Įkraunama...
Įkraunama...

Trumparegystės korekcija lazeriu

QUOTE(Tasira @ 2008 11 06, 15:50)
Aisku, nes man irgi Kaune darytu operacija, nes ten geresnis lazeris, nei Vilniuje ax.gif

Ar jau daretes opercija Kaune? Kokie ispudziai? ir kodel Jums rekomendavo darytis KAune, o ne Vilniuje? Juk operuoja tas pats Gutauskas, berods...
Atsakyti
Sveikos, as operacija dariausi rugsejo menesi ir dabar esu nescia. Gydytoja sake, kad turbut man niekas neleis paciai gimdyti, dave siuntima okulisto konsultacijai. bet ar nebus taip, kad siuo klausimu kiek gydytoju - tiek nuomoniu? ka jus manote apie tai? Gal kas nors jau susidurete su tokia situacija? Aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Sunku pasakyti. Man antro gimdymo metu trūko vienos akies kraujagyslės.
Atsakyti
Pasikonsultuočiau su keliais okulistais - dėl visa ko.
Kažkada, kai laukiausi mažosios, turėjau savo parašu patvirtinti okulistei, kad prisiimu riziką, nes man primygtinai siūlė cezarį. Pagimdžiau, kaip ir pirmąją, be jokių problemų.
Atsakyti
QUOTE(linet @ 2009 06 01, 22:42)
Ar jau daretes opercija Kaune? Kokie ispudziai? ir kodel Jums rekomendavo darytis KAune, o ne Vilniuje? Juk operuoja tas pats Gutauskas, berods...

as irgi planuoju darytis pas Gutauska, bet Kaune, nes naujesne aparatura, antradieni einu i apziura Vilniuje ir tada i Kauna operacijai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(auramba @ 2009 06 12, 20:14)
Sveikos, as operacija dariausi rugsejo menesi ir dabar esu nescia. Gydytoja sake, kad turbut man niekas neleis paciai gimdyti, dave siuntima okulisto konsultacijai. bet ar nebus taip, kad siuo klausimu kiek gydytoju - tiek nuomoniu? ka jus manote apie tai? Gal kas nors jau susidurete su tokia situacija? Aciu uz atsakymus  4u.gif

Na as pastojau po 4 men. po vienos akies papildomos korekcijos, bet man niekas nedraude gimdyti paciai smile.gif Okuliste, priziurejusi po korekcijos, sake, kad drasiai ta galiu daryti smile.gif Tik ginekologe siunte pas okulista, pataikiau pas pagyvenusia, kuri isgirdusi, kad buvo atlikta korekcija parase, kad palengvintu stumimus gimdymo metu.O kai atvaziavau, sako ar tu nori, kad mes su replemis trauktumem, kad taip parasyta???? blink.gif Ne, aciu, sakau, pagimdysiu pati blink.gif Tik va, kad prasikaknkinau 12 valandu ir cezari padare del kitu aplinkybiu unsure.gif Tiesa, buvo iskviesta man okuliste net i gimdymo palata, bet ji pasake, kad nei trumparegyste nei korekcija nera priezastis negimdyti paciai smile.gif
Atsakyti
Aciu uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linet @ 2009 06 01, 21:42)

Vilniuje operuoja Kirtiklis wink.gif o Gutauskas Kaune.

as jau 10 dienu po operacijos Kaune bigsmile.gif
viena akis puikiai issikoregavo, o kita deja per pus maziau...
na dar laukiu, gal dar per ta pirmaji men ir kazkas pasikeis smile.gif o gal gales ir pakartotine daryt smile.gif na bet kaip is didelio minuso trumparegystes ir astigmatizmo, tai vistiek isgautas geras variantas thumbup.gif ir tuo dziaugiuosi wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kle0patra: 13 birželio 2009 - 21:00
QUOTE(indrusita @ 2009 06 13, 10:26)
Tiesa, buvo iskviesta man okuliste net i gimdymo palata, bet ji pasake, kad nei trumparegyste nei korekcija nera priezastis negimdyti paciai smile.gif

Taip ir yra, gimdyti pačiai ar ne, sprendžia pagal akispūdį ir kraujagysles, trumparegystė čia ne prie ko.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2009 06 14, 00:07)
Taip ir yra, gimdyti pačiai ar ne, sprendžia pagal akispūdį ir kraujagysles, trumparegystė čia ne prie ko.

Du kartus gimdziau pati, nes tokios isvados priejo gydytojas, apziurejes mano akispudi. Korteleje taip ir parasyta "gimdyti gali pati".
Ir tik dabar, nusprendusi daryti lazerine korekcija, suzinojau, kad pas mane tinklaine labai labai blogos bukles. Ir kad jokiu budu su tokia tinklaine negalejau gimdyti pati!!
Atsakyti
QUOTE(Fia @ 2009 06 14, 11:22)
Du kartus gimdziau pati, nes tokios isvados priejo gydytojas, apziurejes mano akispudi. Korteleje taip ir parasyta "gimdyti gali pati".
Ir tik dabar, nusprendusi daryti lazerine korekcija, suzinojau, kad pas mane tinklaine labai labai blogos bukles. Ir kad jokiu budu su tokia tinklaine negalejau gimdyti pati!!

Man buvo atvirkščiai: prieš keliolika metų nenorėjo leisti gimdyti dėl padidėjusio akispūdžio ir susiaurėjusių kraujagyslių, kaip sakiau - pasirašiau, kad prisiimu riziką.
O va pernai, pasitikrinusi trijose skirtingose klinikose, visur išgirdau, kad mano tinklainė yra puikios būklės biggrin.gif

Fia, kaip sekasi su akimis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2009 06 14, 18:15)
Man buvo atvirkščiai...

Fia, kaip sekasi su akimis? 4u.gif

dziaugiuosi, kad jums taip pasiseke 4u.gif
Lietuvoje man pasake, kad bukle kritiska, kad jau nebegalima net nieko daryti.
tada vaziavau vel i minska, ten ziurejo du profesoriai. man pakartojo lazerine koaguliacija, nes atsirado nauju "skyluciu". ir pasake, kad nera jau taip blogai. kad reikia pasirodyti po puses metu, ir jeigu nebeprogresuos tinklaines atsokimas, tai gal netgi korekcija bus galima pasidaryti.
as neprarandu vilties kad taip ir bus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fia: 14 birželio 2009 - 19:36