Įkraunama...
Įkraunama...

Amigurumi

Mielos merginos, o gal esate mačiusios kur nors nertus žaisliukus iš filmuko "Žaislų planeta". Labai norėčiau savo mažiukui nunerti Woody.

Atsakyti
unsure.gif g.gif na aš, nesutikau....ir filmuko šio nelabai žinau....
siūlyčiau iš herojaus foto nerti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Jau pusė metų svaigstu kaip noriu vieną šuniuką nusinerti, bet kas svarbiausia ir juokingiausia, niekaip man neišeina tos rutuliuko padaryt, na, kad platėtų, pati pradžia tokia š... gaunasi, kad noris viską mest. Buvau metus porai mėnesių. Dabar vėl bandau atgaminti šį norą. Norėčiau, kad gal kuri nuosekliai kiekvieną eilutę aprašytų kaip reikia nerti. Būtų gerai, jeigu vaizdinė medžiaga būtų... ax.gif

Ačiukas
Atsakyti
O tai jūs pagal schemą neriat ar iš akies?
Atsakyti
turiu ir schemų, bet pradžioj reik tą rutulį mokėt, kad kažką padaryčiau. smile.gif
Atsakyti
Tai žiūrit į schemą ir neriat.
Pradžioj pridedat akių, po to mažinat. Sunku papasakot, nežinant ką jūs ten gaminat ir koks tas rutulys. Parodytumėt schemą ar paveiksliuką, būt aiškiau.
Atsakyti
o kelintoj eilėj didint, kurioj mažint ir kiek didint/mažint?
Atsakyti
schemoj viskas parodyta.
Atsakyti
QUOTE(Orchidėja* @ 2010 12 02, 20:15)
nuosekliai kiekvieną eilutę aprašytų kaip reikia nerti. Būtų gerai, jeigu vaizdinė medžiaga būtų... ax.gif

Sveika, Orchidėja*, prašom video pamokėlė kaip rutuliuką nusinerti:

1 dalis

http://www.youtube.c...h?v=5hKBeu2BlhU

2 dalis

http://www.youtube.c...feature=channel

sėkmės neriant mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Lilė-: 03 gruodžio 2010 - 08:56
Dėkui, Lile, žiūrėsiu kas gausis. smile.gif
Atsakyti
Kiškis piškis žvairaakis, ilgakojis
user posted image
user posted image
user posted image
rinkinyje be kiškio pirkinių krepšelis su šviežia morkyte smile.gif ir šalikėlis
user posted image
Atsakyti
O jau zuikio jaukumas rolleyes.gif
buvau atitrūkus šiek tiek nuo žaislų, tai dabar labai smagu pažiūrėti kas naujo gero pas kitas įvyko.
smagiausia, kad zuikis nėra plikas - turi jis ir morką, ir kuom apsirengt, kuom pasipuošt smile.gif man labai grazu tos detales.
O labiausiai vertinu pasiryžimą jau neriant įstatyti akis (juk paskui nebegali pakeisti jų vietos). aš dažniausiai jau tik pabaigus žaislą dėlioju ir modeliuoju tas akis, nemoku iškart apsispręst, kur jos turi būti ax.gif
Atsakyti