Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 10 07, 21:52)
Laivite,na ir groziu tu ten albume turi thumbup.gif
O palange tai zinok net vyruj parodziau(na ten kur daug geliu) hihihi.gif
O jis man sako,kad mano palandes nukrautos lotuliukas.gif
Na jau arklio meslo savo cimbidziams tai ne su ziburiu ar cia nerasiu lotuliukas.gif ,nebent kur paskui raitus policininkus lakstyciau su maiseliu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nu cia tai geras su tuo meslu gal reiks siuntini siusti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Jo palanges pas mane pilnos salotu nebaisi ziema thumbup.gif
Cia kaip dabar atrodo dabar viena is palangiu blink.gif

user posted image
Bet viltis kad tai jau laikina turesiu didesnes thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laivite: 08 spalio 2008 - 20:24
QUOTE(Laivite @ 2008 10 08, 21:18)
Bet viltis kad tai jau laikina turesiu didesnes  thumbup.gif

Tai pasakok, kaip ir mums prasiplatinti palanges? ax.gif
Atsakyti
Merginos kraustausi i naujus namucius kuriuose daug daug palangiu ir net geliu kambarys topsecret.gif
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2008 10 08, 21:38)
Merginos kraustausi i naujus namucius kuriuose daug daug palangiu ir net geliu kambarys  topsecret.gif

Na pavydžiu baltai biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
ir net geliu kambarys  topsecret.gif

mano svajonė wub.gif rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti
Pirmasias tai turbut daugelis numarina. As savo pimaja irgi pasodinau i zemes orchidejoms ir molini vazona. Jau 2 metus bandau atgaivinti lotuliukas.gif Bet svarbiausia, kad siukslyne dar nei viena neatsirado schmoll.gif O salotu pas mane mazeja, ta vienintele pirmoji tik dar ziedu nekrauna ir is drauges 2 priglaustos, o mano 5 arba jau zydi arba intensyviai ziedstiebius augina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2008 10 08, 22:38)
Merginos kraustausi i naujus namucius kuriuose daug daug palangiu ir net geliu kambarys  topsecret.gif

Ir as prisidedu prie pavydinciu beee.gif biggrin.gif
Tikiuosi po nauju metu ir man kas nors pavyks mirksiukas.gif
O jau kaip svajoju apie oranzerija....kur butu vien mano geles-relakso kiambarys rolleyes.gif
Va tada galima ir lempas liuminescencines kabinti....

Papildyta:
QUOTE(laurindre @ 2008 10 08, 22:58)
Pirmasias tai turbut daugelis numarina. As savo pimaja irgi pasodinau i zemes orchidejoms ir molini vazona. Jau 2 metus bandau atgaivinti lotuliukas.gif Bet svarbiausia, kad siukslyne dar nei viena neatsirado schmoll.gif O salotu pas mane mazeja, ta vienintele pirmoji tik dar ziedu nekrauna ir is drauges 2 priglaustos, o mano 5 arba jau zydi arba intensyviai ziedstiebius augina thumbup.gif

Nepasididziuojam ir pasirodom biggrin.gif photo.gif
Leisk mums akis paganyt,o ne viena dziaugusis lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai kad jau rodziau, nieko naujo, visos baltos ax.gif
Gal tik sitos gigantes nerodziau pilnai prasiskleidusios, ant vienos kekes 10 ziedu, o kitos sakutes tai tik po 3-teturi

[attachmentid=161457]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurindre: 08 spalio 2008 - 21:20
QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 10 08, 22:03)

Tas substratas is Homebaso visai neblogas, ziuriu ir mano gelytes pamego, netgi atsigavo bigsmile.gif O tu trasu tai nesu naudojus, kazkaip nerizikavau pirkt, o turiu Baby Bio Orchid food, visai patinka mirksiukas.gif
Atsakyti

Neerzink, supavydejau hihihi.gif
Atsakyti
As tu Bio nenaudojus bet reiks kada pabandyt,dar maciau garden center yra kazkokiu specialiai orhom.Bet ,kadangi as dar savo senuju visa inda turiu,tai kazkaip ne neperku.
Papildyta:
QUOTE(katininke @ 2008 10 08, 23:17)
Neerzink, supavydejau  hihihi.gif

Musu pavydinciuju dauguma lotuliukas.gif
Atsakyti
Pasigirsiu ir aš nėra kuo dar girti šiaip jau. Parsivežiau į šiltus namučius iš mamos sušalusę orchytę, o kaip man jos gaila ji tokia buvo graži, tokia balta su oranžiniu viduriuku ir ta dideliais žiedukais, dar praeita savaitę žydėjo gražiai o šiandien pamačiau tai išsigandau, varkšiukė visus žiedus numetusi verysad.gif bet parsivežiau persodinau žiūrėsim kas toliau bus, beja šaknytės geros, gal kokios iš +-50 trys biški papuvusios bet tai niekis. Ir kokie dideli lapai, kol vežiau vienas kraštelis nulūžo prie rozelės, bet gal nieko tokio blogo neatsitiks doh.gif g.gif tai va jau 7, tik prieš pora gerų mėnesių turėjau tik vieną, šis forumas mane užkrėtė mirksiukas.gif
Atsakyti