Įkraunama...
Įkraunama...

Alus alutis

Apklausa: Geriausias alus yra: (498 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
mes su MB esame alaus mėgėjai drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2011 08 15, 22:56)
Suprantama. Kiek žmonių , tiek ir nuomonių . Va pavyzdžiui aš negeriu saldžių vynų ir likerio . Tiesiog pakęsti negaliu , kas aplinkinius labai stebina . bigsmile.gif Bet neatsisakau šalto alučio karštą vasaros dieną  thumbup.gif

drinks_cheers.gif as taip pat.man alus daug skaniau uz sidrus,vyna,likeri
Atsakyti
Megstu aluti lb thumbup.gif Su MB daznai wakarais isgerem po bonkele ar skardine ax.gif Dbr esam uzsikabliave ant pilstomo"gyvo" alaus thumbup.gif niam niam man jis thumbup.gif
Atsakyti
Mes su MB irgi aliniai smile.gif Man kitų gėrimų gali ir nebūti smile.gif Atradom mes vyšninį alutį su imbieru, tai kai noriu ko nors pasiskanavimui, būtinai jį imu. Nu žinokit nereALUS dalykas wub.gif Užrodėm porai draugų, kurie negeria alaus, tai "užskaitė" drinks_cheers.gif
Atsakyti
as kitokio negaliu gerti ti Svyturiu ekstra, matyt jau skonio receptoriai prie jo priprate, megstu labai oi kartais ir ne viena bonkele norisi isgerti na bet tada jau per kisene kerta, nes ir MB megsta alu ax.gif
Atsakyti
Vasara neatsisakydavau alaus ypac salto smile.gif bet dabar net neatsimenu kada tai buvo
Atsakyti
Kažkada paragaudavau tamsaus ax.gif
Atsakyti
Paragavau Valentino tamsaus . Labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif Alus yra geris biggrin.gif Ypac juodas, tamsusis..pv Bravarijos ajeru, arba Koziol,arba Barxatnoje ir t.t cool.gif
Atsakyti
Sveiki.
Kazkaip netycia draugas prasitare kad yra parduotuve kur prekiauja tik rusisku alumi Sibirskaja korona, Klinskoje. Nusprendziau paragauti. Ir... labai patiko. Sia parduotuve buvau aptikus Vilniuje, Liepkalnio maximos patalpose. Ko nepavaisindavau - visi uzsiprasydavo atvest (i kitus miestus, paskanavimui). Veliau uzmaciau kad maxima pradejo prekiauti vienos rusies is tu visu alumi, bet tik buteliuose, ir tai labai greit jie is ten dingo.
Deja, tai truko neilgai. Visai neseniai pries pora savaiciu, uzejus skanaus alaus buvau gilioj nuostaboj - parduotuves kaip nebuta! Pasiteiravus gal kas zino kur kaip ir kada, nieks nieko negirdejo, tik tiek kad maxima juos isvare is tu nuomojamu patalpu. Blogiausia kad net nezinau parduotuves pavadinimo. Tai gi kreipiuosi i jus, gal kas zinot ar matet, kur galejo iskeliauti ta parduotuve? Arba gal zinot kur galima rast to alaus, ypac sibirskaja korona laim skardinese. 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Eri` @ 2012 02 24, 16:09)
Sveiki.
Kazkaip netycia draugas prasitare kad yra parduotuve kur prekiauja tik rusisku alumi Sibirskaja korona, Klinskoje. Nusprendziau paragauti. Ir... labai patiko. Sia parduotuve buvau aptikus Vilniuje, Liepkalnio maximos patalpose. Ko nepavaisindavau - visi uzsiprasydavo atvest (i kitus miestus, paskanavimui). Veliau uzmaciau kad maxima pradejo prekiauti vienos rusies is tu visu alumi, bet tik buteliuose, ir tai labai greit jie is ten dingo.
Deja, tai truko neilgai. Visai neseniai pries pora savaiciu, uzejus skanaus alaus buvau gilioj nuostaboj - parduotuves kaip nebuta! Pasiteiravus gal kas zino kur kaip ir kada, nieks nieko negirdejo, tik tiek kad maxima juos isvare is tu nuomojamu patalpu. Blogiausia kad net nezinau parduotuves pavadinimo. Tai gi kreipiuosi i jus, gal kas zinot ar matet, kur galejo iskeliauti ta parduotuve? Arba gal zinot kur galima rast to alaus, ypac sibirskaja korona laim skardinese. 4u.gif  drinks_cheers.gif

oi, as si alu pirkdavau paprastoj maisto pardej (maksimoj kiekvienoj). ir specelizuotose alaus-gerimu pardese yra (tokiose kaip gerimu isparduotuve ar pan.) ax.gif .
ju buvo ne tik skardinese, bet ir buteliuose. kazkas panasaus i saldu alu ir alia mojito skonio pamenu buvo. toks ciut zalios spalvos..
uzsimaniau! lotuliukas.gif butu dabar vasara, tai salta si alu su diiiideliu noru isgerciau wub.gif
paieskok maksimoj ar norfoj, turetum tikrai rast lentynose prie kitu rusiu alaus mirksiukas.gif
Atsakyti
na jis, kaip as vadinu, delight tik su daugiau laipsniu. tai vat kad buteliuose ne tas skonis. mhm, isparduotuveje, na reikes paieskot, nors kazkaip apie ja net minciu nekilo. o del maximos tai kaip minejau - pradingo... kazkada tikrai buvo.
Atsakyti