As griztu i zindyviu gretas.Apsigalvojo mano kudikis, vel valgo papa, o kad ten tuscia-jam dzin.
O kiek laiko tao vaikuciui?
QUOTE(Alabama @ 2008 10 09, 18:21)
As griztu i zindyviu gretas.Apsigalvojo mano kudikis, vel valgo papa, o kad ten tuscia-jam dzin. 
nu matai
QUOTE(MarryJane @ 2008 10 09, 18:44)
O kiek laiko tao vaikuciui?
Jam metai ir 9 menesiai:)O pieno ner, nes uz 3 menesiu gimdyt.
QUOTE(AusraR @ 2008 10 09, 18:48)
Laiminga, jo
Sveikos,mano vaikuj jau 1,6 men as dar maitinu,bet man tai nemalonu darosi ir skauda ir maudzia jau nebezinau ka daryti
nutraukti irgi neiseina baisiai rekauja jei nedudodi
QUOTE(AusraR @ 2008 10 10, 13:59)
tai gal pats mes, jeigu ten nieks nebebegs...
o mano aukle susilauze ranka
tai ka dabar daryt nezinau, kazkaip reik ikipirmadienio kita susirast.....nes kitaip tai nuo proto nusoksiu..
o mano aukle susilauze ranka
tai kad pas mane pieno dauk net nezinau is kur
O mano uoga gyvena tik vienu papsiu, kito atsisako,nes jis beveik negamina pienelio. Taip ir vaikštau 'nesimetriška'
Tai kaip čia tai - iki 5 mėn. buvo abejuose
QUOTE(Lioka @ 2008 10 30, 22:02)
O mano uoga gyvena tik vienu papsiu, kito atsisako,nes jis beveik negamina pienelio. Taip ir vaikštau 'nesimetriška'
Tai kaip čia tai - iki 5 mėn. buvo abejuose 
na pasirodo taip buna. As tai nezinau kodel, bet esu girdejus kad taip nutinka mamytems. Ir neiko, toliau maitina is vieno papulio sekmingai. Na tik del tos simertijos gal negrazu, bet nieko, tai laikina
S.O.S
Pries dvi dienas pastebejau kad prilietus is sono skauda kruti. O ir paraudusi ta vieta.... Net ir kai visiskai issiurbia mano maze pienuka, vistiek skauda,,, Apsiciupinejau...jokio guziuko neuzciuopiu...
Siaip paspausti nelabai galiu, nes skauda
..............................
Pries dvi dienas pastebejau kad prilietus is sono skauda kruti. O ir paraudusi ta vieta.... Net ir kai visiskai issiurbia mano maze pienuka, vistiek skauda,,, Apsiciupinejau...jokio guziuko neuzciuopiu...