Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikus atakuoja kosulys

QUOTE(Baltoji feja @ 2009 01 25, 11:22)
Aisku menesio nereikia laukti,kol vaikas koses,bet is karto jau po savaites kosulio kiekviena karta duoti antibiotikus tai irgi nieko gero schmoll.gif ,reikia nepamirsti,kad tais antibiotikais dar labiau nusilpninam vaikucio imuniteta mirksiukas.gif ,as niekada pati ir negydziau vaiko,visada lekdavau pas gydytojus smile.gif
Beja paaiskejo musu ligu kaltininkas,tai padideja adenoidai doh.gif

Mes ka tik po adenoidu operacijos, uzkniso pastovus kvepavimas pro burna, slogos, kosuliai... Tikiuosi sustipres po operacijos ir maziau sirgs.
Jums irgi linkiu issioperavus maziau sirgti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2009 01 25, 20:58)
Mes ka tik po adenoidu operacijos, uzkniso pastovus kvepavimas pro burna, slogos, kosuliai... Tikiuosi sustipres po operacijos ir maziau sirgs.
Jums irgi linkiu issioperavus maziau sirgti 4u.gif

Dekui 4u.gif ,sveikit greiciau wub.gif ,mes tik pasveiksim ir leksim kuo greiciau operuotis,nakti vaikas buna,kad net nekvepuoja,tai pati nakti budima rezima ijungus bunu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajoklė @ 2009 01 25, 12:57)
Esu jau ne kartą įsitikinusi ir išbandžiusi tokį vaistą nuo kosulio ( ką tik pradėjus kosėti) - tai alijošiaus sultys su medum mirksiukas.gif

Abejoju ar gers, skonis tragiškas doh.gif

Mus jau 3 diena kamuoja sausas, įkyrus kosulys verysad.gif Slogos nėra, ir kosulys nelojantis. Išbandėm hexapneumine, dabar pakeitėm į Bioporoxą ir Paxeladine unsure.gif
Gal kas galėtų patarti unsure.gif kas galėtų nuimt tą įkyrų kosulį unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2009 03 30, 07:12)
Abejoju ar gers, skonis tragiškas  doh.gif

Mus jau 3 diena kamuoja sausas, įkyrus kosulys  verysad.gif Slogos nėra, ir kosulys nelojantis. Išbandėm hexapneumine, dabar pakeitėm į Bioporoxą ir Paxeladine  unsure.gif
Gal kas galėtų patarti  unsure.gif kas galėtų nuimt tą įkyrų kosulį unsure.gif

Kompresiukų jokių nedarai? Druskos,bulvės? Kažkiek apramina.
Atsakyti
QUOTE(ramirėja @ 2009 03 30, 08:24)
Kompresiukų jokių nedarai? Druskos,bulvės? Kažkiek apramina.

Inhaliavom tik unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2009 03 30, 07:27)
Inhaliavom tik  unsure.gif

Tai pabandykit uždėti pakaitintos druskytės,įvyniotos į merlę ant kakliuko ar krūtinės,ar virtos bulvės su lupena,pakaitinti kojytes karštam druskuotam vandeny,dar galima garstyčių lapelius uždėti ant krūtines(arba kaitinant kojas suberti kelis lapelius į vandenį)
Dar juodasis ridikas arba svogūnų sultys su medum yra liaudiškas vaistas nr 1.Tiek tas tiek tas skonis baisus,ir manoji negerdavo,bet aš švirškdavau su švirkštu į burnytę
Atsakyti
Ačiū pabandysiu unsure.gif teks dar pas gydytoją nužygiuot unsure.gif
Papildyta:
Dar norėjau paklaust: ar verta įsigyt http://www.hiperfarm...uct/10000120877 ?
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2009 03 30, 09:11)
Ačiū pabandysiu  unsure.gif teks dar pas gydytoją nužygiuot  unsure.gif
Papildyta:
Dar norėjau paklaust: ar verta įsigyt http://www.hiperfarm...uct/10000120877 ?

Aš tokį turiu,tai susumavus +- geras daiktas,mb net slogą gydosi su juo bigsmile.gif čia ypač tinka laringitiniam pasikartojančiam kosuliui gydyti.
Mums dar minusas ,kad mergina nelabai duodasi unsure.gif cool.gif
Atsakyti
o gal kas zinot nuo kokio amziaus galima kompresiukus deti? mano dukrytei 3 menesiukai ir baisiai kosti, tepam krutinyte, padukus su tepaliuku, stodal gyd sake duot, dar i vonia karsto vandens prisipilam ir kvepuojam, bandyciau ryt bulve det ant krutinukes, bet ar galima? turiu ir garstyciu lapeliu, dickiui tai i karsta vandeni pabarstau ir kojas kaitina o ka mazytei su jais daryt neisivaizduoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2009 04 02, 01:07)
o gal kas zinot nuo kokio amziaus galima kompresiukus deti? mano dukrytei 3 menesiukai ir baisiai kosti, tepam krutinyte, padukus su tepaliuku, stodal gyd sake duot, dar i vonia karsto vandens prisipilam ir kvepuojam, bandyciau ryt bulve det ant krutinukes, bet ar galima? turiu ir garstyciu lapeliu, dickiui tai i karsta vandeni pabarstau ir kojas kaitina o ka mazytei su jais daryt neisivaizduoju g.gif

Aš vakar uždėjau kopūsto lapą ant krūtinės prieš tai patepiau medumi thumbup.gif šią naktį visiškai nekosėjo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2009 04 02, 00:07)

Jeigu nera temperaturos, kompresiukus gali deti.
Atsakyti
mano suneliui bega slogyte i gerklyte ir siek tiek tonziles padidejusios, todel ji labai vargina kosulys, atrodo plauciu iskoses doh.gif gal kas kokiu patarimu galite duoti? nosies higiena labai rupinames bet to neuztenka verysad.gif
Atsakyti