Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas užsienyje

QUOTE(6663 @ 2008 12 22, 14:20)
mazdaug taip:

Aguonpienis

ish skardiniu dar lengviau- ten aguonos jau su cukrum savam piene..Tai tik vandens reikia dapilti..

as esu kelis kartus pirkusi, bet ten sakyciau aguonos su cukrum (kazkas labai saldaus, bulkutem kaip gerai tiko biggrin.gif ) bet i aguonpieni nepanasu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Titia @ 2008 12 22, 13:22)
as esu kelis kartus pirkusi, bet ten sakyciau aguonos su cukrum (kazkas labai saldaus, bulkutem kaip gerai tiko  biggrin.gif ) bet i aguonpieni nepanasu  g.gif

ten ne aguonpienis, bet labai lengva padaryti ish to mishinio aguonpieni..Lengviau nei su sausom aguonom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Titia @ 2008 12 22, 13:22)
as esu kelis kartus pirkusi, bet ten sakyciau aguonos su cukrum (kazkas labai saldaus, bulkutem kaip gerai tiko  biggrin.gif ) bet i aguonpieni nepanasu  g.gif

tai tik vandens tereikia ipilti ir bus aguonpienis mirksiukas.gif daug lengviau, ir aguonu trinti nereikia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kovinukė @ 2008 12 22, 17:22)
as pyliau puse puoduko pieno, bet ant sausu mieliu, ir gal kokius 6 saukstus cukraus, gan saldoki gavos thumbup.gif
tesla neiskilo kaip turetu iskilti, bet vistiek bandem kepti ir labai skaniai gavos.

QUOTE(Naglica @ 2008 12 22, 17:41)
Aš imu maždaug 1,5 pakelio sausų mielių (1 pak. = 7 gr.) vietoj 30 gr. šlapių, užpilu šiltu pienu, dedu cukraus keletą šaukštų, ilgai nelaikau, biškeli paburbuliuoja ir darau tešlą (nepamiršdama cukraus gerokai įdėt; kartą kepiau ir su Splenda, gavosi super). Tada tešlą kišu šilton orkaitėn 20-30 minučių, iskyla labai gerai ir greitai.

Merginos, juk sausu mieliu privalumas tame yra, kad nereikia ju "isleisti"(ta prasme atskirai kildinti su pienu ir cukrum). Suminkai iskarto tesla su sausom mielem ir tada pakildini. Taip susitaupo laiko.

QUOTE(*NYC girl* @ 2008 12 22, 17:42)
dekui 4u.gif  ir dar prie to pacio 500gr miltu ,tai kiek cia bus cups g.gif apie 2 kokius unsure.gif  Nu sakes klausimai pas mane ,tai net paciai geda blush2.gif  doh.gif

1valgomas saukstas miltu su nedideliu kaupu sveria 25gr.

QUOTE(maya @ 2008 12 22, 20:39)
O tai i kuciukus gi negalima pieno pilti, pasnikas. ax.gif Babyte visada ant vandens darydavo, nors kaime pieno tikrai visada budavo  rolleyes.gif

Tai kad mieles zymiai sunkiau kyla be pieno. Nemanau kad labai jau didelis nusikaltimas blush2.gif . Mane auklejo kiausiniu nedeti i juos biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jblmami: 22 gruodžio 2008 - 22:27
QUOTE(doviliushka @ 2008 12 22, 15:32)
tai tik vandens tereikia ipilti ir bus aguonpienis  mirksiukas.gif  daug lengviau, ir aguonu trinti nereikia  rolleyes.gif

O kodel ju trynti nereikia? Juk aguonpienis issikirai trynimo metu g.gif Ten jos netrintos su kazkokia saldzia mase, tai jei atskiesiu vandeniu vistiek aguonpinio is ju nebus g.gif
Ar tos aguonos buna skirtingos, priklausomai nuo gamintojo? Nes as esu pirkusi dvieju gamintoju, bet jos vienodos buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(maya @ 2008 12 22, 15:12)
thumbup.gif

Valgyk ir lieknek  tongue.gif . Vyras mano sako su tokiais sucharikais sukusti na net galima  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif tai jau tikrai sulieknet galima,nes mano vaikai paragave sake gali pati valgyt lotuliukas.gif jiems cukraus mazoka biggrin.gif ryt sukrinukus kepsim tai bus be galo patenkinti hihihi.gif ypac juos dekoruodami smile.gif
Atsakyti
As is LT laiku naudojuosi taisykle 1cup - 200gr .

Man irgi su sausom neiskilo. bet su slapiom niam niam.... ir minksti kokie. Vyras su maze jau suvalge beveik viska.

Su octopus 6663 neseniai buvo nuotrauku dejus, atsimenu tas ju kojytes susiraiciusias smile.gif

As su to aguonom is skarbonkiu kazkoki pyraga kepiau ir bulkutes mielines. Kazkaip is paprasciausios mielines teslos isvolioji blyna, pertepi tom aguonom, suvynioji, supjaustai, sudedi i skarda, patepi kiausinio baltymu ir kepi.

As siandien puse pasaulio kristalinio cukraus apieskojau, nusikaliau nerealiai..... grizus saltiena su kiauliena kapoju ir galvoju.... lyg ir pasninkas pries kucias buna.... o gal pries Velykas g.gif blush2.gif lotuliukas.gif

As aguonpieniui daryti naudoju marmurini maziuka dubeneli su marmurine grustuve, man sumaltos aguonos neskanu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupa999: 23 gruodžio 2008 - 00:04
QUOTE(Titia @ 2008 12 22, 14:47)
O kodel ju trynti nereikia? Juk aguonpienis issikirai trynimo metu  g.gif Ten jos netrintos su kazkokia saldzia mase, tai jei atskiesiu vandeniu  vistiek aguonpinio is ju nebus  g.gif 
Ar tos aguonos buna skirtingos, priklausomai nuo gamintojo? Nes as esu pirkusi dvieju gamintoju, bet jos vienodos buvo g.gif

as nezinau, bet mes paskutiniu metu tai netrindavom g.gif tik vandeniu uzpilam ir viskas... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jblmami @ 2008 12 22, 14:23)
Merginos, juk sausu mieliu privalumas tame yra, kad nereikia ju "isleisti"(ta prasme atskirai kildinti su pienu ir cukrum). Suminkai iskarto tesla su sausom mielem ir tada pakildini. Taip susitaupo laiko.
Tas tai tiesa, net ant pakuotės rašo, kad sausas mieles reikia pilti tiesiai į miltus ir t.t. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naglica: 23 gruodžio 2008 - 00:04
QUOTE(pupa999 @ 2008 12 22, 18:00)
As is LT laiku naudojuosi taisykle 1cup - 200gr .

As su to aguonom is skarbonkiu kazkoki pyraga kepiau ir bulkutes mielines. Kazkaip is paprasciausios mielines teslos isvolioji blyna, pertepi tom aguonom, suvynioji, supjaustai, sudedi i skarda, patepi kiausinio baltymu ir kepi.

Kam paprasciausia mieline tesla, o kam smulkiu instrukciju reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2008 12 22, 17:34)
vyshniuke- turetum rasti ir paprastose parduotuvese, buna ir sausu maisheliuose, arba skardinese (idealu aguonpieniui)..

na maiseiuose neradau, o skardinese atrodo irgi nebent neatidziai eiskojau. g.gif tik kurioj vietoj jos turetu buti nes isvaiksciojau visa parduotuve ir neradau.. o mieliu tesco nebuna?? ne as abejoju kad pas mane rusiskoj bus nes parduotuve labai mazyte... unsure.gif o tai va su tuom saldzioma aguonom jos irgi tink kuciukam?
Atsakyti
QUOTE(vyshniuke_ @ 2008 12 23, 05:12)
na maiseiuose neradau, o skardinese atrodo irgi nebent neatidziai eiskojau. g.gif  tik kurioj vietoj jos turetu buti nes isvaiksciojau visa parduotuve ir neradau.. o mieliu tesco nebuna?? ne as abejoju kad pas mane rusiskoj bus nes parduotuve labai mazyte... unsure.gif  o tai va su tuom saldzioma aguonom jos  irgi tink kuciukam?

ash tikrai nezinau kurioj vietoj:)..paklausk, kur poppy seeds ir tiek..
ash ir sausu aguonu visa maisha nusipirkus..kazkaip lengvai radau..
Atsakyti