QUOTE(denaxa @ 2008 11 16, 12:32)
Na,sitam tai visai nieko skamba,as buvau radus per google kazkoki gerokai ziauresni dokumenta,ir dabar nepamenu kur,ar tik ne sveikatos ministerijos saite,ir dabar labai bijau pavasarinio sveikatos patikrinimo,nes del kaires akies balansuoju ant ribos,na bet bus jau trys metai vairavimo stazo lyg ir (ir jau tikiuosi keturias kategorijas tureti tuo metu),tai gal ir praeisiu.
Kiek teko susidurti,tai patys okulistai nelabai linke patys operuotis.
Kiek teko susidurti,tai patys okulistai nelabai linke patys operuotis.
Kai tikrinausi regėjimą prieš laikydama teises, okulistė nesiteikė net pasiteirauti, ar aš ne su lęšiais, tuoj puolė klausti, kurią eilutę matau. Per savo kvailą sąžiningumą tik pasisakiau... Analogiškai su sveikatos tikrinimu darbe. O po korekcijos net nesimato, kad kažkas daryta, tai jokių baimių tais klausimais neturiu.
Tarp kitko, klinikoje, kurioje aš operavausi, kalbėjau kaip tik su akių gydytoja, pasidariusia lazerinę korekciją prieš metus

QUOTE(RamuneM @ 2008 11 16, 16:00)
Grįžau iš kelionės po Lietuvą. Turėjau didelį sąrašą darbų ir tikrai save gerokai alinau: seniai jau taip nebuvo, kad miegočiau tik po 2-3 valandas, daug vairuota ir ypač naktimis. Mano akims tokio krūvio seniai neteko atlaikyti. Buvo dienų, kai jaučiausi lyg būčiau smėlio prisipilusi į jas. ...
Smagu girdėti!

Ir pačiai aktualu, nes dabar jau antras mėnuo taip dirbu, kad neturiu nei vakarų, nei savaitgalių, ir miegu po 3 val. Laimė, kad akių sausėjimas man niekad nebuvo pažįstamas, ir dabar tas nevargina, o ir regėjimo aštrumas kol kas nenukenčia.
Vis tik rutulioju mintį nubėgt kada į optiką regėjimo pasitikrinti, nes kitų metų pradžioje, jei finansai leis, gal vis tik palėksiu į Minską dešinės akies dasikoreguot...