QUOTE(VRed @ 2008 10 26, 20:53)
6663 kaip visada

ir is kur tu tiek visko prigalvoji?
Na o as jus varskes spurgom pavaisinsiu (Sonatinos receptas)
siaubingai gerai atrodo..Spurgu nevalgius gal 10 metu

..
Papildyta:
QUOTE(Hip @ 2008 10 26, 23:07)
Indelis kalmaru aliejuje su citrina (radau prie ispanisko goya maisto)
3 kiausiniai
2 bulves
rauginti agurkeliai
tarkuotas suris
sviezi krapai
majonezas ir krienu baltas padazas.
Buvo super su Corona alumi
o jetau, ash tikiu, kad skanu buvo...ash irgi vis kitaip kalmaru salotas gaminu..Smagu paexpermentuot
Papildyta:
QUOTE(gytenis @ 2008 10 27, 06:21)
gal galit parasyti,liezuvio recepta,bet kaip karsto patiekalo.Vadele,kad kunigaiksciuose labai skanus liezuvis baltam padaze,bet ten atskirai svogunai kepinti labai skanus.
hm, Kunigaikshciuose skanus liezuvis..
cia tau shi bei ta sm radau:
"Pamarinuotą, išvirtą ir nuluptą liežuvį supjaustau, dedu į baltą padažą ir patroškinu apie 15 min. O padažas toks: Pakepintų miltų, vandens ir sultinio, kur virė liežuvis dar grietinėlės arba grietinės, galima papildomai prieskonių įmesti. Pakepintus miltus reikia atšaldyti, kad nepasidarytų gumulų"