Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(uk1 @ 2008 10 10, 09:03)
Labas rytas visoms,

Dabar labai pergyvenu del uzsakytos vandos...Labai bijau, kad nemokesiu jos priziuret ir sudaryt tinkamu salygu...

labas rytas

reikėjo prieš užsakinėjant apie tai pagalvot biggrin.gif aš dendrobiui brendau pusę metų, o kur jau vanda doh.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
QUOTE(katininke @ 2008 10 09, 21:04)
Bet viena kyska i ateivi truputi uznesa, tai kol kas susilaikau  verysad.gif

A kuom nesuderinama katė ateivė ir driežas?

QUOTE(katininke @ 2008 10 09, 21:35)
Kyska, beje, labai meilute, svelnute ir siltute (ir geliu nevarto, ir nevalgo!!!)

Būtent, kaip bebūtų keista g.gif ... beveik kaip šuva šiltas būna. Mano katės kai turėjau tai tikrai nebuvo šiltos... O va šita šilta.
Atsakyti
Labas rytas visom 4u.gif
Atsakyti
Na va as atsikeliau anksciausiai ,kad jos be manes temos neuzbaigtu,o jos visos miega schmoll.gif ( lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 10 10, 09:50)
Na va as atsikeliau anksciausiai ,kad jos be manes temos neuzbaigtu,o jos visos miega schmoll.gif ( lotuliukas.gif )

Ech, miegas.... deja, dirbti reikia ax.gif Gerai, kad ryt savaitgalis - issimiegosiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 10 10, 09:50)

laba laba 4u.gif
turbūt nemiegu tik aš bo dirbu blink.gif visas kitas oras gal veikia, pas mus toks depresovas šian... aš ir depresuoju verysad.gif
Atsakyti
Kam gerai ,kam ne lotuliukas.gif Man savaitgalis reikskia kad tuoj pirmadienis ir atostogos baigiasi verysad.gif
Atsakyti
aš ir ievune drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif be sansu man cia su jumis spet blink.gif jus tokios greitos blink.gif

QUOTE(katininke @ 2008 10 09, 22:19)
Saldesniu ir grazesniu sapnu palinkejimai...

user posted image

user posted image

user posted image

labai grazus geliukai, o del katino... tai is pradziu pasirode kad statulele lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

As turiu grazuole naujoke panasia, aciu 4u.gif mamytei 23
O po siandieninio rytinio apziurejimo tokia laiminga biggrin.gif nes net kelis NSO naujus atradau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Santija: 10 spalio 2008 - 09:04
Na mergaites pavarvinam seiles biggrin.gif
user posted image

Papildyta:
Nesuprantu ko cia man ne ta ikele,palaukit palaukit .taisau klaida biggrin.gif
user posted image
va pagaliau

Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 10 10, 10:15)
Na mergaites pavarvinam seiles biggrin.gif

kažkodėl manęs vandos nejaudina blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas, laikas antram kavos puodeliui 4u.gif
Atsakyti