Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

as tai jau pati nzn ko noriu doh.gif depresija matyt puola g.gif
Atsakyti
na va, negi teks auginti salotas, kaip kažkuri kita mamytė wub.gif
Atsakyti
Nugi rena,kas cia per depresijos blink.gif ,juk turi mus group.gif ,pati geriausia vaista nuo depresijos mirksiukas.gif ....
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 10 07, 12:46)
Kad ne nezinau,kol ka sir "mamyte" ir " lelis" jauciasi labai gerai biggrin.gif ..
O ir cia juk viskas i vieta atsiremai,atsirastu papildomas vazonas ant palanges lotuliukas.gif ..Jauciu kol, kas tai taip paliksiu,ir atrodo idomiai,net mano vyruj patinka,sako kaip koks vors lotuliukas.gif
Kazkuri is panu pamenu ir turejo labai dideli keika,neatsyrus.

as ir sakiau savo keikio neskirsiu, bet ziuriu dar viena berods augintis pradeda bigsmile.gif pas amne tik miniuke, tai lai auga, kol gerai bus, o siaip tai ji kai pradejo keikius augintis tai lb atsigavo bigsmile.gif thumbup.gif
o ta saka (ziedstiebis) kur mirksta vazoje, tai jau maciau keikis sakni leisti pradeda ir kitas keikio lapas matos g.gif
Papildyta:
QUOTE(ingulia @ 2008 10 07, 12:51)
na va, negi teks auginti salotas, kaip kažkuri kita mamytė  wub.gif

paauginsi salotas, o poto ir ziedais pradziugins mirksiukas.gif

QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 10 07, 12:52)
Nugi rena,kas cia per depresijos blink.gif ,juk turi mus group.gif ,pati geriausia vaista nuo depresijos mirksiukas.gif ....

na cia tai papletkini su mergickom, tikrai smagu, tik man vel galva pradeda skaudet doh.gif
Atsakyti
Ir nuo galvos skausmo yra vaistu drinks_cheers.gif ,as vakar i saldytuva isimeciau ,bet taip ir nepasimegavau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 10 07, 12:01)

paauginsi salotas, o poto ir ziedais pradziugins mirksiukas.gif

Aš jau laukiu nesulaukiu, kiba reiks ieškot kokios žydinčios biggrin.gif
Atsakyti
sveikos gelininkes 4u.gif pagaliau gavau per ebay uzsakytas gelytes, tik jau tokios mazytes, jauciu sunku bus jas uzaugint g.gif
stai vanda
user posted image
pakabinau ja stiklineje virs dregnu kiminu ir dar i maisa ikisau, kaip jus manot ar gerai padariau?
user posted image
ir kita, gigantea
user posted image
user posted image
sita irgi padejau ant dregnu kiminu ir i maisa mirksiukas.gif saknys abieju kietos, atrodo sveikai, laukiu komentaru is profesionaliu !

Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 10 07, 11:41)
Is iskart noriu pasirodyti kos jau didelis mano keikas biggrin.gif
user posted image

nu tavo keikis super atrodo, tokio ir aš neatskirčiau wub.gif o kai pas manes ant pačios mamytės auga, tai bijau kad jai nebutu sunku, todėl ir nuėmiau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 10 07, 12:37)
as tai jau nebeprasau paimu ir issiverciu per ta nuoroda kur is anglu isvercia visa puslapi, esu dabar mandra hihihi.gif

kas per nuoroda? ax.gif
Atsakyti
beje, ačiū rena už naujus namučius 4u.gif
Atsakyti
Prisiregistrinu. O tai kol susiruosiu paskaityt, tai jusu ir pedsakai senoj temoj buna atause doh.gif
Atsakyti
Nastia,o tu LT???Nes as nenemaniau ,kad is ebay i LT siuncia,orhu niekad nesu pirkus i ebay,na augaliukai atrodo sveiki. ax.gif
Atsakyti