Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(merga @ 2008 10 13, 16:05)
EHEi,MERGUCES

o božinka, dzievuliausai brangiausai bigsmile.gif kokie zmoooooones thumbup.gif user posted image pagaliau tu civilizuota clap.gif clap.gif clap.gif

QUOTE(kabesita @ 2008 10 13, 16:47)
Nuotraukyciu tai laukiam visada thumbup.gif  thumbup.gif

o tu jas pati ismokai ideti mirksiukas.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Lina_S @ 2008 10 13, 16:53)
Sveikos, turiu klausimuka... Mano orchideja zydi, leidzia nauja lapa ir stiebuka ant kurio kraus ziedus, bet vat siandien pamaciau, kad virs zemes ant saknu dedasi pukelis... Toks jausmas kad pelesis... Ka man dabar su ja daryti..  doh.gif

sausiau laikyk, reiskias dregmes per daug, o dabar juk vesiau, tai maziau ir dregmes reik mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 13 spalio 2008 - 15:54
QUOTE(rena @ 2008 10 13, 16:54)
o tu jas pati ismokai ideti mirksiukas.gif  biggrin.gif

ISMOKAU thumbup.gif aisku paprakaitavau truputuka is pradziu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2008 10 13, 16:56)
ISMOKAU  thumbup.gif  aisku paprakaitavau truputuka is pradziu  lotuliukas.gif

o tai kodel nesigiri savo groziais g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LĖTA @ 2008 10 13, 15:27)
Jeigu supranti rusiška paskaityk čia ir dar čia  4u.gif

rusu k. tamsus miskas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 10 13, 16:59)
o tai kodel nesigiri savo groziais g.gif  biggrin.gif

Tai kad ne dau turiu. verysad.gif Turiu tik 3, bet kai turesiu didesnius namus... tongue.gif
1. Pasiemiau is brolienes prazydint ir ka, leidzia nauja ziedstiebu.
2. Miniukas jau nuzydejo, tai nera ka rodyt.
3.O naujoke mano dar zydi biggrin.gif

Tai kad nelabai ka turiu fotkint unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2008 10 13, 17:02)
Tai kad nelabai ka turiu fotkint unsure.gif

viskas aisku su tavim biggrin.gif

o as gi zioplas daiktas, vis i maxima, kai nuvarau, tai pamirstu tu induku paziuret permatomu doh.gif taip ir laikau vis reanimatoriuje savo dvi g.gif o jau reiktu jas is ten traukti lauk ax.gif
Atsakyti
bambyze, pyragiuke, ačiū už sveikinimus 4u.gif

merga, sveika sugrįžus thumbup.gif

kaip žadėjau - tadaaam - naujokės

user posted image

ir

user posted image

(išsamiau mano albumuose)

mano palangė wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(LĖTA @ 2008 10 13, 15:27)
Jeigu supranti rusiška paskaityk čia ir dar čia  4u.gif
Nebijok, nenulūš stiebelis, jis augs kaip jam reikia ir aplenks lapą. Ne tokie jau trapūs tiė stiebeliai, kaip atrodo. 4u.gif

labai geras saitas thumbup.gif viskas aisku su nuotraukom, aciu labai 4u.gif
Atsakyti
Oi kokia grazi bordo su geltona thumbup.gif kitos irgi grazios biggrin.gif
Atsakyti
MB sako "gal jau porą metų susilaikysi?" sakau "tu išprotėjai??? nebent galiu iki naujųjų pažadėt nebepirkt" biggrin.gif sakau "taigi čia tu man visas dovanoji rolleyes.gif ", sako "būtų mano valia - nedovanočiau biggrin.gif "

skarpionuke, ačiū 4u.gif
Atsakyti
bambyze http://shop.passiflo.../articles_id/59
Почернение и высыхание краев молодого листа
следствие высасывания соков вредителем. На данной фотографии видны следы укусов паутинного клещика (крошечные вдавленные точки, как булавочные уколы). Обработайте растение инсектицидом.
Почернение и высыхание краев молодого листа без следов насекомых свидетельствует об ошибке ухода (слишком низкая влажность воздуха, солнечный или химический ожог, ожог от удобрений).
Все вышесказанное относится только к сухим черным пятнам!
Jei juoduoja lapu krastai, tai gali buti kenkejai (nuotraukoje matosi kaip adatos duriai), arba auginimo klaidos (maza dregme, saules arba femijos nudegimas, nudegimas nuo trasu. Mazdaug taip blush2.gif . Gal kas tiksliau isvers g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skarpionuke: 13 spalio 2008 - 17:33
QUOTE(zuzla @ 2008 10 13, 18:18)
kaip žadėjau - tadaaam - naujokės

joptararai, koks grozis bigsmile.gif wub.gif

QUOTE(skarpionuke @ 2008 10 13, 18:31)
Почернение и высыхание краев молодого листа
следствие высасывания соков вредителем. На данной фотографии видны следы укусов паутинного клещика (крошечные вдавленные точки, как булавочные уколы). Обработайте растение инсектицидом.
Почернение и высыхание краев молодого листа без следов насекомых свидетельствует об ошибке ухода (слишком низкая влажность воздуха, солнечный или химический ожог, ожог от удобрений).
Все вышесказанное относится только к сухим черным пятнам!

isdziuvimas sulciu, kenkeju darbas, cia matomi voratinklines erkutes ikandimai (smulkus , idumbantys taskiukai, kaip adatos duriai). apdorokite augala instekcidu.
pajuodavimai lapu krastu, tai rodo klaidinga augalo prieziura (labai zema oro dregme, saules arba chemikalu nudegimas, nudegimas nuo trasu)
bambyze, zo taisyk parduotuvine prieziura mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 13 spalio 2008 - 17:42