Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

mastau.gif Man taip niekas ir neatsake: ar atskirto ir isodinto keikio lapukus reikia papurškinėti kiekvieną dieną ar rečiau? Bijau, kad numirs mano keikis, nes vandenėlio pamirkius nepasisavina per šakins, dėl to, kad jos trumpos ir jų tik dvi. g.gif
Atsakyti
QUOTE(katininke @ 2008 10 09, 11:58)
Tai dar ir tokiu buna?!

Mano toks ir pernai nuo Lapkričio mėnesio žydėjo iki pavasario,leido žiedą po žiedo(vienas nužydi ir paskui į viršų kitas lenda)

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Invincible @ 2008 10 09, 12:04)
mastau.gif Man taip niekas ir neatsake: ar atskirto ir isodinto keikio lapukus reikia papurškinėti kiekvieną dieną ar rečiau? Bijau, kad numirs mano keikis, nes vandenėlio pamirkius nepasisavina per šakins, dėl to, kad jos trumpos ir jų tik dvi.  g.gif

Nu tai žiūrėk pagal savo kambario temperatūrą,jeigu normaliai šilta tai vis iki pietų apipuršk,kad iki vakaro spėtų išdžiūti
Atsakyti
vakar Kaune maciau VANDA nezydinti... 95LT tai gal sakau ir visai pigiai g.gif

o as pas jus jau senokai bebuvau apsilankiusi... tai va geros zinios. buvo mano pirmoji orchyte benumirstanti... tai gaivinau gaivinau atrodo atgaivinau nes lapuka leidzia wub.gif thumbup.gif

va kol kas tiek naujienu... naujoviu nepasipildziau turiu vis dar dvi bet jau knieti prisipirkti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 10 09, 07:38)
biggrin.gif nu nevaryk, jau ant to kaimo biggrin.gif Majamis sako yra gerai mirksiukas.gif

o kas cia gero? g.gif visai nieko, dvi maksimos ir rimi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pyragiuke @ 2008 10 09, 12:39)
o kas cia gero?  g.gif  visai nieko, dvi maksimos ir rimi  lotuliukas.gif

Vis geriau negu nieko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pyragiuke @ 2008 10 09, 12:39)
o kas cia gero?  g.gif  visai nieko, dvi maksimos ir rimi  lotuliukas.gif

Ale uztat kokios dyydeles smile.gif MB kai pamate, kokiu atstumu pastatyta viena salia kitos (kur autobusu stotis senoji buvo) tai net ir draugams pasakojo: oho, na ir konkurencija Suvalkijoj lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, orchideju myletojos. Daznai vis ilendu pas jus paskaitineti ir informacijos pasirinkti. Si karta noreciau ir pati prisijungti blush2.gif esu visiska ligone kas liecia orchidejas. Vyras parduotuvese jau net artintis prie ju nebeleidzia lotuliukas.gif bet ka as galiu padaryti, kad man jos visos grazios ir man ju reikia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Noreciau is jusu patarimo. Parsiveziau is mamos keiki. Kaip ji pasodinti info radau, bet va jo lapeliai yra gerokai pavyte na tokie minksti. Pradejau abejoti ar pavyks ji isgelbeti. Saknys atrodo visai neblogai. Yra isleides 4 orines saknis ir atrodo dar viena ruosiasi islysti. Tik lapeliai visiskai suglebe verysad.gif busiu labai dekinga, jei patartumet ka man su juo daryt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamytė23 @ 2008 10 09, 12:06)
Mano toks ir pernai nuo Lapkričio mėnesio žydėjo iki pavasario,leido žiedą po žiedo(vienas nužydi ir paskui į viršų kitas lenda)
user posted image

Labai grazi wub.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
QUOTE(Neri29 @ 2008 10 09, 08:04)
Sveikutes,
Gal galit kas nors pasakyti, kas cia per atauga
Pirma karta tokia isdygo
Nesuprantu ka su ja daryti

Nelabai gerai fotkej matosi, sone kaireje puseje
user posted image

Čia tikrų tikriausias keikis 4u.gif
Atsakyti
Sveikos..
parsivežiau vakar gėlytę unsure.gif štai tokia ji:

user posted image

nutariau persodinti. pasižiūrėjau filmukų kaip tai daryti, bet vis tiek noriu pasiklausti, kaip ant šaknų, kurių vietų barstyt cinamoną. jei per šaknies ilgį vidury yra papuvę, tai galima pabarstyt ar reiktų jau nukirpt tą šaknelę? unsure.gif
ir dar nežinau kaip tą šaknies guziuką(prie lapų) sutvarkyt. Padėkit 4u.gif

antra gėlytė štai tokia. šaknys per apačią lenda, tai taip pat sodinsiu į didesnį vazonėlį bigsmile.gif

user posted image

r ką reiškia tos žalios samanos g.gif
user posted image

beje, persodinus laistyti nereik berods?

zinau, kad visus ats rasciau perskaičiusi temą, bet..... tikslinuosi ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Norėčiau truputį pagalbos ax.gif gal kuri žinote kas nutiko mano oncidiumui, visiškai džiūsta, lapai pradėjo geltonuoti. Vasarą labai gražiai žydėjo, prieš mėnesį staigiai nuvyto visi žiedai ir db va kas daros:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jaklina: 09 spalio 2008 - 12:07
QUOTE(Buttuke @ 2008 10 09, 13:04)
jei per šaknies ilgį vidury yra papuvę, tai galima pabarstyt ar reiktų jau nukirpt tą šaknelę?

ką reiškia tos žalios samanos

beje, persodinus laistyti nereik berods?

sveika 4u.gif

jau reikėtų kirpti taip, kad apimtų ir sveikos šaknies ir pabarstyt

samanos reiškia, kad gėlytė buvo laikoma šiltai ir labai drėgnai, po kelių karštu dušu samanos nusiplauna

persodinus galima purkšti, bet nelieti

o dėl guziuko, tai jei ten puvinys tai reikės operacijos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 09 spalio 2008 - 12:13