Įkraunama...
Įkraunama...

Amigurumi

artist_e Bonifacijus fantastiškas thumbup.gif kaip gyvas biggrin.gif
turiu klausimėlį - kaip nėrei ratuką, kad taip gražiai gavosi? jei nepaslaptis wink.gif
4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras visoms.
Labai ir dar sykį labai dėkoju už pagyrimus Bonifacijui.
Įkvėpėte pasitikėjimo bigsmile.gif

Atsakau į man- patinka-tyla klausimą:

Nėra ratuke jokios paslapties, arba ji tokia paprasta, kad aš jos nematau smile.gif
svarbesni momentai tokie:
1. Nerdama pynelę stengiausi ją daryti kuo laisvesnę, nes vėliau neriant žemu stulpeliu į jos akis, nėrinys plečiasi;
2. Spalvų jungimus palikau vidinėje gelbėjimosi rato pusėje;
3. Kietai iškimšau ratą ir surietusi susiuvau abu galus baltu siūliuku (nerti pradėjau raudonu).

rolleyes.gif
Atsakyti
o stai mano pirmagymis. Bet mano mazylis neziuri ne is tolouser posted image
Atsakyti
Fainutė meškutė, man tai labai miela smile.gif
Mano merginos taip pat labai nesižavi mano nertais žaislais, pasižiūri, pačiupinėja ir atiduoda.
Gimtadieniui paprašė "Lėlytės Opsės Deizės, bet ne tavo mama nertos, o pirktinės...." lotuliukas.gif Ir ka tu joms mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Nusprendžiau ir aš parodyti žaisliuką, kuriam įkvėpimo sėmiausi iš amigurumi smile.gif. Mažučiukas jis, nedaugiau 4-5 centimetrų, bet dabar pasimetė kažkur kraustantis, tai išmatuoti tiksliai negaliu sad.gif.

user posted image

Pirmas mano "blynas", neteiskit per daug blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(alinoolis @ 2010 05 08, 19:40)
Sveikos  4u.gif

Nusprendžiau ir aš parodyti žaisliuką, kuriam įkvėpimo sėmiausi iš amigurumi smile.gif. Mažučiukas jis, nedaugiau 4-5 centimetrų, bet dabar pasimetė kažkur kraustantis, tai išmatuoti tiksliai negaliu sad.gif.

Pirmas mano "blynas", neteiskit per daug  blush2.gif .

labai dailus thumbup.gif ir kas čia galėtų teisti tokį gražuolį? g.gif smile.gif
Atsakyti
Lile puikiai suprantu tave, mano mazasis irgi nezaidzia su mano nertais zaisliukais. Kaip ir sakai tuo kart pasidziaugia ir viskas unsure.gif
O gaila blink.gif
Atsakyti
QUOTE(man-patinka-tyla @ 2010 05 08, 20:53)
labai dailus thumbup.gif ir kas čia galėtų teisti tokį gražuolį? g.gif  smile.gif

dėkui 4u.gif

QUOTE(jolitajan @ 2010 05 08, 23:34)
Lile puikiai suprantu tave, mano mazasis irgi nezaidzia su mano nertais zaisliukais. Kaip ir sakai tuo kart pasidziaugia ir viskas unsure.gif
O gaila blink.gif

Keista, aš pati megzdavaus ir nerdavaus žaislus, kai buvau maža smile.gif. Na, kol kas pipiro jokio neturiu, gal ir jis/ji su mano žaisliukais nežaistų sad.gif
Atsakyti
Aleksandras biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(man-patinka-tyla @ 2010 05 25, 17:56)
Aleksandras  biggrin.gif

Koks stilingas thumbup.gif
Atsakyti
Rimtas vyriokas, atrodo, tas Aleksandras smile.gif
Fainas mirksiukas.gif
Atsakyti
Brno, Lile, dėkui už komplimentus Aleksandrui smile.gif
Atsakyti