienoje lovos pusėje, ir niekada kitoje. NIEKADA. Geria tik iš vieno ir to pačio puodelio. VISADA.

Žodžiu, keistas jis man, aš skorpionė, bet dvynius atitinku šimtą kartų labiau nei draugas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Kotryna-26 @ 2015 09 13, 05:27)
As esu dvyne. Esu labai pareiginga,tvarkinga, bet ne Todel,kad man patiktu tvarkytis, o delto,kad megstu tvarka, negaliu pakesti ismetytu daiktu ar dulkiu, todel tvarkausi  kasdien.Esu labai atsakinga, jei man kazkas labai svarbu,viska padarysiu,kad tik pasiekciau ko noriu. Mane erzina vyro daznai priimama sprendimai pagal jo nuotaika,jis yra saulys,nors as pati tokia pat esu,jei kazko noriu - padarysiu,jei nelabai noriu - ne. bet jei esam kazka bendrai nutare,as to laikausi,nors ir nenoriu. Nemegstu mazu vaiku, tiktai giminiu vaikus myliu. Nemegstu banalios romantikos, kvailu zmoniu...rutinos...nors turiu savo tvarka ir savo ritualus,kuriu laikausi visada. Megstu grozi, mena, idomias diskusijas..megstu aktyvu laisvalaiki. Nemegstu kompleksuotu zmoniu ir pesimistu,kurie nepasitiki savo jegomis. Turiu asmenybes susidvejinima Matyt, nes manyje gyvena lyg subrendusi moteris ir mazas vaikas kartu...esu susireiksminusi Matyt,taciau su visais kurie manes nenervina bendrauju graziai,o kurie nepatinka, as ju net nematau. Man seima yra labai svarbu. Man patinka rupintis seima, namais, o paskui jau draugai lieka paskutineje vietoje,nes as neturiu daug laiko,nors ir nuosirdziai juos myliu. Megstu keliauti, esu labai tolerantiska ir zingeidi.  Man neidomu klausytis kazkokiu bobuciu auobuse, bet as megstu knygas apie rimtus dalykus.

O tau rimtai diagnozuotas asmenybės susidvejinimas ar čia tik ant bajerio rašai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dewofsoul: 13 rugsėjo 2015 - 11:58
QUOTE(dewofsoul @ 2015 09 13, 12:00)
Labiau pažinau savąjį dvynį. Įvairovė jį trikdo, impulsyvumo nulis. Viską mėgsta apgalvoti. Naujovių neperneša. Pastovumas - geriausias draugas. Įdomiausia laisvalaikis - kelionės...per Discovery kanalą ant pribezdėtos sofos  biggrin.gif 

Bet rūpestingas ir pareigingas iki nežinau  wub.gif Tikiuosi, šioje vietoje nesikeis niekada biggrin.gif Jo šeima jam NR 1.

Su visais labai malonus, taktiškas, paslaugus, kantrus.

Tolerancija kažkokia prieštaringa. Toleruoja kvailius, paviršutiniškus žmones, su tokiais randa bendrą kalbą, bet neapkenčią juodaodžių, arabų ir t.t.  blink.gif Čia tai man nesuvokiama  doh.gif

Turi savo nepajudinamą tvarką: miega tik vienoje lovos pusėje, ir niekada kitoje. NIEKADA. Geria tik iš vieno ir to pačio puodelio. VISADA.

Žodžiu, keistas jis man, aš skorpionė, bet dvynius atitinku šimtą kartų labiau nei draugas  biggrin.gif
Papildyta:

O tau rimtai diagnozuotas asmenybės susidvejinimas ar čia tik ant bajerio rašai?


Ne,nediagnozuota man nieks,taciau eu labai ivairiapusiska asmenybe. Tuo paciu gilus ir pavirsutiniskas zmogus. Kartais elgiuosi kaip subrendusi,kartais kaip ne. Bet Matyt visi zmones tokie
Atsakyti

Pasakysiu tik viena. Tos kurios bijo kad dvinys eis per kitas nusiramynkite. Dviniai kai issirenka tikrai savo gyvenimo drauge tampa geriausi pasaulio vyrai ir teciai ir dar tampa isskirtinai istikimi savo isrinktajai nes zino save ir savo nuotaiku kaita, kad sio momentu gaus is kitos laimes o ryt kentes del to kad isdave ir dar istikimi del to kad iki jusu buvo labai daug moteru.  Taip jie buna irzlus ir supyke neaisku del ko bet istikro jiems tiesiog nuobodu ir tuo momentu slegia rutina. Tai viskas. Isvada sakau is savo patirties (as dvinys) ir draugu dvyniu patirties, beveik visiems tas pats.

Atsakyti