Įkraunama...
Įkraunama...

Amigurumi

QUOTE(saulytukexxl @ 2010 08 28, 22:29)
man-patinka-tyla ar galetum man atsiusti to suniuko schemos man labai reikia  blush2.gif  blush2.gif  aciu 4u.gif  4u.gif
Papildyta:
man-patinka-tyla ar galetum man atsiusti suniuko schema i liobe@kli.lt labai reikia smile.gif
aciu 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Labas, deja negaliu pasidalinti schema, nes tiesiog mezgu be jokių schemų visus savo žaisliukus. Pabandyk ir tu be schemų, iš galvos, pamatysi, kaip smagu kurti mirksiukas.gif ir svarbiausia - rezultatas visada originalus
Atsakyti
Na pasirodysiu savo naujausia darbeli. Vezliukas keliauninkas
user posted image
Atsakyti
Sveikos,
minkstus zaisliukus pradejau nerti dar praeitais metais, bet sia temuke atradau tik dabar, ir labai apsidziaugiau thumbup.gif
Per metus susikaupe truputuka darbeliu.
Is pradziu gime toks rudeninis meskutis kuris greitai iskeliavo i gretima kiema
user posted image

Po to atsirado tokie mazyliai
user posted image

Artejo naujieji metai, ir apsigyveno namie pas mus siu metu simbolis
user posted image

O po to sventes, sventes ir dovanos
user posted imageuser posted image

Po kazkiek laiko po svenciu labai reikejo atzalelei pandos, ir gime, ne kung-fu, bet vistiek panda
user posted image

ir paskutinis darbelis, ka tik pabaigtas
user posted image

O dabar renku shemutes, reikia ruostis naujiems metams. Gal jau kas ka nors turit?

Atsakyti
QUOTE(Yanke @ 2010 09 07, 11:55)
Sveikos,
minkstus zaisliukus pradejau nerti dar praeitais metais, bet sia temuke atradau tik dabar, ir labai apsidziaugiau  thumbup.gif 
Per metus susikaupe truputuka darbeliu

bigsmile.gif tikrai nemažai prisikaupė biggrin.gif labai labai gražūs.
Atsakyti
QUOTE(Agatas1 @ 2010 09 07, 15:31)
bigsmile.gif tikrai nemažai prisikaupė  biggrin.gif labai labai gražūs.

Aciu.
dar galit paziureti cia
meskutis
cia isverstas i lietuviu kalba aprasymas pirmo meskucio. tikiuosiu pravers mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Yanke @ 2010 09 07, 11:55)
Sveikos,
minkstus zaisliukus pradejau nerti dar praeitais metais, bet sia temuke atradau tik dabar, ir labai apsidziaugiau  thumbup.gif 
Per metus susikaupe truputuka darbeliu.

O dabar renku shemutes, reikia ruostis naujiems metams. Gal jau kas ka nors turit?

Labai dailus darbeliai. Saunuole thumbup.gif
Atsakyti
Yanke, nuostabių žaisliukų prinėrei thumbup.gif
Atsakyti

Po kazkiek laiko po svenciu labai reikejo atzalelei pandos, ir gime, ne kung-fu, bet vistiek panda
user posted image

Labai noreciau schemukes sito meskucio 4u.gif Gal galetumete pasidalinti 4u.gif
Buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Yanke tavo darbai nuostabus thumbup.gif

o mano paskutinis darbas lelyte krikstynu tortui papuosti,
user posted image
Atsakyti
Aciu blush2.gif

QUOTE(Panele:) @ 2010 09 08, 02:52)
user posted image
Labai noreciau schemukes sito meskucio 4u.gif  Gal galetumete pasidalinti 4u.gif
Buciau labai dekinga 4u.gif

o shemute pajieskosiu, darbe gal turiu issisaugojus i worda meskucio shemute, kuris tapo pandos pagrindu, bet ten rusu kalba. Bet sia savaite sedziu namie, su maze, sergam, tai kai isseisiu i darba butinai pajieskosiu.
Atsakyti
Gal kas turite kiškučio schemą? ax.gif
Atsakyti

o shemute pajieskosiu, darbe gal turiu issisaugojus i worda meskucio shemute, kuris tapo pandos pagrindu, bet ten rusu kalba. Bet sia savaite sedziu namie, su maze, sergam, tai kai isseisiu i darba butinai pajieskosiu.
[/quote]

Labai labai lauskiu 4u.gif
Sveikt greiciau mirksiukas.gif
Atsakyti