QUOTE(Anaksunamun @ 2010 09 22, 18:43)
Ka reiskia depresija? Man gyd. nieko nenustate, as pati nusistaciau sau agorafobia, nes su manim viskas gerai, tiesiog nemegstu viesu vietu, PC, zmoniu susiburimu vietu, man ten prasideda derealizacija. Kaip buvau pas neurologe, tai ji tik pakraipe galva, kad mat tokia jauna, ir vos ne ant stipriu vaistu turesiu sedeti

Tai is to ir supratau. O i depresuojancia as tikrai nepanasi, su nuotaika man viskas ok, aisku, normalu kaip ir visiems zmonems, viena diena geresne, kita ne, bet pati savyje nematau jokiu depresijos pozymiu

Kaip sakiau, buna ir labai sunkiu dienu, bet kita diena atsibudnu ryte ir vel kaip nauja
Gal gali papasakot kuo ta pasikartojanti depresija pasireiskia? Ir kas tie efektiniai sutrikimai?
man lygiai tas pats buvo nuo 12kl viskas prasidejo, galvojau as viena tokia nenormali,pati su savim kazkiek tvarkiaus, ir tik pries du metus pradejau ieskotis pati, kas man daros, ir agorofobija nusistaciau is forumu, ir siaip skaiciau, kad man atitinka ligos simptomai, o nuotaika ir pas mane lyg ir gera, net labai gera budavo kartais, buna ir niuriu dienu, savyzudybes noro niekada nebuvo kile ar panasaus ko...nuejau pas psidhologe, dariau testa, ir nustate, kad depresija....
dabar pati, kaip susimastau, tai tikrai to dziaugsmo kiek anksciau budavo nebelike pas mane...