Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

Ne savojo keikio dar neatskirsiu ,labai idomiai atrodo thumbup.gif
Tiesa norejau paklaust Laivite,o tu cimbidi ,gal pati prazydinus???
As kai lietuvoj turejau buvau pati prazydinus,o cia kur turiu tai jau koks didziulis,,,,tai sakes,matyt labai jam patinka,bet nezydi. verysad.gif Jauciu sviesos ten jam nelabai yra ziedams sukrauti,,,noreciau lempa nupirkt,kad sviesos tame mano kampe pakaktu.(na ta pailga biggrin.gif ,nezinau kaip tiksliai vadinasi hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Aduka @ 2008 10 07, 16:14)
Tada vadinasi aš taip ir joms nepasiryšiu lotuliukas.gif

as po 9m ir tai nenorejau, bet jau tevai bambejo, tai teko doh.gif

QUOTE(Laivite @ 2008 10 07, 16:54)
Pasivaidensiu kas pas mane prazydo

ir kur tu randi tokiu groziu pirkti wub.gif

QUOTE(Debesiene @ 2008 10 07, 17:25)
prasau apsviest kas tai?  doh.gif

man tai i kirmina panasu hihihi.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 10 07, 19:40)
Na radau viena foto,bet dar keikis nedidelis buvo...O ziedai koki didziuliai,cia mano sita didziaziede biggrin.gif
user posted image

thumbup.gif vaizdialis gražus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 10 07, 20:40)
Na radau viena foto,bet dar keikis nedidelis buvo...O ziedai koki didziuliai,cia mano sita didziaziede biggrin.gif

atrode, tai thumbup.gif bigsmile.gif
Papildyta:
karsta.gif prisivijau
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 10 07, 21:19)
Tiesa norejau paklaust Laivite,o tu cimbidi ,gal pati prazydinus???
As kai lietuvoj turejau buvau pati prazydinus,o cia kur turiu tai jau koks didziulis,,,,tai sakes,matyt labai jam patinka,bet nezydi. verysad.gif Jauciu sviesos ten jam nelabai yra ziedams sukrauti,,,noreciau lempa nupirkt,kad sviesos tame mano kampe pakaktu.(na ta pailga biggrin.gif ,nezinau kaip tiksliai vadinasi hihihi.gif

Sitas pas mane budamas dvieju ziedynu isleido trecia idesiu nuotraukyte bet matyt kai pirkom tai jau buvo uzprogramuota biggrin.gif
O su kitu ir as kankinuosi bet jis man nenori zydeti bet manau kada jau kita pavasari galesiu isnesti i nuosava kiema ir laikyti per visa vasara o tada pasiziuresim ka jis man kalbes g.gif
Nes kiek esu skaicius tai juos reikia kankinti reikia jiems ir salto periodo ir tamsos o svarbiausia meslo arklio unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laivite: 07 spalio 2008 - 21:31
Aš tai auginu tik phaleonopsius, ir viena miltonopsi, kuris pas manes dvesia, speju konteinerį jam reikės rodyti, nes nežinau net kas jam darosi. apie vandas ar kitokios rušies man tik pasvajoti, nes speju su kitokiomis nesusitvarkyčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kulwerstukas @ 2008 10 07, 22:33)
Aš tai auginu tik phaleonopsius, ir viena miltonopsi, kuris pas manes dvesia, speju konteinerį jam reikės rodyti, nes nežinau net kas jam darosi. apie vandas ar kitokios rušies man tik pasvajoti, nes speju su kitokiomis nesusitvarkyčiau ax.gif

na zinok miltonopsis ir pas mane kazko sustojo augti g.gif kazko nedavolnas doh.gif
manau su vanda tikrai susitvarkytum thumbup.gif
Atsakyti
Ale nieks nemoka tu miltonopsiu auginti ir man su jais nesiseka vienas tarsi ir auga ir neauga nesuprasi g.gif
Atsakyti
as tai jau ji buvau isnesus saltai, bet pasiskaiciau, kad jam to salcio nereik g.gif atgal parnesiau g.gif net nzn ko jam reik g.gif
Atsakyti
Mano miltonopsis irgi ne kaip atrodo g.gif Nesioju vis as ji is vieno kamario i kita ir vis nerandu ,kur jam patiktu..
Laivite,na ir groziu tu ten albume turi thumbup.gif
O palange tai zinok net vyruj parodziau(na ten kur daug geliu) hihihi.gif
O jis man sako,kad mano palandes nukrautos lotuliukas.gif
Na jau arklio meslo savo cimbidziams tai ne su ziburiu ar cia nerasiu lotuliukas.gif ,nebent kur paskui raitus policininkus lakstyciau su maiseliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
DEKUI Debesienei uz geliuka 4u.gif , tik nezinau koks jo pavadinimas ir kaip ji auginti g.gif . jei nesunku, prasau parasyti smile.gif . Is anksto dekoju smile.gif .
Papildyta:
Per greituma pamirsau paklausti. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 10 07, 21:35)
na zinok miltonopsis ir pas mane kazko sustojo augti g.gif kazko nedavolnas doh.gif
manau su vanda tikrai susitvarkytum thumbup.gif

QUOTE(Laivite @ 2008 10 07, 21:37)
Ale nieks nemoka tu miltonopsiu auginti ir man su jais nesiseka vienas tarsi ir auga ir neauga nesuprasi  g.gif

as pačiupinėju sustraktą jis drėgnas ir joo nelaistau, tai ne phalikai kai matai vazonėlio būklę.. man miltonopsis jau žiūru baigias tikrai, jau jo išgelbėt šansu beveik ner.. lyg jau puva.. mesiu lauk blush2.gif nežinau kas jam yr verysad.gif
Atsakyti