Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(rena @ 2008 10 09, 16:10)
as tada deciau ant kempines, nes su keramzitu, siuo metu, tai apasna, manau greit pelyti pradetu g.gif

Ant kempinės paviršius sausesnis, o vidus drėgnas ir garuoja, tad manau ir aš, kad saugiau taip, nei ant drėgno keramzito.
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2008 10 09, 16:08)
Mane tai po pradines mokyklos paskui pervede  biggrin.gif

a pas man atvirkščiai buvo - mama mano rusė, bet ėjau į lietuvių darželį, kol tėtis lietuvis buvo, paskui mama ištekėjo už ruso, tai visi rusai patapom ir baigiau rusų mok-lą, bet kiek save atsimenu, visiems speras lietuvių k. rašiau ir egzą 12 klasėj už visus cool.gif atsikvepiau univere, kaip žuvis vandeny jaučiausi, nes lietuvė iš prigimties ax.gif dabar savo vaikus tik į lietuvių mok-lą leisiu, nors MB ir rusas, bet nesiginčija
Atsakyti
Is senosios "katininkiu" gvardijos as esu vienintele lietuviakalbe, taigi rusiskai pliurpiu ir skaitau PUIKIAI!!! hihihi.gif
Reikalui esant, galiu kam nors ka nors isversti thumbup.gif
Atsakyti
...as cia truputeli kita tema isiterpsiu 4u.gif
Gal zinot, kas be orchidejos.lt orchidariumus gamina? Taip man jo norisi...
Bet kainuoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2008 10 09, 16:13)
a pas man atvirkščiai buvo - mama mano rusė, bet ėjau į lietuvių darželį, kol tėtis lietuvis buvo, paskui mama ištekėjo už ruso, tai visi rusai patapom ir baigiau rusų mok-lą, bet kiek save atsimenu, visiems speras lietuvių k. rašiau ir egzą 12 klasėj už visus cool.gif atsikvepiau univere, kaip žuvis vandeny jaučiausi, nes lietuvė iš prigimties ax.gif dabar savo vaikus tik į lietuvių mok-lą leisiu, nors MB ir rusas, bet nesiginčija

Man atrodo jei Lt gyveni, tai turi lietuviska mokykla baigt. Vaikams lengviau bus. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2008 10 09, 16:12)
Ant kempinės paviršius sausesnis, o vidus drėgnas ir garuoja, tad manau ir aš, kad saugiau taip, nei ant drėgno keramzito.

a girdi, kaip merga bigsmile.gif a?
gal jau lomkes persilauze ir jau sm nebekliedi unsure.gif biggrin.gif

QUOTE(zuzla @ 2008 10 09, 16:13)

mano ex'as irgi anksciau buvo prie rusu, jie ten visi provoslavai yra (net vaika norejo krikstyt su tuo popu, ali su mamka, mes greit kuniga atvezem biggrin.gif ), bet seimoje mes su juo lietuviskai kalbejom, o dabartinis tai grynai cystas litovcas, ups zemaitis doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2008 10 09, 16:12)

O pas mane ant keramzito sudėti kiminai o nat jų orchytė blush2.gif tikiuos nieko blogo, ir taip man niekas nepasakė kokios spalvos skatinamuosius pirkote iš ebay?????????????
Atsakyti
QUOTE(uk1 @ 2008 10 09, 16:16)
...as cia truputeli kita tema isiterpsiu  4u.gif
Gal zinot, kas be orchidejos.lt orchidariumus gamina? Taip man jo norisi...
Bet kainuoja  doh.gif

na jei nori pigiau tada pati daryk g.gif siaip daugiau nelabai ir zinau g.gif

QUOTE(kabesita @ 2008 10 09, 16:17)
Man atrodo jei Lt gyveni, tai turi lietuviska mokykla baigt. Vaikams lengviau bus.  biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(_Ligitukas_ @ 2008 10 09, 16:19)
O pas mane ant keramzito sudėti kiminai o nat jų orchytė  blush2.gif  tikiuos nieko blogo, ir taip man niekas nepasakė kokios spalvos skatinamuosius pirkote iš ebay?????????????

o kam tas keramzitas apacioj g.gif zinok kiminai turi but vos dregni, nes kitaip iskart pelyti pradeda, o dabar daug vesiau, tai mano net reanimatorius buna be lasu ant sieneliu, tai jam vesu tada, tai sildytuva tada pajunineju g.gif
tuoj nufotkinsiu tiubele kokia mes gavom g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 10 09, 16:18)
gal jau lomkes persilauze ir jau sm nebekliedi unsure.gif  biggrin.gif

Lomkės vis kamuoja, bet internetas nuo to neatsiranda. schmoll.gif Reikia kompą vežti taisyti, bet va neveža. doh.gif O šiaip kuičiasi ji, atsargas žiemai ruošia, dupcę papopkina, o tai skauda ir vėl juda. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 10 09, 16:22)
na jei nori pigiau tada pati daryk g.gif siaip daugiau nelabai ir zinau g.gif
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
Papildyta:

o kam tas keramzitas apacioj g.gif zinok kiminai turi but vos dregni, nes kitaip iskart pelyti pradeda, o dabar daug vesiau, tai mano net reanimatorius buna be lasu ant sieneliu, tai jam vesu tada, tai sildytuva tada pajunineju g.gif
tuoj nufotkinsiu tiubele kokia mes gavom g.gif

Pas ką šalta pas ką šilta, pas mane kambaryje dabar 25 šilumos, ir pas mane inkubatorius aprasojas doh.gif ir kitas orchytes kas diena purškiu nes nori matau drėgmės jos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 10 09, 16:18)
gal jau lomkes persilauze ir jau sm nebekliedi unsure.gif  biggrin.gif
mano ex'as irgi anksciau buvo prie rusu, jie ten visi provoslavai yra (net vaika norejo krikstyt su tuo popu, ali su mamka, mes greit kuniga atvezem biggrin.gif ), bet seimoje mes su juo lietuviskai kalbejom, o dabartinis tai grynai cystas litovcas, ups zemaitis doh.gif  biggrin.gif

As tai is viso starovere, bet su MB tuokemes kataliku baznycioj. Ir vaikus zadu krikstyt kataliku. Kazkaip berysio man, kad tos rusiskos Kaledos ne kaip pas visus po Nauju, tai svenciam lietuviskas. Be to MB grynas lietuvis, is pradziu jo seima liepe pamastyt gerai, kai pradejom susitikinet. Tai ir nezinau gerai pamaste ar ne lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2008 10 09, 16:23)
Lomkės vis kamuoja, bet internetas nuo to neatsiranda. schmoll.gif Reikia kompą vežti taisyti, bet va neveža. doh.gif O šiaip kuičiasi ji, atsargas žiemai ruošia, dupcę papopkina, o tai skauda ir vėl juda. smile.gif

nu perduok nuo many linkejimus ir jos dupceii balioncika 4u.gif , o kaip jos ta uosviene, a jau atsiciuxino g.gif
Atsakyti