laba vakara, jungiuosi i jusu pokalbius

sakyciau mano poziuris i vonia labai panasu i Cobre, t.y. dabar namie karas - bandau savo seimos vyrams irodyti, kad plastikinis dusas (kad ir su nnn masaziniu sroviu ir TELEFONU!!! kam duse telefonas del dievo meiles

) ir siaip, visokio plauko plastikines sienutes, duso kabinos, stikliniu voniu sieneliu plastikiniai "ireminimai" deja "neskamba" vonioje, t.y. MANO SVAJONIU VONIOJE, o matytos daugmaz normalios duso kabinos kainuoja labai brangiai. Juolab Mano vonia randasi kaimo trioboje.. nu netinka ten plastikas, bijau kad atrodys lyg pigus euroremontas...
Pinigai velgi labai diskutuotinas dalykai, t.y. galima tukstancius kainuojanciomis plytelemis visiskai sugadinti vonios kambari ir atvirksciai, graziai suderinus kad ir nebrangias plyteles isgauti nuostabu vaizda. Galima pirkt klozeta ir prausykle uz tukstancius, deja "nepataikius" i vonios stiliu gausis snipstas.. kaina, zinoma, atspindi kokybe, deja didziaja dali kainos sudaro "dizainas" arba "Naujumas", jei pinigai riboja, svarbu pasirinkti teisinga vonios kambario stiliu, t.y. jei negali ipirkti moderniausiu kokybishku gaminiu, gal vertetu rinktis nuosaikia klasika (nekalbu apie ta tikraja klasika, kuria retas Lt pilietis ipirktu), bet neaukoti kokybes... juolab pigus modernumas po keliu metu gali atrodyti juokingai ir vonios renovacija vel kainuos.
vat. o dabar konkretus klausimas, kur butu galima gauti graziu voniuos uzuolaidu, nesisiunciant is interneto, kokius karnizus irenginet?
gal kas matete nebaltu neplastikiniu rozeciu ir jungikliu?
Pamenu spalio
laimos numeryje uzmaciau kazin kokios tai lietuviu manekenes duso foto, t.y. duso grindys gryztos pajurio akmenukais ir paprasta balta uzuolaida, tik nebepamenu karnizo, gal kas matet, turit ta zurnala po ranka?
tuos pajurio akmenukus vietoj duso pado jau senokai buvau sugalvojusi, tik galvoju, dar reiketu bortelio, kad labai neprisitaskytu..?