Įkraunama...
Įkraunama...

Alus alutis

Apklausa: Geriausias alus yra: (498 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
patinka man sviesus ir ne stiprus alai biggrin.gif o baltas,tai pats baisiausias is visu,bent jau man doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2008 09 13, 18:56)
Nu baikit, šlykštu yra visokie likeriai, nuo kurių saldumo net dantys sulimpa, o alus yra gerai  tongue.gif Ypač Švyturio Baltasis su daaaaug citrinos  rolleyes.gif

pritariu drinks_cheers.gif va, Švyturio Baltasis man, nea schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2008 09 13, 13:32)
Kaip aš jo pasiilgau, reikes kuria diena juo pasilepinti  wub.gif

vakar taip fantastiškai skaniai atsigėriau alučio bigsmile.gif nuostabu dry.gif
Atsakyti
šiandien gersiu švyturio baltą wub.gif tik pamiršau citrinos nusipirkti tai laukiu MB kada grįždamas parveš wub.gif
Atsakyti
Man mano krašto alus skanus dar.
Biržų alus.
man jis toks skanus kažkuom. biggrin.gif
Atsakyti
man tai sito gali ir visai nebut...kzk vien kvapas atbaido, o ir skonis - ne man schmoll.gif
Atsakyti
thumbup.gif labai skanu. ypac su zuvyte rukyta, ar dziovinta thumbup.gif
Atsakyti
Mano sūnui pati gydytoja siūlė kuo alaus vartoti, kad svorio priaugtų. O va dabar skaitau, kad jau tipo kenkia:
Alus vyrams kerta žemiau juostos
Jaučiu viskas gyvenime kenkia ir tiek... Paprasčiausiai gyvenime belieka suderinti.

http://vilniaus.dien...-juostos-122816

Atsakyti
As manau, kad su saiku niekas nekenkia thumbup.gif
Beprotiskai megstu alu, tik ji viena is visos alkoholio gausybes rusiu geriu drinks_cheers.gif
Atsakyti
negeriu, nes man neskanu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(svaigi diena @ 2008 09 16, 13:31)
Mano sūnui pati gydytoja siūlė kuo alaus vartoti, kad svorio priaugtų. O va dabar skaitau, kad jau tipo kenkia:
Alus vyrams kerta žemiau juostos
Jaučiu viskas gyvenime kenkia ir tiek... Paprasčiausiai gyvenime belieka suderinti.

http://vilniaus.dien...-juostos-122816

mano draugas lb prieš alų,nes mat jam geriau visad stovėtų,nei visai ne biggrin.gif
Atsakyti
Veu, nemegstu, menegstu alaus. Neskanuuu, neskanuuu
Atsakyti