Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinanciu krutimi pokalbiai

Na, kadangi jau kelias dienas nieks temos neuzkuria naujos, tai galvoju reik pasidarbuot. Bo man tai iskyla vis poreikis pasiskust gyvenimu, o ner kur lotuliukas.gif kitu temu nesinori gadint smile.gif
Atsakyti
As griztu i zindyviu gretas.Apsigalvojo mano kudikis, vel valgo papa, o kad ten tuscia-jam dzin. biggrin.gif
Atsakyti
O kiek laiko tao vaikuciui?
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2008 10 09, 18:21)
As griztu i zindyviu gretas.Apsigalvojo mano kudikis, vel valgo papa, o kad ten tuscia-jam dzin. biggrin.gif

nu matai smile.gif tai gal ne visai tuscia... tai jau daabr vel laiminga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MarryJane @ 2008 10 09, 18:44)
O kiek laiko tao vaikuciui?

Jam metai ir 9 menesiai:)O pieno ner, nes uz 3 menesiu gimdyt.
QUOTE(AusraR @ 2008 10 09, 18:48)
nu matai smile.gif tai gal ne visai tuscia... tai jau daabr vel laiminga smile.gif

Laiminga, jo biggrin.gif
Atsakyti
na tai po 3 men turesi du siurbeliukus wub.gif
Atsakyti
Sveikos,mano vaikuj jau 1,6 men as dar maitinu,bet man tai nemalonu darosi ir skauda ir maudzia jau nebezinau ka daryti doh.gif nutraukti irgi neiseina baisiai rekauja jei nedudodi blush2.gif
Atsakyti
tai gal pats mes, jeigu ten nieks nebebegs...
o mano aukle susilauze ranka sad.gif tai ka dabar daryt nezinau, kazkaip reik ikipirmadienio kita susirast.....nes kitaip tai nuo proto nusoksiu..
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2008 10 10, 13:59)
tai gal pats mes, jeigu ten nieks nebebegs...
o mano aukle susilauze ranka sad.gif tai ka dabar daryt nezinau, kazkaip reik ikipirmadienio kita susirast.....nes kitaip tai nuo proto nusoksiu..

tai kad pas mane pieno dauk net nezinau is kur biggrin.gif ,matau dvinukus turit,jo sunkoka vienai su 2 iskart,mano drauge pries 2sav 3nukus pagymde tai dar ilgai ligoninej gules smile.gif
Atsakyti
O mano uoga gyvena tik vienu papsiu, kito atsisako,nes jis beveik negamina pienelio. Taip ir vaikštau 'nesimetriška' doh.gif Tai kaip čia tai - iki 5 mėn. buvo abejuose verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lioka @ 2008 10 30, 22:02)
O mano uoga gyvena tik vienu papsiu, kito atsisako,nes jis beveik negamina pienelio. Taip ir vaikštau 'nesimetriška' doh.gif Tai kaip čia tai - iki 5 mėn. buvo abejuose  verysad.gif

na pasirodo taip buna. As tai nezinau kodel, bet esu girdejus kad taip nutinka mamytems. Ir neiko, toliau maitina is vieno papulio sekmingai. Na tik del tos simertijos gal negrazu, bet nieko, tai laikina smile.gif
Atsakyti
S.O.S
Pries dvi dienas pastebejau kad prilietus is sono skauda kruti. O ir paraudusi ta vieta.... Net ir kai visiskai issiurbia mano maze pienuka, vistiek skauda,,, Apsiciupinejau...jokio guziuko neuzciuopiu... g.gif Siaip paspausti nelabai galiu, nes skauda verysad.gif ..............................
Atsakyti