Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikus atakuoja kosulys

jolax ,kaip jums sekasi ,ar geriau jau? Gal buvai pas savo homeopatą ,ką jis sako?
o dėl juoko ,tai mes vos ne kasdien prsiklegam iki ašarų ,dabar toks amžius [pirmadienį bus 3 metukai ] ,kai taip juokingai jie viską supasakoja ,o jau pastabumas neišpasakytas ,ir vaidint moka ,ir fantazuot ,ir rimtai pasikalbėt galima ,žodžiu man net kartais gaila į daržą vest ,taip linksma su juo wub.gif bet kad bendrautų su kitais vaikučiais ir išmoktų gyventi kolektyve ,irgi reikia .
Merginos ,o kaip su tuo kopūsto lapu darot ,ką ant jo dedat ,draugės vaikutis susirgo ,tai galvoja nakčiai uždėt kopūstlapį ,tik kaip taisyklinagi reikia ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgutėlė: 11 gruodžio 2008 - 13:03
QUOTE(Ledas @ 2008 12 11, 09:52)
Oi kad ir pas mus taip būtų thumbup.gif  Arba, kad padarytų kokių sergančių grupę, jei tik vaikas kosti,sloguoja iš kart nuvedamas į kitą grupę,

Įsivaizduojat, kokio dydžio turėtų būti ta grupė, gal reikėtų antros salės tam lotuliukas.gif Na, jei po pusę grupės vaikų iš kiekvienos grupės...
Atsakyti
na teiks ryt nusipirkti mineralinio ir pabandyti praplauti thumbup.gif
ziuresiu kaip man seksis savo pupa nulaikyti nes labai jau jai tos proceduros na prie sirdies... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rylinga @ 2008 12 11, 18:14)
Įsivaizduojat, kokio dydžio turėtų būti ta grupė, gal reikėtų antros salės tam  lotuliukas.gif Na, jei po pusę grupės vaikų iš kiekvienos grupės...

įsivaizduoju, kad vienos tikrai neužtektų
Atsakyti
QUOTE(Rylinga @ 2008 12 11, 18:14)
Įsivaizduojat, kokio dydžio turėtų būti ta grupė, gal reikėtų antros salės tam  lotuliukas.gif Na, jei po pusę grupės vaikų iš kiekvienos grupės...

lotuliukas.gif tiesiog reikia sergančių vaikų atskiro darželio ax.gif
Bet iš tikro visai nejuokinga ,mes nuėjom vos kelias dienas į daržą ,ir šįryt pabudo su užkimšta nosim verysad.gif Tai vėl sėdim namie ,o tie ,kurie veda sergančius ,sėkmingai veda juos ir toliau ,ir tie vaikučiai mokės eilėraščius ,daineles ,mokės šokti pagal programą per Kalėdų eglutę ,na o mūsiškiai ,prasėdėję ,namie ,galės žioplinėti .Deja ,tokia tai realybė cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 12 12, 12:54)
lotuliukas.gif tiesiog reikia sergančių vaikų atskiro darželio  ax.gif
Bet iš tikro visai nejuokinga ,mes nuėjom vos kelias dienas į daržą ,ir šįryt pabudo su užkimšta nosim  verysad.gif Tai vėl sėdim namie ,o tie ,kurie veda sergančius ,sėkmingai veda juos ir toliau ,ir tie vaikučiai mokės eilėraščius ,daineles ,mokės šokti pagal programą per Kalėdų eglutę ,na o mūsiškiai ,prasėdėję ,namie ,galės žioplinėti .Deja ,tokia tai realybė cool.gif

Pas mus tas pats. Tik dabar dukros sveikos, bet aš jų nevedu į darželį, nes nenoriu per Kalėdas ir Naujuosius, kad sirgtų. Todėl visą gruodį namie bus. Dėl mažosios karnavalo nepergyvenu, nes ji lopšelyje, ir kiek pernai atsimenu, jie ten gal išsigandę ar kas jiems buvo, kad jokios programėlės neparodė, visi tik į mamas įsikibę buvo. O vat pas vyresnę, jau programa yra, ir kadangi ji lapkritį prasirgo, gruodį irgi nevedu, tai irgi pergyvenau, kad nieko nemokės, tai su auklėtoja pakalbėjau ir pora dienų dvidešimčiai minučių nuvedu ją į darželį, kai jie repetuoja aktų salėje. Gal kai truputį apsveiks taviškis, tai irgi išsiaiškink, kada repetuoja ir taip nuvestai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledas @ 2008 12 12, 13:07)
Pas mus tas pats. Tik dabar dukros sveikos, bet aš jų nevedu į darželį, nes nenoriu per Kalėdas ir Naujuosius, kad sirgtų. Todėl visą gruodį namie bus. Dėl mažosios karnavalo nepergyvenu, nes ji lopšelyje, ir kiek pernai atsimenu, jie ten gal išsigandę ar kas jiems buvo, kad jokios programėlės neparodė, visi tik į mamas įsikibę buvo. O vat pas vyresnę, jau programa yra, ir kadangi ji lapkritį prasirgo, gruodį irgi nevedu, tai irgi pergyvenau, kad nieko nemokės, tai su auklėtoja pakalbėjau ir pora dienų dvidešimčiai minučių nuvedu ją į darželį, kai jie repetuoja aktų salėje. Gal kai truputį apsveiks taviškis, tai irgi išsiaiškink, kada repetuoja ir taip nuvestai mirksiukas.gif

tai maniškis nėra ligonis ,rytą nosytę ištraukiau ,ir kol kas viskas thumbup.gif ,nei užkimęs ,nei kosti ,matyt tik slogą pasigavo ,tai galvoju tikrai vesti kitą savaitę kokiai valandžiukei į darželį ,nes ir tortą esu užsakius ,ir balionų pripirkus ,fejerverkų ,mat mano zuikiui pirmadienį 3 metukai clap.gif happybday.gif Norėtume atšvęsti ir daržely wub.gif
o ketvirtadienį daržely eglutė ,tai irgi tikrai noriu ,kad būtų sveikas ,gerai jaustųsi bigsmile.gif Pradėjau duoti Engystol nuo virusų ir dar kaip tik geriam Echinacea imuniteto stiprinimui ,tikiuosi ,kad sekmadienį per gimtadienį neįsidūks labai ,kad pirmadienį pajėgs dar ir darže atšvęst 4u.gif o svarbiausia ,aišku ,kad pasveiktų biggrin.gif
Atsakyti
tai tu vesk su sloga
idek nosinyciu ir tegu aukletoja pucia nosyte. as seniau irgi nevesdavau ir kas is to nueina kelias dienas ir vel sloga doh.gif o po to karta su sloga paejo ir igavo imuniteta jai thumbup.gif po to labai retai sloga buna blush2.gif
jei kiti vaikai su sloga tai kuo tavo vaikas kitoks?
nebent sedi namie ir turi galimybe nevesti, bet kita karta tos galimybes paprasciausiai nera schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgeleuogele @ 2008 12 12, 13:49)
tai tu vesk su sloga
idek nosinyciu ir tegu aukletoja pucia nosyte. as seniau irgi nevesdavau ir kas is to nueina kelias dienas ir vel sloga doh.gif  o po to karta su sloga paejo ir igavo imuniteta jai thumbup.gif  po to labai retai sloga buna blush2.gif
nebent sedi namie ir turi galimybe nevesti, bet kita karta tos galimybes paprasciausiai nera schmoll.gif

taip ,kol dar su tuo darželiu taip nekaip gaunasi ,sėdžiu namie ,negaliu dirbti į mėnesį tik savaitę ,todėl net nepradedu ax.gif
O tu čia rimtai dėl to imuniteto nuo slogos ? Taip jį galima įgyt? g.gif Bet žinai ,aš manau ,kad ta auklėtoja tikrai jo neprašys ,kad pūstų nosytę ,nes jam niekas nebėga ,nevarva ,o aš bijau ,kad paskui viskas taip susiguls ,sutirštės ,sukietės ,kad aš jau ir namie nebeatkrapštysiu cool.gif Daržely labai sausas oras , karšta ,turbūt maniškiui tas nepatinka ,pareina tokia sausa ,tarsi uždžiūvusia nosike ,nes namie tai pas mus vėsu ,per dieną kelis kart langus atidarau .tai tam sausam ore labai greit ir tą rinovirusą pasigauna. Ir jei nelankysim šiais metais darželio dėl slogos ,tai mūsų lankymas bus įspūdingas lotuliukas.gif ,gal ir išeis pora mėnesiukų per metus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgutėlė: 12 gruodžio 2008 - 13:24
QUOTE(jurgeleuogele @ 2008 12 12, 13:49)
tai tu vesk su sloga
idek nosinyciu ir tegu aukletoja pucia nosyte. as seniau irgi nevesdavau ir kas is to nueina kelias dienas ir vel sloga doh.gif  o po to karta su sloga paejo ir igavo imuniteta jai thumbup.gif  po to labai retai sloga buna blush2.gif

auklėtojos nuvalo jei jau tas snarglys kabo, bet tikrai neliepia išpūsti nosį, jei ji nevarva. Todėl man atrodo, neišpūsta nosis neįgaus to imuniteto. Bent mums tai jei sloga tik prasideda, tai ji niekad nesibaigia tik sloga, visada ir kosuliai prasideda verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 12 12, 13:44)
tai maniškis nėra ligonis ,rytą nosytę ištraukiau ,ir kol kas viskas  thumbup.gif ,nei užkimęs ,nei kosti ,matyt tik slogą pasigavo ,tai galvoju tikrai vesti kitą savaitę kokiai valandžiukei į darželį ,nes ir tortą esu užsakius ,ir balionų pripirkus ,fejerverkų ,mat mano zuikiui pirmadienį 3 metukai  clap.gif  happybday.gif Norėtume atšvęsti ir daržely wub.gif
o ketvirtadienį daržely  eglutė ,tai irgi tikrai noriu ,kad būtų sveikas ,gerai jaustųsi  bigsmile.gif Pradėjau duoti Engystol nuo virusų ir dar kaip tik geriam Echinacea imuniteto stiprinimui ,tikiuosi ,kad sekmadienį per gimtadienį neįsidūks labai ,kad pirmadienį pajėgs dar ir darže atšvęst 4u.gif o svarbiausia ,aišku ,kad pasveiktų biggrin.gif

Tai va pas mus darzelyje irgi be proto karsta ir uzgula ta nosi labiau. Tai sveikinu su artejanciu gimtadieniu, ziurekite nesirkite, kad galetumete normaliai svesti. 4u.gif
Atsakyti
tai jau tikrai del sauso oro visur problema doh.gif
norejom i grupe nupirkti drekintuva, bet pasibaige tuo kad reikia destiluoto vandens o jo niekas nenori pirkti... schmoll.gif taip ir sedi vaikai tame karstyje, gerai kad miegamajame kiek vesiau dar didzioji sake kad pries miega vedina.
tik idomu kaip per miega lango nepalieka? g.gif
Atsakyti