Musu sklypas performuotas dar sraigiu nedaug, bet mano kaimynai tiesiog jas renka rankomis po lietaus, kai visos islenda aiksten. Renka mazdaug karta per menesi, prirenka po pilna kibira, supila ant plento ir masinos jas sutraisko arba patys kojom traisko. As tai pririnkt galeciau, bet su traiskymu man butu sudetinga. Ziuresim kaip ten bus.
QUOTE(JuventaK. @ 2014 05 15, 20:39)
Na ir šaltakraujės jūs... Man tai sraigės labai mielos. Aš taip pat vaikystėje augindavau 

O ką siūlote daryti Jūs? Gal kokių super duper minčių turit, kad ir derlių išsaugotume, ir sraigės sveikos gyvos liktų?

QUOTE(zuikis5 @ 2014 05 16, 16:11)
Augalais jos nesidomi.
Papildyta:
QUOTE(kantvili @ 2014 05 14, 21:18)
butu juokinga jei nebutu graudu
ir koks biesas jas sugalvojo, kaip jus sakot d
rbo, dusios idedi daug, o tau po nakties tik daigelio kotelis be lapeliu stovi
na bet kantriai kantriai ir darkt kantriai su jomis bandau kovot, toks vaizdas kad as jas surenku, o jos visos ryte vel atsidure siltnami ar braskese 

Jos i siltnami per kazkur patenka, turbut nesandarus yra, nes ten jos negyventu, nera kur per diena sleptis.
QUOTE(zuikis5 @ 2014 05 16, 16:11)
nelesa nei augalų, nei gėlių. Joms sraigių, šliužų, varliukų paduok...

QUOTE(Venta9 @ 2014 05 16, 18:42)
Augalais jos nesidomi.
Papildyta:
Jos i siltnami per kazkur patenka, turbut nesandarus yra, nes ten jos negyventu, nera kur per diena sleptis.
Papildyta:
istirinesiu ryt visus kampelius, mazu rasiu kokia skyle