Sveikos,
Na va, pasiguosiu ir aš

Pasigavau kažkokį virusą beslaugydama savo vyresnėlę

Kažkas panašaus į žemos temperatūros virusą su gripo požymiais, gerkle, nosim. Žodžiu, visas komplektas
Šiaip būtų nieko, ne pirmas ir ne paskutinis kartas, bet didžiausias mano galvos skausmas - kaip neužkrėsti mažosios. Juolab, kad prieš mėnesį jau buvom atsidūrę su ja ligoninėj su inkstų uždegimu

ir dabar baisiai bijau pasikartojimų ar bet kokių ligų. Namie vaikštau ir maitinu su merlium ant burnos ir nosies, atrodau kaip su burka

Bijau arčiau dukriuko prisilenkti, o labiausiai nervinuosi, kai maitinu - stengiuosi galvą sukt į kitą pusę...
Dar labai nervina, kai ją nakčiai migdau bemaitindama (o pas mus tai pati sudėtingiausia dienos dalis:)) ir jau jaučiu, kad minga, man būtinai užeina mirtinas kosulio priepuolis. Ir vėl viskas iš pradžių.
Na, bet tikiuosi, pats blogumas jau praėjo, blogiausia buvo užvakar ir vakar, gal kaip nors išsikapstysiu. Arbatas geriu litrais, namus vėdinam, šiandien jaučiuosi geriau, tai išplovėm visus pakampius ir visas dulkes išluostėm, kad nebūtų kur zarazoms plisti
Labai linkiu visoms, ypač maitinančioms mamoms saugotis ir nesusirgti
QUOTE(MarryJane @ 2008 11 01, 21:02)
Sveikos mamytes, as vis dar prie zindanciu
Gal galit papasakot kaip daznai tustinasi jusu leliukai maitinami vien MP? Ir kokia spalva?
Zinau, kad atseit gali nesitustinti iki 10 paru, bet maniskis jei nepasitustina ilgiau nei 2 dienas labai neramus patampa ir atsisako zisti

. Ir pastoviai zaliai... buvo, kad savaite nesitustino, tai apetitas ziauriai krites buvo, jau galvojau pienukas dings

. Zinau, kad nrekomenduojama primaitint anksciau nei 6 men, bet as jau duodu po kelis lasus morku sulciu ir galvoju pradet kokios slyvu tyreles duot. Su tustinimusi turim problemu nuo gimimo, taip kad nesilaikysim nustatytu normatyvu.
Sveika,
Maniškė ilgiausiai nesituštino berods 3 ar 4 dienas. Užtai paskui atsiėmė savo

Ir iš tiesų, tai visiškai normalu. Bet dėl to, kad tuštinasi žaliai, aš turbūt ieškočiau priežasties...
Šiaip dėl primaitinimo, žalių vaisių ar daržovių sultis rekomenduoja pradėti dar vėliau, t.y. nuo 8-9 mėn. Žinoma, keli lašai gal ir nepakenks, bet pradėti primaitinti rekomenduojama nuo košių. Aš konkrečiai pirmą mėnesį pradėjau nuo kruopų košių (čia PSO rekomendacija), tada antrą mėnesį - daržovienės, o tik 3-ą rekomenduoja duoti vaisius. Nors aš paragauti vaisių irgi daviau anksčiau nei 9mėn., t.y. jau 7-ą mėnesį, tiesiog sutapo su šviežių obuolių, slyvų sezonu

. Pirktinių nebūčiau davusi

Bet tavo gi dar ir 6 mėnesių neturi...