QUOTE(Ledas @ 2008 12 12, 13:07)
Pas mus tas pats. Tik dabar dukros sveikos, bet aš jų nevedu į darželį, nes nenoriu per Kalėdas ir Naujuosius, kad sirgtų. Todėl visą gruodį namie bus. Dėl mažosios karnavalo nepergyvenu, nes ji lopšelyje, ir kiek pernai atsimenu, jie ten gal išsigandę ar kas jiems buvo, kad jokios programėlės neparodė, visi tik į mamas įsikibę buvo. O vat pas vyresnę, jau programa yra, ir kadangi ji lapkritį prasirgo, gruodį irgi nevedu, tai irgi pergyvenau, kad nieko nemokės, tai su auklėtoja pakalbėjau ir pora dienų dvidešimčiai minučių nuvedu ją į darželį, kai jie repetuoja aktų salėje. Gal kai truputį apsveiks taviškis, tai irgi išsiaiškink, kada repetuoja ir taip nuvestai
tai maniškis nėra ligonis ,rytą nosytę ištraukiau ,ir kol kas viskas

,nei užkimęs ,nei kosti ,matyt tik slogą pasigavo ,tai galvoju tikrai vesti kitą savaitę kokiai valandžiukei į darželį ,nes ir tortą esu užsakius ,ir balionų pripirkus ,fejerverkų ,mat mano zuikiui pirmadienį 3 metukai

Norėtume atšvęsti ir daržely
o ketvirtadienį daržely eglutė ,tai irgi tikrai noriu ,kad būtų sveikas ,gerai jaustųsi

Pradėjau duoti Engystol nuo virusų ir dar kaip tik geriam Echinacea imuniteto stiprinimui ,tikiuosi ,kad sekmadienį per gimtadienį neįsidūks labai ,kad pirmadienį pajėgs dar ir darže atšvęst

o svarbiausia ,aišku ,kad pasveiktų