Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(ievune @ 2008 10 07, 14:44)
As irgi snairuoju i meskeres namuose, ale pasakyti negaliu nieko - mano kvietku 50 kartu daugiau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Tai ir tyliu, kol sezonas - greit jis pasibaigs, meskeres keliaus i garaza, nes maniskis ziemines zvejybos nemegsta  biggrin.gif

nu nu gerai būtų, žiemą didesnis įkarštis jam yra, juk menkės, stintos...
o juk jo visos šmutkės brangesnes nei mano kvietkos 4u.gif
o dar kai maniškis užsiėmęs medžioklės ypatumais doh.gif juk vienos kulkos neužtenka user posted image
jo pramogos ir pomėgiai brangesni nei mano orchos user posted image
Atsakyti
[quote=kulwerstukas,2008 10 07, 15:59]
nu nu gerai būtų, žiemą didesnis įkarštis jam yra, juk menkės, stintos...
o dar kai maniškis užsiėmęs medžioklės ypatumais doh.gif juk vienos kulkos neužtenka user posted image
jo pramogos ir pomėgiai brangesni nei mano orchos

Skaitau, kad ne mano vienos MB pasinešęs medžioklei ir žvejybai. O dar į medžioklę dar mūsų kalyte paiima, tai gryžta tokie nusikalę ir šuo murzinas iki pat riestos uodegos galiuko doh.gif . Ir dar sako - tu išmaudyk, man reikia savo įrangą susitvarkyti aggressive.gif
Atsakyti
QUOTE(ievune @ 2008 10 07, 15:44)
As irgi snairuoju i meskeres namuose, ale pasakyti negaliu nieko - mano kvietku 50 kartu daugiau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Tai ir tyliu, kol sezonas - greit jis pasibaigs, meskeres keliaus i garaza, nes maniskis ziemines zvejybos nemegsta  biggrin.gif

na maniskis jau ne tik savaitgaliais, bet ir siokiom dienom pradeda vaziuot... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kulwerstukas @ 2008 10 07, 15:59)

o maniškis kažkaip kainuojančių pomėgių neturi g.gif tik dirba dirba... turi tik vieną pabrangiaiską pomėgį tenkinti mano norus blush2.gif tai kombainas tai orchytė tai grandinėlė, o vat dabar išvis kailinių užsiprašiau blush2.gif turbūt toks geras tik iki vestuvių bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2008 10 07, 16:10)
o maniškis kažkaip kainuojančių pomėgių neturi g.gif tik dirba dirba... turi tik vieną pabrangiaiską pomėgį tenkinti mano norus blush2.gif tai kombainas tai orchytė tai grandinėlė, o vat dabar išvis kailinių užsiprašiau blush2.gif turbūt toks geras tik iki vestuvių bus biggrin.gif

drinks_cheers.gif patikek... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Debesiene @ 2008 10 07, 16:11)
drinks_cheers.gif  patikek... biggrin.gif

Tada vadinasi aš taip ir joms nepasiryšiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Debesiene @ 2008 10 07, 16:11)
drinks_cheers.gif  patikek... biggrin.gif

gal sutartį pasirašyt "pasižadu ir po vestuvių tenkinti visus zuzlos norus"? aš tai galiu pasirašyti, kad į butą nepretenduosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Salza @ 2008 10 07, 15:59)
Ascocentrum nuo ascocendu tai man lyg ir aisku kuo skiriasi, ascocentrum ziedai smulkesni ir auga ant trumpesniu ziedkociu todel atrodo, kad auga aplink augalo centra - stieba (nors ivairiu yra), o ascocenda ir vanda?

Radau va toki Tailando saita, jame vapsce pavadinimai neaiskus g.gif

Bet akis paganyti galima

http://www.chaopraya...ascostylis.html

Atsakyti
ne, nu klausykit blink.gif sitaip negalima, turekit sazines doh.gif per 4 dienas prikalbeta visa tema blink.gif ir kaip su jumis suspet doh.gif vos neprisedi kelias valandas jau 10 puslapiu prirasyta biggrin.gif
tai ka, einu skaityt ko priraset biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pyragiuke @ 2008 10 07, 16:30)
ne, nu klausykit  blink.gif  sitaip negalima, turekit sazines  doh.gif  per 4 dienas prikalbeta visa tema  blink.gif  ir kaip su jumis suspet  doh.gif  vos neprisedi kelias valandas jau 10 puslapiu prirasyta  biggrin.gif 
tai ka, einu skaityt ko priraset  biggrin.gif

Aš sūnų migdydama pietų miego irgi dar senojoje temoje buvau, o kai prisėdau - buvo priplepsėta jau 4 psl. hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 10 07, 09:41)
Is iskart noriu pasirodyti kos jau didelis mano keikas biggrin.gif

oho blink.gif nu ir gerulis keikis thumbup.gif o jau saknu daugybe doh.gif
Atsakyti
Sveikos,
Pasivaidensiu kas pas mane prazydo
user posted image
Cia pirkta zydinti
user posted image
user posted image
O cia kvepia pavasariu-tulpem wub.gif
user posted image
Atsakyti