Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(angi @ 2008 10 08, 14:21)
uzvakar buvau ermitaze, tai ten laaabai daug miniuku si kart privezta  4u.gif

ale visu spalvu tai neisidemejau  blush2.gif

mačiau aš tuos - violetiniai kaip violetiniai, o baltų tik viduriukas skiriasi ax.gif ninoriu aš tokiųų, dar ir kaina 40lt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2008 10 08, 14:16)
niekas man neatsako... verysad.gif

Kantrybes ir dar karta kantrybes bigsmile.gif tikrai surasi kur nors tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2008 10 08, 14:24)
mačiau aš tuos - violetiniai kaip violetiniai, o baltų tik viduriukas skiriasi ax.gif ninoriu aš tokiųų, dar ir kaina 40lt doh.gif

o kokiu tu nori g.gif
Atsakyti
sveikos dar karta
norejau paklausti, jei uzsisakiau visokiu gerybiu is orchideja.lt spalio 1d, kazi kada turetu ateiti siuntinukas? ta pacia diena ir pinigelius pervedziau
aciu
Papildyta:
tiesa, miniuku maciau vakar senukuose ryskiai rozines spalvos (megoj)
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 10 08, 13:06)
persodinus purskinet reik mirksiukas.gif kad tos zaizdeles uzgytu greiciau, o laistant gali vel puvinukas isimest g.gif

atsiprašau už klausimą- purškinėt- tai čia paprastu vandenuku? be jokių chemikalų? puškinėt tik tas taip vadinamas orines šaknis, kur virš vazono?
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 10 08, 14:26)
o kokiu tu nori g.gif

kaip pas Salzą

QUOTE(loretabr @ 2008 10 08, 14:28)
purškinėt- tai čia paprastu vandenuku?

taip
Atsakyti
QUOTE(Almuka @ 2008 10 08, 14:27)
sveikos dar karta
norejau paklausti, jei uzsisakiau visokiu gerybiu is orchideja.lt spalio 1d, kazi kada turetu ateiti siuntinukas? ta pacia diena ir pinigelius pervedziau
aciu

skm situo klausimeliu kreipkis mirksiukas.gif

QUOTE(loretabr @ 2008 10 08, 14:28)
atsiprašau už klausimą- purškinėt- tai čia paprastu vandenuku? be jokių chemikalų? puškinėt tik tas taip vadinamas orines šaknis, kur virš vazono?

aha, paprastu ir tas saknytes virsutines, as tai kai turiu akva, tai tuo vandeniu ir purskineju ax.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2008 10 08, 14:29)
kaip pas Salzą

jei po ilgu paiesku nerasi, teks atimti is Salzos biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 10 08, 14:32)
jei po ilgu paiesku nerasi, teks atimti is Salzos biggrin.gif  tongue.gif

jau greičiau jos miniukas apsivaikuos rolleyes.gif nei aš rasiu parduotuvėj tokį verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2008 10 08, 14:34)
jau greičiau jos miniukas apsivaikuos rolleyes.gif nei aš rasiu parduotuvėj tokį verysad.gif

nu prasyk, kad patepliotu keikibostu akute apatine ir bus tau vaikiukas mirksiukas.gif

nu davai pasiraitojam rankoves ir kimbam i statybas, o tai cia mane diedas per skype atakuoja savo nuorodom i statybas biggrin.gif
http://gedzocity.myminicity.com
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 10 08, 14:39)
nu davai pasiraitojam rankoves ir kimbam i statybas, o tai cia mane diedas per skype atakuoja savo nuorodom i statybas biggrin.gif

man statybų darbe užtenka biggrin.gif taip kad be manęs sukites tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2008 10 08, 14:41)
man statybų darbe užtenka biggrin.gif taip kad be manęs sukites tongue.gif

kokia nedraugiska bebe.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 10 08, 14:39)
nu prasyk, kad patepliotu keikibostu akute apatine ir bus tau vaikiukas mirksiukas.gif

O ką čia reikia daryti???? blush2.gif čia apie statybas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Ligitukas_: 08 spalio 2008 - 14:02