QUOTE(maya @ 2008 12 03, 00:06)
O tai kaip geriau valanda ar 4
. Ir ar karsta kondensovke pilti ant karstu sausainiu?

As zinok verdu ilgai kad ta condensovke pasidaro tokio skonio kaip nu net nezinau net kaip tau pasakyt, pamenu lietuviska rududu kur ant duonos tepdavo? jis taip atrodydavo isvires po 4h kazkas netgi gal tamsesnis... o tepiau ne karsta o toki silta....
QUOTE(MichGirl @ 2008 12 03, 20:07)
mano irgi vienas megstamiausiu, tik tingiu knistis, kazkada darius esu su smulkiai kapotais dziovintais vaisiais (parduoda supermarketuose jau supakuotus i maisiuka ir smulkiai kapotus) tai irgi labai labai skanu buvo. Ale, kad sugundet, gal ir man apsidaryt 

as zinok ji taip senai darius kad vajeiiii nei nepamenu, zinau kad per seimyninius balius jis dingdavo pirmas nuo stalo... ir su juo tiek knistis reik, nepridarydavau labai daug taip baisiai greit tik smauskt smaukst ziek tuscia , matyt gyvate skanus budavos


