Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

Maniskes vienos buvo toki suploneje demes ant lapu,nuo per dideles dremes ir karstos temperaturos..
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 10 13, 13:13)
Maniskes vienos buvo toki suploneje demes ant lapu,nuo per dideles dremes ir karstos temperaturos..

gal reik palaikyt menesi koki, paziuret, kas bus... o gal reik isverst ir persodint ja? unsure.gif
Atsakyti
kabesita, mamyte23, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Almuka @ 2008 10 13, 13:18)
kabesita, mamyte23, aciu 4u.gif

as irgi laukiu mamytes23 komentaro blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pyragiuke @ 2008 10 13, 12:36)
tai kad as sveciuose pas mama buvau  blush2.gif  seses mergyte dziaugiausi  ax.gif

Oi kaip aš norėčiau kokį mažiuką kūdikėlį pamyluot blush-anim-cl.gif angel.gif mano jau didokas,bet dar duodasi pamyluojams tik man smile.gif
Papildyta:
QUOTE(bambyze @ 2008 10 13, 13:23)
as irgi laukiu mamytes23 komentaro  blush2.gif  4u.gif

Nu ką aš tau galiu pasakyti g.gif Aš nebuvau su tuo susidūrusi,be to nežinau,kaip tu prižiūri savo augaliuką,kokia temp. ir panašiai,gal tiesiog jau tokį parsinešiai iš parduotuvės.O gal šaltu laiku per lauką pernešiai ir pašalo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamytė23: 13 spalio 2008 - 12:31
Panos ar jus naudojat lapu blizginimo servieteles arba purskala???? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamytė23 @ 2008 10 13, 13:30)
Nu ką aš tau galiu pasakyti g.gif Aš nebuvau su tuo susidūrusi,be to nežinau,kaip tu prižiūri savo augaliuką,kokia temp. ir panašiai,gal tiesiog jau tokį parsinešiai iš parduotuvės.O gal šaltu laiku per lauką pernešiai ir pašalo.

parsinesiau tokia ... vakar... ir nzn ka daryt doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 10 13, 13:43)

schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2008 10 13, 13:46)
parsinesiau tokia ... vakar... ir nzn ka daryt  doh.gif
Papildyta:
schmoll.gif

Tai dabar lauk,kas toliau bus.Aš gal dar persodičiau į šviežią substratą.

Tų blizgiklių nenaudoju
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamytė23: 13 spalio 2008 - 12:50
QUOTE(mamytė23 @ 2008 10 13, 13:50)
Tai dabar lauk,kas toliau bus.Aš gal dar persodičiau į šviežią substratą.

tai va man ta pati mintis kirba ir neduoda ramybes... gaila butu, jei nukristu visi ziedai ir pumpurai.... o ju yra net 22 wub.gif
Atsakyti
Norejau paklausti patarimo, vienai orchidejai islindo ziedkotis, bet jis tiesiai stiebiasi i lapa, bijau kad gali nuluzti stiebelis.. tai kaip man toliau elgtis ar palikti likimo valiai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 10 13, 12:43)

Aš nenaudoju, o lapus blizginu išspausdama lašiuką citrinos ar apelsino į vandenį, tuomet sudrėkinta vata pavalau ir lapai gražiai blizga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mamytė23 @ 2008 10 13, 10:30)
Oi kaip aš norėčiau kokį mažiuką kūdikėlį pamyluot blush-anim-cl.gif  angel.gif mano jau didokas,bet dar duodasi pamyluojams tik man smile.gif

jo, smagu paniurkyt ax.gif jai dar tik 1,5 metuku bet jau tikras velniukas biggrin.gif
Atsakyti