Įkraunama...
Įkraunama...

Kitokie kvepalai, kitokių kvepalų parduotuvės

QUOTE(Marla @ 2009 06 10, 09:35)

Pavėlavai, aš jau prisiminiau tongue.gif
Atsakyti
Dar berods Vilniaus Vartuose ETRO yra ax.gif , ar ne?
Atsakyti
Kad aš niekur ir neskubėjau biggrin.gif
O Kristianoje yra Laura Tanato, Creed (jei galima vadint tokiais labai kitokiais) ir Bois smile.gif
Atsakyti
oo kaip faina, merginos - dekuil abai uz adresiukus, bandysiu ieskoti thumbup.gif:

QUOTE(Margot @ 2009 06 10, 10:18)
Chinchin, jei ieškai kavos kvapo, būtinai pauostyk šiuos (nors tai ir ne nišinė parfumerija, bet tikrai ne prastenė biggrin.gif ):
http://www.fragranti...offee-2337.html

aha situ jau planuoju be tkokiua tveju jei nerasiu pauostyti LT pirkti meginuka is uzsienio doh.gif

Beje, o kaip del Demeter Fragrances - kas nor ska nors zinote? kaip ju kokybe? tia yra visokiausiu valgomu kvapu kvepalai, yra Hershey dark chocolate, yra Espresso ir Capuchino, saldzios vatos, na visokiu virs 200 rusiu - gal kas bandet ar uostet? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2009 06 10, 14:54)
Beje, o kaip del Demeter Fragrances - kas nor ska nors zinote? kaip ju kokybe? tia yra visokiausiu valgomu kvapu kvepalai, yra Hershey dark chocolate, yra Espresso ir Capuchino, saldzios vatos, na visokiu virs 200 rusiu - gal kas bandet ar uostet? ax.gif

As butent siu kvapu neuosciau, bet uoscius kitokius Demeter firmos, tai man jie kvepia tuo, ka raso, bet nezinau ar pati tokiais dalykais noreciau kvepet...
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 06 10, 15:30)
As butent siu kvapu neuosciau, bet uoscius kitokius Demeter firmos, tai man jie kvepia tuo, ka raso, bet nezinau ar pati tokiais dalykais noreciau kvepet...

ha taip, ten kazkoks DIRT kvapa syra, as gal tokiu nenoreciau lotuliukas.gif bet va Espresso arba Capucchino... mmm...
turiu aliejinius "roll on" perfumuotus aliejukus - sokolado tai labai fianas, kvepinuosi (bet vyrui nepatinka, jis nemegsta jokio sokolado kvapo), tai manau man tie Demeter tada tiktu jei kvepia butent tuo kas parasyta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Marla @ 2009 06 10, 11:48)
Creed (jei galima vadint tokiais labai kitokiais)

drinks_cheers.gif galima, galima irnesakyk.gif
Atsakyti
Mieli merginos, o Lutens ir L'Artisan Vilniuje yra? Skaiciau, kad L'Artisan'o nebera, bet tai buvo ziema. O dabar?
O kas yra toje Panoramoje?
Atsakyti
Panoramoje yra:
http://cremedelacreme.lt/zenklai.html
Atsakyti
Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Margot @ 2009 06 10, 19:19)

Serge Lutens "Panoramoje" (Creme de la Creme) nėra schmoll.gif Trečiadienį užsukusi teiravausi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2009 06 15, 20:53)
Serge Lutens "Panoramoje" (Creme de la Creme) nėra  schmoll.gif Trečiadienį užsukusi teiravausi  mirksiukas.gif

Klausimas buvo, kokie brandai yra panoramoje, tai aš ir įmečiau linką su brandais. Niekur neteigiau, kad Vilniuje yra Lutens biggrin.gif O beje, būtų gerai, jeigu būtų rolleyes.gif
Atsakyti