Mielos merginos, o gal esate mačiusios kur nors nertus žaisliukus iš filmuko "Žaislų planeta". Labai norėčiau savo mažiukui nunerti Woody.

siūlyčiau iš herojaus foto nerti

Sveikos merginos. Jau pusė metų svaigstu kaip noriu vieną šuniuką nusinerti, bet kas svarbiausia ir juokingiausia, niekaip man neišeina tos rutuliuko padaryt, na, kad platėtų, pati pradžia tokia š... gaunasi, kad noris viską mest. Buvau metus porai mėnesių. Dabar vėl bandau atgaminti šį norą. Norėčiau, kad gal kuri nuosekliai kiekvieną eilutę aprašytų kaip reikia nerti. Būtų gerai, jeigu vaizdinė medžiaga būtų...
Ačiukas

Ačiukas
O tai jūs pagal schemą neriat ar iš akies?
turiu ir schemų, bet pradžioj reik tą rutulį mokėt, kad kažką padaryčiau.

Tai žiūrit į schemą ir neriat.
Pradžioj pridedat akių, po to mažinat. Sunku papasakot, nežinant ką jūs ten gaminat ir koks tas rutulys. Parodytumėt schemą ar paveiksliuką, būt aiškiau.
Pradžioj pridedat akių, po to mažinat. Sunku papasakot, nežinant ką jūs ten gaminat ir koks tas rutulys. Parodytumėt schemą ar paveiksliuką, būt aiškiau.
o kelintoj eilėj didint, kurioj mažint ir kiek didint/mažint?
schemoj viskas parodyta.
QUOTE(Orchidėja* @ 2010 12 02, 20:15)
nuosekliai kiekvieną eilutę aprašytų kaip reikia nerti. Būtų gerai, jeigu vaizdinė medžiaga būtų...

Sveika, Orchidėja*, prašom video pamokėlė kaip rutuliuką nusinerti:
1 dalis
http://www.youtube.c...h?v=5hKBeu2BlhU
2 dalis
http://www.youtube.c...feature=channel
sėkmės neriant

Dėkui, Lile, žiūrėsiu kas gausis.

Kiškis piškis žvairaakis, ilgakojis

rinkinyje be kiškio pirkinių krepšelis su šviežia morkyte
ir šalikėlis
rinkinyje be kiškio pirkinių krepšelis su šviežia morkyte

O jau zuikio jaukumas
buvau atitrūkus šiek tiek nuo žaislų, tai dabar labai smagu pažiūrėti kas naujo gero pas kitas įvyko.
smagiausia, kad zuikis nėra plikas - turi jis ir morką, ir kuom apsirengt, kuom pasipuošt
man labai grazu tos detales.
O labiausiai vertinu pasiryžimą jau neriant įstatyti akis (juk paskui nebegali pakeisti jų vietos). aš dažniausiai jau tik pabaigus žaislą dėlioju ir modeliuoju tas akis, nemoku iškart apsispręst, kur jos turi būti

buvau atitrūkus šiek tiek nuo žaislų, tai dabar labai smagu pažiūrėti kas naujo gero pas kitas įvyko.
smagiausia, kad zuikis nėra plikas - turi jis ir morką, ir kuom apsirengt, kuom pasipuošt

O labiausiai vertinu pasiryžimą jau neriant įstatyti akis (juk paskui nebegali pakeisti jų vietos). aš dažniausiai jau tik pabaigus žaislą dėlioju ir modeliuoju tas akis, nemoku iškart apsispręst, kur jos turi būti