Įkraunama...
Įkraunama...

Trumparegystės korekcija lazeriu

QUOTE(Meilė 7 @ 2008 11 09, 14:18)
Gi buvau prieš mėnesį. Sakė- viskas puiku, tik -0.25

Kas, -0,25? Sfera ar cilindras?

Va pavyzdys, kai daktarai sako "puiku" : http://www.viditglaz.../forum/post378/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo As_tik_as: 09 lapkričio 2008 - 16:15
QUOTE(As_tik_as @ 2008 11 09, 13:13)
lotuliukas.gif  Ir man tep buva kai išsipagiriojau - bac ir rūkas veizoluose. Ilgai mirksėjau ir drebėjau, kol tuo "bac" nusikračiau. Beje, išbandžiau - arielkos kiekis jokio įspūdžio akims nedaro, tik bendram skysčių praradimui. Po atsigavimo netgi sakyčiau viskas ryškiau...  mirksiukas.gif

Pasigert dar nebandžiau po operacijos, kiba reik išbandyt eksperimentiniais tikslais? biggrin.gif

QUOTE(As_tik_as @ 2008 11 09, 15:53)
Va pavyzdys, kai daktarai sako "puiku" : http://www.viditglaz.../forum/post378/

Pavyzdys baisokokas, prisiskaičiau tokių ir panašių dar prieš operuodamasi pati - kažkaip norėjosi save pagąsdinti, bet nepavyko smile.gif
Beje, man akiniai koreguoja tą akį, kuri mato prasčiau: mano vyresnioji turi silpnučius akinukus, pasimatavau - visiškas komfortas kaire akimi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 11 09, 17:22)
Beje, man akiniai koreguoja tą akį, kuri mato prasčiau: mano vyresnioji turi silpnučius akinukus, pasimatavau - visiškas komfortas kaire akimi tongue.gif

Tai ir fain, kad koreguojas ir gerėja - reiškia be fatalinių anomalijų.
Bet, norėčiau visiems besvarstantiems operuotis pabrėžtinai atkreipt dėmesį, kad komplikuotų ir prilygintų atvejų tikrai ne iki 5 nuošimčių, kaip deklaruojas operuotojai, o ženkliai daugiau, ženkliai. Todėl rizika tikrai yra didelė, nors ir rezultatas sėkmės atveju - labai viliojantis. Va, ir atsakymas, kodėl dar oftalmologų tarpe dominuojanti dauguma su akiniais. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Crystalline @ 2008 11 08, 00:53)
Tokios operacijos sėkmė, manau, tikrai ne nuo tik naujausios aparatūros priklauso. Daug svarbesnė profesionalų kvalifikacija, taip sakant, žmogiškasis faktorius

as manau, kad svarbu yra visas priemoniu kompelksas - tiek gera aparatura, tiek zmogiskasis faktorius, tiek bendra fizine bukle bei psichologinis nusiteikimas ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(snaigutė @ 2008 11 09, 18:58)
as manau, kad svarbu yra visas priemoniu kompelksas - tiek gera aparatura, tiek zmogiskasis faktorius, tiek bendra fizine bukle bei psichologinis nusiteikimas ir t.t.

Dar pridursiu: ir nuojauta. Kažkaip jaučiau, kad viskas bus gerai, viskas ir yra gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 11 09, 20:05)
Dar pridursiu: ir nuojauta. Kažkaip jaučiau, kad viskas bus gerai, viskas ir yra gerai smile.gif

... ir nuosavas užsispyrimas lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš tikėjau, kad viskas bus idealiai gerai, bet taip nėra.
Atsakyti
QUOTE(As_tik_as @ 2008 11 09, 19:20)
... ir nuosavas užsispyrimas lotuliukas.gif

Sorry, jeigu tai kliūna, bet mano užsispyrimą akcentavo net vaikų darželio charakteristikoje... biggrin.gif
Ir nesakyčiau, kad man tai trukdo.
Ko nepatarčiau niekam, tai galvą pametus lėkti operuotis, pirmiausia vis tiek: keli tyrimai, informacijos tyrinėjimai, pasvarstymai, ir tik tada jau.
Atsakyti
QUOTE(Meilė 7 @ 2008 11 09, 20:21)
Aš tikėjau, kad viskas bus idealiai gerai, bet taip nėra.

Idealiai nebūna niekur ir su niekuo, nebent romanuose.
-0,25 regėjimui niekaip trukdyt negali - su specais konsultavaus. Reiškia, priežastis kitur. Mažne reik ilgesnio laiko smegenims persirašyt vaizdo apdorojimo algoritmus ar dar kokį biesą. Galų gale viskas bus čiki, tik kantrybės neišbarstyk gerbiamoji.
Ir vis tik (neatsižvelgiant į tamstos išankstinius nusistatymus) paantrinsiu save dėl maisto papildų su vitamino A ir liuteinų koncentracijomis - panemniokit bent trejetą mėnesių, tikrai nepakenks. mirksiukas.gif
Ir veiksmų, greitinančių medžiagų apykaitą - irgis nepakenktų... blush2.gif
Nius, jeigu netinka įkyrūs patarimai - šiukšliadėžėn, šiukšliadėžėn anuos... tongue.gif

Papildyta:
QUOTE(Miaška @ 2008 11 09, 20:29)
Sorry, jeigu tai kliūna, bet mano užsispyrimą akcentavo net vaikų darželio charakteristikoje... biggrin.gif
Ir nesakyčiau, kad man tai trukdo.

Ir netrukdys, kur jau čia - šviečia per atstumus nesuvokiamus. Bile tik kitiems nuodais nevirstų... lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(As_tik_as @ 2008 11 10, 09:01)
Ir vis tik (neatsižvelgiant į tamstos išankstinius nusistatymus) paantrinsiu save dėl maisto papildų su vitamino A ir liuteinų koncentracijomis - panemniokit bent trejetą mėnesių, tikrai nepakenks.  mirksiukas.gif
Ir veiksmų, greitinančių medžiagų apykaitą - irgis nepakenktų...  blush2.gif

Kokius ryjat? Aš prisijungiau prie vaikų, kuriems profilaktiškai vis sumaitinu akis stiprinančius papildus, ir geriu jau mėnesį kartu.
O apykaitą greitinančius kam? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 11 10, 10:03)
Kokius ryjat? Aš prisijungiau prie vaikų, kuriems profilaktiškai vis sumaitinu akis stiprinančius papildus, ir geriu jau mėnesį kartu.
O apykaitą greitinančius kam? blink.gif

Apykaitos greitis manyč, ypač reikšmingas akies ląstelių regeneracijai, kuri ten yra ypatinga. O tinkama ir kokybiška regeneracija susijusi su šviesos, spalvų ir skaidrio jautrumais ir geba. Na, nepadės, tai bent sušilt gera bus... tongue.gif

Kol kas liuberin šlamščiu. Ten mažiau ingredientų, bet būtinųjų - apsčiai. Ir mūsiškas daiktas...
Atsakyti
QUOTE(As_tik_as @ 2008 11 10, 09:56)
Apykaitos greitis manyč, ypač reikšmingas akies ląstelių regeneracijai, kuri ten yra ypatinga. O tinkama ir kokybiška regeneracija susijusi su šviesos, spalvų ir skaidrio jautrumais ir geba. Na, nepadės, tai bent sušilt gera bus...  tongue.gif

Kol kas liuberin šlamščiu. Ten mažiau ingredientų, bet būtinųjų - apsčiai. Ir mūsiškas daiktas...

Na, sprendžiant iš mergautinio svorio, mano apykaita tikriausiai gera, ir anos skatinimui nieko papildomo nereik. Bet vis tiek nelabai įkertu, apie ką čia kalbate, nes tokią informaciją tikriausiai pražiūrėjau. Galima smulkiau?

Aš šlamščiu importinį produktą, amerikonską, iš Amway, ir dar lietuvišku vit C pasipildau.
Atsakyti