Įkraunama...
Įkraunama...

Azalia

QUOTE(dia.dia @ 2009 01 12, 12:26)
Gerai, kad tik 3 dienas, o man jau 8 dienos nei tepliojimas, nei menesines. Geriau jau normalios menesines 4-5 dienas, kaip su kitom KT.

as apie puse metu geriau kitas, bet tokios pacios sudeties KT. tai man pirmus men kas dvi savaites budavo patepliojimai, o po kurio laiko is viso nei menesiniu, nei patepliojimu. dabar, beje, israse azalia.
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 01 12, 18:52)
o kokia ju kaina? ax.gif

35 litai
Atsakyti
Vis dar tie tepliojimai doh.gif ir kazkaip jau vis mastau, ar bus normalios tos menesines, ar cia visada taip g.gif
Atsakyti
Kaskaip man jokiu tepliojimu kolkas nebuvo,normalios menesines smile.gif ,tokios kaip anksciau,tik trumpesnes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dia.dia @ 2009 01 12, 19:35)
apie 35  Lt. Cia iki 2009 m. O dabar jau tikrai brangesni vaistukai verysad.gif

as pries pora dienu Euro vaistineje mokejau 41,4Lt.
Atsakyti
Sveiki, ir as turiu klausyma del Azalijos.

Geriu jau tuoj bus kaip 6 men, jokiu mmm nebuvo visai. Pradejau gerti, kadangi pati maitinu mazyli, gyd patare, nereikejo laukti jokiu mmm, ten netgi lapelyje buvo berods parasyta, jog po gimdymo galima bet kada pradeti gerti.... (aisku neturejus dar jokiu santykiu...)...

bet dabar turiu toki klausyma, gal kas zino, ar jau dare? - ar galima nustori jas gerti, o poto, pries kokia sav iki santykiu vel pradeti gerti? Klausiu, nes vyro toks darbas, kad namie nevisada buna, apie 2 men nera, tai pamaniau, kam per ta laika jas vartuoti, tuolab ir pinigelius gan nemazus sutaupyti galima....
Aciu uz info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gadik @ 2009 01 14, 22:42)
Sveiki, ir as turiu klausyma del Azalijos.

Geriu jau tuoj bus kaip 6 men, jokiu mmm nebuvo visai. Pradejau gerti, kadangi pati maitinu mazyli, gyd patare, nereikejo laukti jokiu mmm, ten netgi lapelyje buvo berods parasyta, jog po gimdymo galima bet kada pradeti gerti.... (aisku neturejus dar jokiu santykiu...)...

bet dabar turiu toki klausyma, gal kas zino, ar jau dare? - ar galima nustori jas gerti, o poto, pries kokia sav iki santykiu vel pradeti gerti? Klausiu, nes vyro toks darbas, kad namie nevisada buna, apie 2 men nera, tai pamaniau, kam per ta laika jas vartuoti, tuolab ir pinigelius gan nemazus sutaupyti galima....
Aciu uz info  4u.gif

Nu tikrai butu galima sutaupyti,bet jau tokio dalyko reiketu klaustis man rodos ginekologes,ji tiksliausei pasakys.
Atsakyti
Mamytes, o Jums nepykina nuo sio vaisto. Vartoju 3 men., bet pykinti pradejo pries koki menesi. Kazin, ar ilgai tesis?
Atsakyti
QUOTE(vanesiukee @ 2009 01 15, 10:14)
Nu tikrai butu galima sutaupyti,bet jau tokio dalyko reiketu klaustis man rodos ginekologes,ji tiksliausei pasakys.

Tai kol pas ja sulauksi eiles, nors ir privaciai sad.gif be to, reikes sumoketi uz priemima, o tai 100lt garantuotai sad.gif

na ziuresiu, gal ka nors internete rasiu....
Atsakyti
QUOTE(vanesiukee @ 2009 01 15, 09:14)

drinks_cheers.gif nes su savo išvadom padarytom neteisingom, galima "prisižaisti". Bent jau man truputį kvailokai atrodo porą savaičių gerti KT, po to vėl negerti...arba gerčiau jas pastoviai, neatsižvelgiant, kad nelabai reikia kurį laiką arba rinkčiausi kitą būdą. Nes tas taupymas gali būti sveikatos sąskaita, organizmą galimą išreguliuoti taip žaidžiant su KT. Bent jau man taip atrodo...

Atsakyti
QUOTE(linxmutee @ 2009 01 18, 21:46)
drinks_cheers.gif  nes su savo išvadom padarytom neteisingom, galima "prisižaisti". Bent jau man truputį kvailokai atrodo porą savaičių gerti KT, po to vėl negerti...arba gerčiau jas pastoviai, neatsižvelgiant, kad nelabai reikia kurį laiką arba rinkčiausi kitą būdą. Nes tas taupymas gali būti sveikatos sąskaita, organizmą galimą išreguliuoti taip žaidžiant su KT. Bent jau man taip atrodo...

na kad kalba buvo ne apie pora savaiciu, o apie 1,5- 2 men
bet viskas yra isspresta... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadik: 18 sausio 2009 - 23:22
QUOTE(dia.dia @ 2009 01 11, 00:21)
Perku as si vaista be recepto. Vaistininke nera paprasiusi jo. O as nezinojau, kad galima pradeti gerti kontraceptikus neatsiradus menesinems. Internete skaiciau gydytoju rekomendacijas, jog neatsiradus men. vartoti kitokia apsauga, o KT vartoti tik tada, kai jau yra men. Bet jei Jusu gydytoja israse recepta, turbut galima vartoti?

man jas israse nes nebuvau dar susirgus ir maitinu pati maziuka bet dar nebuvau ju nusipirkusi ir susirgau taigi pradejau gerti pirma men diena, jos man prasidejo gana gausios o po tabletes isgerimo beveik dingo...cia normalu? g.gif

QUOTE(agnuta @ 2009 01 12, 19:52)
o kokia ju kaina? ax.gif

camelijoj mokejau apie 38lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama ciole: 24 sausio 2009 - 13:28