Įkraunama...
Įkraunama...

Amigurumi

QUOTE(sunnyday @ 2009 10 26, 13:48)
Labai faini tik pirmasis atrodo kaip kakojantis  lotuliukas.gif Akys gal siek tiek didokos.
O kaip tu kiskio ausis taip pastatei? Ir kaip pas tave jie patys stovi  g.gif ?

visur natūralūs procesai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2009 10 23, 08:31)
Zidudu, kažkada sakei, parodysi kaip tvirtint meškino galvą  blush2.gif Tikriausiai pamiršai  blush2.gif

teisybe pasakius kazkaip primirsus si reikala buvau... blush2.gif ir su laiku nelabai kaip, tik va speju zvilgtelti kas kur vyksta ir aprasymus siuntineti ax.gif tiesa, cia toj ka tik duotoj nuorodoj apie meskiukus http://picasaweb.goo...eKnotheadBears#
irgi yra aprasymas kaip tai daryti, aisku jei anglu kalba nesvetima... uff... pasistengsiu neuzmirsti ir kuria diena aprasyti... doh.gif
Atsakyti
Tai vat tame ir bėda, kad nei angliško, nei rusiško galvos prisiuvimo nepavyko suprast blush2.gif
Būtų super vaizdinė medžiaga, bet čia nėra būtina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2009 10 27, 09:19)
Tai vat tame ir bėda, kad nei angliško, nei rusiško galvos prisiuvimo nepavyko suprast  blush2.gif
Būtų super vaizdinė medžiaga, bet čia nėra būtina  mirksiukas.gif

mano visu nertu meskinu ir dar poros kitokiu zaisliuku, pirma nuneriu galva, ji neuzsibaigia, tada pora eiluciu kakliukui ir tada neriu kuna, ir dar neteko galvos siuti... gal ir tau tox variantas tiks
Atsakyti
Šių meškiukų galvos sukiojas, o Zidudu moka jas taip prisiųt biggrin.gif

Delfinyte, lyg tu man buvai siuntus tuos aprašus, tai aš turiu, bet ten ne tas variantas, čia sukiojantis variantas biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos!
Rodau savo pirma blyna - kiskuti dukrytei. Pasiziurejus i jusu darbelius netobulas, na bet vistiek mielas, dukryte bemezgant isragavo ivairias detales, o kadangi mezgiau is akies be jokiu shemuciu, tai antra koja ardziau maziausiai 10 kartu, niekaip nepavyko tokios pacios numegzti biggrin.gif

http://lh5.ggpht.com...../1103 003.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo man-patinka-tyla: 03 lapkričio 2009 - 19:32
QUOTE(man-patinka-tyla @ 2009 11 03, 20:24)
Sveikos merginos!
Rodau savo pirma blyna - kiskuti dukrytei.,

Visai liuks kiskutis,ir visai vykes.
O kad lengviau nerti butu -uzsirasinek ant lapo,tada ir nereiks 10 kartu ardyti
Atsakyti
QUOTE(tania811214 @ 2009 11 04, 15:09)
Visai liuks kiskutis,ir visai vykes.
O kad lengviau nerti butu -uzsirasinek ant lapo,tada ir nereiks 10 kartu ardyti

dėkui smile.gif
pasiskaičiau kaip čia keliamos nuotraukos, tai dar karta pakartoju, kad vaizdelis matytųsi blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Super, kaip pirmas bandymas, tureciau pasakyt, pavykes ir labai jaukus darbelis.
Dukrytei patinka? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(artist_e @ 2009 11 12, 21:52)
Super, kaip pirmas bandymas, tureciau pasakyt, pavykes ir labai jaukus darbelis.
Dukrytei patinka?  rolleyes.gif

dėkui, smagu, kad patiko. Dukrytei irgi patinka, ypač ausys, į kurias įdėjau selofano, kad traškėtų
Atsakyti
Kokia gera idėja se selofanu ausyse lotuliukas.gif super lotuliukas.gif
gražiai gavosi kiškutis - šaunuolė smile.gif
matau iš medvilninių siūlų nėrei, turėjau tokius pat, labai minkštučiai ir švelnūs žaisliukai i jų, ar ne? cool.gif
Atsakyti
Vaje! Kokiu grozybiu cia pilna thumbup.gif Dziaugiuosi, kad aptikau si foruma... Bus is kur minciu semtis, nes visai neseniai sumasciau zaisliukus pabandyti nerti... Dideliems darbams siuo metu, kazkodel kantrybes neturiu, nes megstu greitai rezultato sulaukti, tad mazyciai kaip tik biggrin.gif
Na, turbut ne amigurumis, bet mano vieno vakaro rezultatas... (deja, prastai matosi verysad.gif )
user posted image
Atsakyti