Įkraunama...
Įkraunama...

KAUKĖS PLAUKAMS

QUOTE(Obuolinė @ 2008 10 13, 19:12)
ma ta zalatoj solk, tai netiko ir nepatiko...jau skalaudama pamaciau, kad plaukai nera svelnus, norisi dar balzamu ar kokio briedo g.gif  palygunusi su Rigenol, tai cia nera, ko lygintis.
sia savaite dar ruskaja pole bandysiu su kefyru ax.gif
Papildyta:

koks jos poveikis?

lona su geltonu laseliu -maitinanti. Glotina truputi , kitiem netrup[uti, labai faina smile.gif
Ruskaja pole nepatiko visai ir ne is vienso girdejau kad drekinimo truksta jose..

nataliux, apie tas putas visi taip atsiliep[ia todel,as ju nepirkau...jei jos nei geros nei blogos tai 40lt tikrai nevertos...
Atsakyti
QUOTE(Obuolinė @ 2008 10 13, 19:12)
ma ta zalatoj solk, tai netiko ir nepatiko...jau skalaudama pamaciau, kad plaukai nera svelnus, norisi dar balzamu ar kokio briedo g.gif  palygunusi su Rigenol, tai cia nera, ko lygintis.
sia savaite dar ruskaja pole bandysiu su kefyru ax.gif
Papildyta:

koks jos poveikis?

Sitoj pacioj temoj nemazai apie ja rasyta,negi kiekvienam puslapy ta pati rasysim del to kad tu tingi atsiverst g.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuolinė @ 2008 10 11, 10:38)
tokio efekto(purumo) ir as noreciau. pirkai vaistinej ar kur?ir dar kina domina mirksiukas.gif

Pirkau Helios centre kazkokioj parduotuvej tipo natur kosmetikos. Klorane tai is Camelia vaistiniu perku, bo ten pigiau nei kokiose sarmose.
Atsakyti
QUOTE(moodring @ 2008 10 13, 21:03)
Pirkau Helios centre kazkokioj parduotuvej tipo natur kosmetikos. Klorane tai is Camelia vaistiniu perku, bo ten pigiau nei kokiose sarmose.

dekui notworthy.gif
malena, kantrybes g.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 10 13, 00:04)
o putu nebandei?o kuo labiau patinka nenuplaunamas, negu nuplaunamas? smile.gif
kapsulyte nors viena privalai isbandyti ,skrita ne saknims paciam plaukui, taigi jau po vienos suprasi ar patinka:)

putu nebandziau, o nenuplaunama rinkaus nes man taip pasirode patogiau, pastoviai purskiamus perku, jau wos ne iprotis doh.gif
reiks siaust kapsulyciu pirkt:ax:
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 10 13, 19:32)

nataliux, apie tas putas visi taip atsiliep[ia todel,as ju nepirkau...jei jos nei geros nei blogos tai 40lt tikrai nevertos...

Tikrai manau,kad neverta uz tokia kaina, tikrai yra geresniu thumbup.gif ten privalumas vienas,kad nereikia perplauti ir geras kvapas ( na cia man taip).Bet dabar baigiu isitikinti,kad geriau daugiau pazaisti,turiu omeny perplauti ir pajusti didesni efekta negu uz nieka sumoketi pinigelius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nataliux @ 2008 10 13, 19:05)
Na man is tikro jokio stebuklo ir jokio gero poveikio nepadre.Pirkau dvieju rusiu sampunus,tai nuo vieno istysai galva niezejo (karameles kvapo)ir kirpeja sake,kad ten kazko yra ideta,kad jau ne viena kliente skundesi.O kitas zolinis kazkoks buvo,bet irgi nieko gero.Plaukai labai jau siurkstus,susiveldavo ziauriai.O balzama as naudojau tos kur yra kaip putos,tai siaip neblogai,bet kad ypatingai nepasakyciau.Aisku gal cia netiko mano plaukams,bet daugiau ju nenaudoju.Radau tikrai man geresnes priemones

Mano mamai irgi netiko verysad.gif O man tai thumbup.gif ir galvos tikrai nenieštėjo ax.gif Vadinasi kiekvienas turi surasti savo produktą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2008 10 14, 13:02)
Vadinasi kiekvienas turi surasti savo produktą  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
nusipirkau daugelio isgirta belkosmex su varnalesom ir svogunais ir galiu pasakyti kad tikrai super thumbup.gif uz tokia kaina tai is viso nerealu...
taip pat turiu tbs su aguonu seklom, tai ji gerokai lengvesne, tokia kaip balzamas. bet jei norisi kad plaukai puresni butu tai ji pats tas mirksiukas.gif
Atsakyti
Klausimukas ir i tema, ir ne i tema ax.gif kaip suprantu, istepusios kauke plaukus, uzsidedat duso kepuraite. bet kur jus jas perkat? nes jau keli menesiai niekur nerandu. anksciau visada budavo- tai droge, tai eurokose ir pan visada rasdavau. o dabar niekur- absoliuciai niekur neberandu g.gif
Atsakyti
O aš prieš pora savaičių ruskoje pole sausiems plaukams nusipirkau. Po kaukės plaukai nėra slidūs, kažkokie kieti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2008 10 17, 10:21)
Klausimukas ir i tema, ir ne i tema ax.gif kaip suprantu, istepusios kauke plaukus, uzsidedat duso kepuraite. bet kur jus jas perkat? nes jau keli menesiai niekur nerandu. anksciau visada budavo- tai droge, tai eurokose ir pan visada rasdavau. o dabar niekur- absoliuciai niekur neberandu g.gif

Aš visada randu Rimi 4u.gif
Atsakyti