Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas užsienyje

priminet apie padaziuka, man jis ir labai labai.
Maverick, ar apie Milano picerija kalbi Kaune (ar kaip ji ten vadinas).
net seiles istyso berasant doh.gif
Atsakyti
Man rodos apie Klaipeda ji kalba...

O Kaune man patiko visos trys - Milano, Pas Paolo ir Metropolis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Hip @ 2008 12 08, 13:25)
Kalbant apie picerijas, gal kas zinot koki balta padaza tiekia su picomis LT? Man jis toks skanus budavo ax.gif

Kaune esancioj "Pas PAolo" daro pienas+majonezas+H2O+ prieskoniai thumbup.gif jie sgiaip gamina patys majoneza,tai identishkai nesigavo mums, bet panashiai labai su "Vilnius" majonezu pasidarem biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kovinukė @ 2008 12 08, 22:08)
priminet apie padaziuka, man jis ir labai labai.
Maverick, ar apie Milano picerija kalbi Kaune (ar kaip ji ten vadinas).
net seiles istyso berasant doh.gif

as apie Klaipeda, kaune - nelabai zinau.. sorry neaiskaii surasiau blush2.gif
QUOTE(Hip @ 2008 12 08, 22:32)
O Kaune man patiko visos trys - Milano, Pas Paolo ir Metropolis thumbup.gif

as irgi apie 'Pas Paolo' kalbejau thumbup.gif . turbut, tas pats sefas g.gif
o to naujojo restorano pav. nezinau dar blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maverick: 09 gruodžio 2008 - 05:56
QUOTE(Rashkyte @ 2008 12 08, 23:42)
Kaune esancioj "Pas PAolo" daro pienas+majonezas+H2O+ prieskoniai  thumbup.gif  jie sgiaip gamina patys majoneza,tai identishkai nesigavo mums, bet panashiai labai su "Vilnius" majonezu pasidarem  biggrin.gif  4u.gif

O koki prieskoniai?

Maverick, man paolo per gatve budavo tai daznai varydavom alucio su kepta duona pagurksnoti rolleyes.gif va dar ko noreciau -tai ju keptos duonos
Atsakyti
6663, norejau paklausti kur perki kalmarus skardinese? g.gif nes buvau jau 2-uose Dominick'uose ir neradau doh.gif gal galetum pasakyti kur perki ir koks indelis? blush2.gif aciu is anksto 4u.gif

Maverick, klausimas ir tau... blush2.gif kazkada buvo kalbeta apie lavasa, ir sakei kad radai ji... ar radai pati lavasa, ar tuos "wraps" g.gif aciukas ir tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliushka @ 2008 12 09, 13:56)
6663, norejau paklausti kur perki kalmarus skardinese?  g.gif  nes buvau jau 2-uose Dominick'uose ir neradau  doh.gif  gal galetum pasakyti kur perki ir koks indelis?  blush2.gif  aciu is anksto  4u.gif

Perku rusu parduotuveje (man arciausiai Mundelein (ar Vernon Hills, IL))- "Alef Deli"..
buna prie visu konservu, vadinasi "naturalny kalmar" tongue.gif ..labai skanus... 4u.gif
paziurek lt parduotuvelese arba rusu arba meksikieciu..prie konservu..
Atsakyti
QUOTE(Hip @ 2008 12 08, 23:48)
O koki prieskoniai?

Maverick, man paolo per gatve budavo tai daznai varydavom alucio su kepta duona pagurksnoti rolleyes.gif va dar ko noreciau -tai ju keptos duonos

picos prieskoniai biggrin.gif 4u.gif man irgi buvo beveik per gatve bigsmile.gif
pupa, klausimuka turiu, ar man pasidarys tas trupininis be mixerio? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2008 12 09, 14:24)
Perku rusu parduotuveje (man arciausiai Mundelein (ar Vernon Hills, IL))- "Alef Deli"..
buna prie visu konservu, vadinasi "naturalny kalmar" tongue.gif ..labai skanus... 4u.gif
paziurek lt parduotuvelese arba rusu arba meksikieciu..prie konservu..

aciu, gal todel ir nerandu dominick'e 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rashkyte @ 2008 12 09, 16:25)

pupa, klausimuka turiu, ar man pasidarys tas trupininis be mixerio?  blush2.gif

as be mikserio dariau, viskas gavosi kuo puikiausiai tik rankoms darbo daugiau aisku smile.gif

stebuklai tesiasi, as ir obuoliu pyraga vakar kepiau pagal pupos recepta.. bet kazkaip nelabai gavos, visu pirma tai per gobsuma padauginau cinamono ryskiai, o antra toks sausokas gavosi, nors viska pagal recepta dariau, t.y. 5 obuolius dejau. man slapesni obuoliu pyragai patinka, deciau dar 2-3 obuolius, arba jei 5 tai tada gerokai didesnius (dabar tokie vidutiniai buvo). O dar man mama patare toki pyraga kepant, ne tiesiai kiausus imaisyt, o atskirt trynius nuo baltymu, ir baltymus isplakti iki standziu putu, tada skaniau gaunas smile.gif
Atsakyti
pupa999 - aciu uz trupininio recepta 4u.gif seile varva, niekad nevalgius, bet atrodo wub.gif tai jau kai galesiu, tai kepsiu lotuliukas.gif dabar ir toliau grauziu ryziu paplotelius blink.gif
bet man klausimas iskilo - rasai, kad tris kartus kepi tesla, kiek laiko, ar iki kokio zenklo (paruduoja, iskyla) kepi? g.gif

dar klausimas - kas zino toki daikta is kukuruzu ir irisu? svieste tirpdyti irisai sumaisomi su kukuruzais ir atsaldoma. kokius saldainius Jav pirkti, kad tiktu i toki kepini? nes as dariau kazkada su karamele kazkokia, tai vos dantu neissilauzem visi, kas valgem blink.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2008 12 09, 17:21)
as be mikserio dariau, viskas gavosi kuo puikiausiai tik rankoms darbo daugiau aisku smile.gif

aciu 4u.gif
TYN, as atsimenu ta geri thumbup.gif esu cia darius biggrin.gif pirkau saldainiu poka g.gif Kraft traditional caramels ( individualiai supakuota mazais gabaleliais)..... aishku, ne tas pats bet panashu thumbup.gif
Atsakyti