Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(winia @ 2008 11 24, 14:45)
oj, aš tos poros jokiais būdais nesiuvinėčiau, apsiverkčiau vietoj iš siaubo tokį paveikslą gavusi  blush2.gif scare.gif
o parodytos širdelės gražu, nors irgi nekabinčiau tokios dovanos, bet kur nors stalčiuj prie gražių daiktų laikyčiau, tik jau ne tą porą  karsta.gif

nors aš labai pritariu sakiusiai, kad pirmiausia reikėtų pasiklausti objektų, ar jiems tikria patinka siuvinėti paveikslai smile.gif

Dar nuo zmoniu priklauso,jei zmones ne materialistai jie ivertins dovanota darbeli.
As tai buciau labai patenkinta gavusi toki darbeli ir jis tikrai papuostu siena o ne stalciu schmoll.gif
Aisku cia mano nuomone blush2.gif
Papildyta:
paukščiukas gal galetum pasidalinti schemute?
Kitais metais mano tevai sves savo sukakti wub.gif
Atsakyti
sirdelle prašom
http://pauksciukas.g...atch?a=Bic-byRJ
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 11 24, 15:25)

Aciu wub.gif
Atsakyti
Dar nuo zmoniu priklauso,jei zmones ne materialistai jie ivertins dovanota darbeli.

Prie ko cia materialistai ar ne? blink.gif blink.gif Paveikslas arba patinka, arba ne. Galima ivertinti ideta darba ir pan., bet tai nereiskia, kad paveikslas butinai turi patikti. Ir dar daznai buna, kad kazkas patinka (ir nebutinai siuvinetas paveikslas), bet jis tiesiog netinka namams ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(sizike @ 2008 11 23, 22:06)
neseniai padariau pirmą gyvenime pinkeep'ą (smeigtukinė gal lietuviškai būtų mastau.gif ) labai smagu, pasirodo, juos gaminti.

Labai dailu wub.gif Man tokius visokius dalykėlius atrodo aukštasis pilotažas daryti blush2.gif
Atsakyti
Pamiršau sizike pagirti, nuostabi kalėdinė adatinė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 11 24, 16:25)

Labutis,
Cia pas tave tokiu grozybiu pririnkta!!! Tai jei as rinkciaus (siandienai rolleyes.gif )- man labai patiko tas paveiksliukas su balandziais mirksiukas.gif .

O ta tema, ar tinka dovanot tokia proga siuvineta darbeli, ar ivertins?? Mano nuomone tai tokia pati- jei jaunavedziai vertina (butu gerai tai issiaiskint iki vestuviu) toki grozi, ir darba,- tai tada ZINOMA puiki dovana (o ir dovanojanciai malonu, kai ivertina ir graziai priima dovana)!!!

As uz tokia dovanas mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif Grazu ir nepakartojama!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktem: 24 lapkričio 2008 - 19:10
Man, asmeniškai, vestuvių proga labiausiai tiktų tas paveikslas, kur vyro ir moters rankos su žiedais sudėtos (tikiuos, supratot, apie ką aš čia) ax.gif O iš pateiktų trijų rinkčiausi baltą širdį. Pritariu nuomonei, jog reikėtų išsiaiškinti, ar jaunieji nori tokios dovanos rolleyes.gif Galų gale, nuėjus pas juos į svečius ir neradus savo daryto ir dovanoto paveiksliuko ant sienos, kaip ne kaip, širdį skaudėtų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnytea @ 2008 11 24, 12:03)
sveikutes, darbai darbeliai  4u.gif
seimgtukine tai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

merginos galgalite pagelbeti, pati esu siuvinejusi bet pasirodo istryniau schema, o draugei prizadejau duoti.. Gal kuri turite vervaco peizaza, ten ju keli yra is tos serijos ( su vyno taure, laivu r t.t.) man reikia su aguonomis. Buciau labai dekiga, nes jau nuo 6 ryto atsisedus duoduodi po interneta bet niekaip nerandu  verysad.gif

Sitos ieskai:
user posted image
Atsakyti
Aš balsuoju už širdelę.
Atsakyti
kaip visada čia yra kur akis paganyti smile.gif
šaunuolės visos 4u.gif

o aš jauniesiems padovanojau štai šį paveikslą (kažkada jau rodžiau)
user posted image
ir jie tikrai buvo labai patenkinti, į stalčių nepakavojo rolleyes.gif
aš ir sau ieškausi kažko tokio, bet pritariu kitoms, jaunųjų poros, nepanašios į mus tikrai nenorėčiau schmoll.gif
Atsakyti
aš jauniesiems padovanojau kontūrinę porą biggrin.gif Tik įrėmino gulinčius - skersai prišaudė pakabinimą. Prikolnas paveikslas gavosi. Jie netaisė lotuliukas.gif Tik tiek, kad man pačiai būtų smagiau, jei jis ten nekabėtų blush2.gif
Atsakyti