Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis

florentinai:

user posted image

receptas
aš dėjau, ką suradau namie: žemės riešutus, razinas, sezamus, kokoso drožles blush2.gif

obuoliniai tešlainiai:

user posted image

receptas
skanaus!! mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal noretumet ROMU BOBOS? Tokios, kaip vaikysteje?
user posted image
user posted image

Vyšninė "ROMO" boba

TESLA
2/3 st. vysniu sulciu be minkstmo
8 gr. sausu(arba 20 г paprastu) mieliu
1 valg. sauks. cukraus
3 kiausiniai kambario temperaturos
100 sviesto kambario temperaturos
2,5 stikl. miltu (as dejau beveik 3,5)
druska

Romo sirupas
1 3/4 stikl. vysniu sulciu
1 st. cukraus
1 ч.л. citrinos zieveles
1/4 st. romo

Glajus
3 valg. saukst. vysniu sulciu
200-250 gr. cukraus pudros

Paruosimas
Istirpinti mieles siltose sultyse. Ideti cukraus ir palikti siltoje vietoje 10 min. Sumaisyti kiausinius iki vientisos mases ir prideti prie mieliu mases. Iberti 2 st. miltu (as dejau 3) ir ismaisyti 5 min. Imaisyti kamb. temp. minksta sviesta ir likusius miltus. Gerai isminkyti, ir palikti 1-1,5 val. i silta vieta.Kai tesla pakils dar karta isminkyt, padalinti i gabaliukus (pas mane gavosi 24 vnt. kumscio dydzio bobos) sudeti i formeles (as turejau tik popierines) arba i viena didele, geriausiai su skyle viduje ir palikti siltoje vietoje 15 min. Teslos formoje t.b. 1/2 aukscio. Kepti 20-25 min. temper. 175 C
Isvirti sirupa is sulciu, cukraus ir zieveles. Virti apie 20 min. kol prades tirsteti. Gatavas bobas apversti ir padaryti skylutes su mediniu pagaliuku ir palieti siltu sirupu.
Padaryti glaju: sumaisyti cukraus pudra su sultim iki vientisos mases ir palieti bobas
Skanaus
Recepto originalas cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inočka: 23 spalio 2008 - 15:53
QUOTE(Inočka @ 2008 10 23, 16:52)
Gal noretumet ROMU BOBOS? Tokios, kaip vaikysteje?




Vau bigsmile.gif kaip grazu!

Kazkas sake, kad menesiukui mokslam pasisves lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Smagu tave matyt vel! 4u.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2008 10 22, 20:07)


Super! Jau seniai ketinu išbandyti morkų pyragą, tik vis receptas pakeliui nepasitaiko..

QUOTE(rugegele23 @ 2008 10 23, 13:55)
Mielinis aguonu pyragas pagal si recepta Receptas pagal Daividija




O jau koks skanumynas regisi.. Viskas, keliauja į mano artimai ruošiamų receptų sąrašą. Tik kad, deja, mokslai ėmė spaust, tai teks kiek prisilaikyti toliau nuo virtuvės.. schmoll.gif
O beje, žiūrau, tikrai puikus būdas netobulumams maskuoti yra cukraus pudra. Štai mano vakar dienos darbeliai:

Varškės pyragas su rasa pagal Glacee receptą, tik kiek kitaip - mano šeimynai patinka, kai paviršius toks rudas, net paskrudęs būna. Kepiau n-tąjį kartą, bet kažkodėl išsiskyrė kažkoks skystis. Ir tas viršus slidinėjo. Nesuprantu g.gif Tad teko darbuotis cukraus pudra, maišyta su cinamonu tongue.gif

user posted image

Dar kepiau tokį šokoladinį šokoladinį tortą su bezė pertepimu. Iš mano mėgstamiausios receptų knygos - D. Greenspan "Baking: from my home to yours". Jei ką domins, receptą galėsiu išversti.

user posted image

user posted image

Vidaus nuotraukikių nebus, mat mama į darbą nešėsi abu - kažin kokia šventė 4u.gif



Atsakyti
QUOTE(pragiedruliai @ 2008 10 23, 17:06)
Super! Jau seniai ketinu išbandyti morkų pyragą, tik vis receptas pakeliui nepasitaiko..
O jau koks skanumynas regisi.. Viskas, keliauja į mano artimai ruošiamų receptų sąrašą. Tik kad, deja, mokslai ėmė spaust, tai teks kiek prisilaikyti toliau nuo virtuvės..  schmoll.gif
O beje, žiūrau, tikrai puikus būdas netobulumams maskuoti yra cukraus pudra. Štai mano vakar dienos darbeliai:

Varškės pyragas su rasa pagal Glacee receptą, tik kiek kitaip - mano šeimynai patinka, kai paviršius toks rudas, net paskrudęs būna. Kepiau n-tąjį kartą, bet kažkodėl išsiskyrė kažkoks skystis. Ir tas viršus slidinėjo. Nesuprantu  g.gif  Tad teko darbuotis cukraus pudra, maišyta su cinamonu  tongue.gif


Dar kepiau tokį šokoladinį šokoladinį tortą su bezė pertepimu. Iš mano mėgstamiausios receptų knygos - D. Greenspan "Baking: from my home to yours". Jei ką domins, receptą galėsiu išversti.


Vidaus nuotraukikių nebus, mat mama į darbą nešėsi abu - kažin kokia šventė  4u.gif


Tai gal tam pirmajame tas skystis ir yra rasa, nes receptas ir vadinasi Varskes pyragas su rasa g.gif Abu labai grazus!!! Neabejoju kad ir skanus!
Atsakyti
QUOTE(pragiedruliai @ 2008 10 23, 17:06)
Varškės pyragas su rasa[/url] pagal Glacee receptą, tik kiek kitaip - mano šeimynai patinka, kai paviršius toks rudas, net paskrudęs būna. Kepiau n-tąjį kartą, bet kažkodėl išsiskyrė kažkoks skystis. Ir tas viršus slidinėjo. Nesuprantu  g.gif  Tad teko darbuotis cukraus pudra, maišyta su cinamonu  tongue.gif

tas skystis ir yra rasa, turbut jei esi anksciau kepusi, nesi ilgeliau jo palaikiusi g.gif Nes bent jau man, kai ji kepu tai ta rasa tik veliau islenda po kokio pusdienio mirksiukas.gif O virsus visada susitraukia ir slydineja ax.gif
Atsakyti
Norejau jusu paklausti ar mieline tesla gali sukristi g.gif siendien kepiau daividijos aguonu pyraga skonis fantastiskas aisku i kekso forma jis man netilpo tai dejau i paprasta ,isvaizda tai nelabai kokia bet skonis super dejau labai daug aguonu bet jis truputeli sukrito nors buvo issiputes gal kad ziurinejau blush2.gif
Atsakyti
nu,moterys, jus ir pavaret,kiek skanumynu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 10 23, 12:55)
Mielinis aguonu pyragas pagal si recepta

niam niam

QUOTE(jurgav.. @ 2008 10 23, 15:30)
florentinai:



ir kaip skonis bigsmile.gif
QUOTE(pragiedruliai @ 2008 10 23, 16:06)

wow, kokia kokybe nuotrauku, nors imk ir valgyk wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pragiedruliai @ 2008 10 23, 17:06)
Dar kepiau tokį šokoladinį šokoladinį tortą su bezė pertepimu. Iš mano mėgstamiausios receptų knygos - D. Greenspan "Baking: from my home to yours". Jei ką domins, receptą galėsiu išversti.

user posted image

user posted image

Vidaus nuotraukikių nebus, mat mama į darbą nešėsi abu - kažin kokia šventė  4u.gif


jei galima isversk receptuka blush2.gif labai jau gundanciai ir skanei atrodo toooks sokoladinis ax.gif buciau dekinga labai ax.gif
Atsakyti
skonis super thumbup.gif jau beveik nebeliko doh.gif deja, neturėjau visokiausių saulėgrąžų, aguonų, įv riešutų.. dar ne kartą darysiu!
mažai išejo, galima iš dvigubos porcijos. reikėjo plonai juos daryt, bet maniau, kad sulūš.. o ir greit padaroma wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurita_22 @ 2008 10 23, 17:21)
tas skystis ir yra rasa, turbut jei esi anksciau kepusi, nesi ilgeliau jo palaikiusi g.gif Nes bent jau man, kai ji kepu tai ta rasa tik veliau islenda po kokio pusdienio mirksiukas.gif O virsus visada susitraukia ir slydineja ax.gif


Na, laikiau pernakt - nuotraukos ankstyvą rytą darytos.. Ir visad rasa susidarydavo, o viršus neslidinėdavo. Bet šįkart dariau su kitokia varške ("Švelniosios" neradau, tai paprastą riebią petryniau), galvoju, gal tai turėjo įtakos..
Atsakyti