Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkit išgelbėti sodą nuo sraigių

Musu sklypas performuotas dar sraigiu nedaug, bet mano kaimynai tiesiog jas renka rankomis po lietaus, kai visos islenda aiksten. Renka mazdaug karta per menesi, prirenka po pilna kibira, supila ant plento ir masinos jas sutraisko arba patys kojom traisko. As tai pririnkt galeciau, bet su traiskymu man butu sudetinga. Ziuresim kaip ten bus.
Atsakyti
QUOTE(JuventaK. @ 2014 05 15, 20:39)
Na ir šaltakraujės jūs... Man tai sraigės labai mielos. Aš taip pat vaikystėje augindavau sad.gif

O ką siūlote daryti Jūs? Gal kokių super duper minčių turit, kad ir derlių išsaugotume, ir sraigės sveikos gyvos liktų? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikis5 @ 2014 05 16, 16:11)
O daržų ir gėlynų?  mastau.gif

Augalais jos nesidomi.
Papildyta:
QUOTE(kantvili @ 2014 05 14, 21:18)
butu juokinga jei nebutu graudu  doh.gif  ir koks biesas jas sugalvojo, kaip jus sakot d doh.gif rbo, dusios idedi daug, o tau po nakties tik daigelio kotelis be lapeliu stovi  doh.gif  na bet kantriai kantriai ir darkt kantriai su jomis bandau kovot, toks vaizdas kad as jas surenku, o jos visos ryte vel atsidure siltnami ar braskese  lotuliukas.gif

Jos i siltnami per kazkur patenka, turbut nesandarus yra, nes ten jos negyventu, nera kur per diena sleptis.
Atsakyti
QUOTE(zuikis5 @ 2014 05 16, 16:11)
O daržų ir gėlynų?  mastau.gif

nelesa nei augalų, nei gėlių. Joms sraigių, šliužų, varliukų paduok... biggrin.gif Pati nesu auginusi, bet susidomėjau, skaitinėju. Ai, dar kiaušinius deda... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 16 gegužės 2014 - 18:47
QUOTE(Venta9 @ 2014 05 16, 18:42)
Augalais jos nesidomi.
Papildyta:

Jos i siltnami per kazkur patenka, turbut nesandarus yra,  nes ten jos negyventu, nera kur per diena sleptis.

istirinesiu ryt visus kampelius, mazu rasiu kokia skyle 4u.gif
Atsakyti