Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikus atakuoja kosulys

QUOTE(mamymamy @ 2009 09 24, 11:43)
Gal kas susidūrėt su užkimusiu balsu? Vaikas mano pakosti ir balsas užkimęs. Gydytoja to nesureikšmina, bet man vistik norisi kažkuo pagelbėt vaikinui mano, kad tas balselis greičiau atsistatytų.

Pasiinhaliuokit, yra tabletės nuo užkimimo user posted image
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2009 09 24, 11:48)
Pasiinhaliuokit, yra tabletės nuo užkimimo user posted image

Ot ačiū 4u.gif O mano gydytoja kaip tik sakė neinhaliuot, nes užkimusiam balsui tai nepadeda g.gif

O Jūs su aparatu inhaliuojat ar paprastai virš garuojančio puodo laikot? Nes mes turim aparačiuką, tik nežinau, ką ten galima papildomai ipilt, nes aš tik paprastą šiltą vandenį pilu. Gal žinot kokių priemonių inhaliatoriui?
Atsakyti
QUOTE(mamymamy @ 2009 09 24, 10:43)
Gal kas susidūrėt su užkimusiu balsu? Vaikas mano pakosti ir balsas užkimęs. Gydytoja to nesureikšmina, bet man vistik norisi kažkuo pagelbėt vaikinui mano, kad tas balselis greičiau atsistatytų.

tas pats ir mano mergytei , 9 menesiai dabar. gydytoja sake duot kuo daugiau skysciu ir arbatu. vakare pries miega prileiskit verdancio vandens i vonia truputi uzdarykit duris kad prigaruotu ir pasedekit su vaiku tam vonios kambaryje, tai lengvina truputi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2009 09 24, 12:18)
tas pats ir mano mergytei , 9 menesiai dabar. gydytoja sake duot kuo daugiau skysciu ir arbatu. vakare pries miega prileiskit verdancio vandens i vonia truputi uzdarykit duris kad prigaruotu ir pasedekit su vaiku tam vonios kambaryje, tai lengvina truputi.  4u.gif

Su vonia mes žaidėm, ir aparatu inhaliavom. Tai kosulys nenuslinko žemiau, beveik praėjo, bet vat balselis tai nelabai pasidavė garams.
Atsakyti
QUOTE(mamymamy @ 2009 09 24, 11:52)
Ot ačiū 4u.gif  O mano gydytoja kaip tik sakė neinhaliuot, nes užkimusiam balsui tai nepadeda  g.gif

O Jūs su aparatu inhaliuojat ar paprastai virš garuojančio puodo laikot? Nes mes turim aparačiuką, tik nežinau, ką ten galima papildomai ipilt, nes aš tik paprastą šiltą vandenį pilu. Gal žinot kokių priemonių inhaliatoriui?

Turim omron inhaliatorių 4u.gif Vien vanduo kaži ar padės g.gif
gal pabandyt tokį user posted image
Atsakyti
na mes su tokiu ekstraktu kai pirty uzlasinom pora lasiuku ant akmenu neva bus kaip inhaliacija labai sveikata, tai man isbere rankas o vaikui visa kuna. pasirodo esam alergiski... draugui musu isbere irgi rankas , todel susidarem nuomone kad jis matyt stipriai veikia ar tiesiog keliantis alergija... nes na suprasciau vaikui, o cia ir man ir kitam svetimam zmogui. beje gyd patvirtino kad tai galejo but butent nuo tu lasiuku. siaip pirtyje buvo musu gal 10, kitiems nieko. tai zodziu atsargiai su juo jei jautresni esat 4u.gif
o vaikas jei didesnis tai vaistineje savo trimeciui nuo gerkles pirkau kazkokiu raudonu saldainuku galima ciulpt po du i diena, jie tokie kaip ne vaistai o kaip saldainiukai skaitos, galt pabandyt paklaust , nes mums padejo ta kimima ir toki gerkles karkima nuimt
Atsakyti
Ačiū mergaitės už nuomones 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2009 09 24, 13:24)
Turim omron inhaliatorių  4u.gif Vien vanduo kaži ar padės  g.gif
gal pabandyt tokį user posted image

mes irgi toki visada perkam, ipilam i vonele 10ml ir kvapas per visa vonia, paskui vaikas patenkintas miega, o kai kosyna i inhaliatoriu biski ipilam ir super thumbup.gif
Atsakyti
mus tai daktare pamokino, kad i toki inhaliatoriu labai gerai Borzomis tinka. mes tik taip ir darome
Atsakyti
QUOTE(vidute @ 2009 09 30, 21:12)
mus tai daktare pamokino, kad i toki inhaliatoriu labai gerai Borzomis tinka. mes tik taip ir darome

I Omrona borzomis tikrai netinka. kalbejau su gamintojais. I sita aparata negalima pilti vandens labai stiprios mineralizacijos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(arkadija @ 2009 05 20, 16:14)
Pamaciau tema apie kosuli, nusprendziau pasidalinti savo receptu (kazkada apie ji perskaiciau knygoje). Suneliui 1 m. 8 men., kaip ir visi vaikai, pasigauna kartais kosuliuka, tai dar niekada negydziau kosulio pirktiniais vaistais. Sio paprasto recepto pagalba kosuliukas mums dingsta per 2-3 dienas, tik paskutini karta savaite mazius kosejo, bet kasdien vis maziau smile.gif .
Taigi, gal kam nors pades 4u.gif : smulkiai supjaustyti svoguna (bet netrinti, netarkuoti), ideti i nedideli stiklainiuka, uzpilti medaus, kad apsemtu svoguna, ismaisyti. Sandariai uzdengti (geriaisiai turbut tinka stiklainis su uzsukamu dangteliu). Turi pastoveti 1-2 val.
Jei tik isgirstu, kad vaikas pradeda stipriau koseti, duodu po 1 arb. sauksteli kas 30 min. (net zadintuva nusistatau kaskart, kad nepamirsti). Mano vaikelis noriai geria, nes 'vaistas' skanus, svoguno skonio beveik nesijaucia. Duodu tik skysti, patenka aisku keli smulkus svoguno gabaliukai, tai net nesijaucia. Geriam tiek, kiek tesiasi kosulys. Isbandem ne karta, ne du ir ne trys... Mums tikrai padeda ir nereikia kisti vaikui chemijos smile.gif .

ar toks receptas tinka prie dusinancio kosulio? g.gif
ir 3 metu mergaitei? ne per anksti medus?
Papildyta:
QUOTE(lauke @ 2009 01 19, 10:02)
pas mus kai yra karkalų šokinėjam, dūkstam, juokiamės, masažuojamės kaip mokam ir  esam išsikapstę nuo tų karkalų.

pirma karta girdziau g.gif ar gali buti teisybe?
Atsakyti
QUOTE(agneee1 @ 2009 10 01, 09:35)
ar toks receptas tinka prie dusinancio kosulio? 

pirma karta girdziau  g.gif   ar gali buti teisybe?

Kiek zinau, tiesa. Svarbu tuos karkalus iskoset. Mazesnius vaikucius net siuncia masaziukams po plauciu uzdegimu ir bronchitu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo incia: 02 spalio 2009 - 10:22