Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 10 14, 22:18)

wub.gif wub.gif o tas baltas didelis negi dendrobis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 10 14, 22:52)

Labai graziai tavo gelytes atrodo thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aduka @ 2008 10 14, 21:31)
Gal gali priminti? blush2.gif  Ar renimatorieuas ieškoti ar pašildinti? Dabar dar vėl ją perkasčiau, tai šaknys sausokos ir stiebai tvirti

Svarbu,kas buvo daroma prieš augalui taip nykti,o ne kas jau po lapų geltimo
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2008 10 14, 15:46)

Na ką, susirgau ir aš jau rimtai. doh.gif Nu kokis velnias mane į tą Ermitažą tempė? scare.gif Važiavau Ekstra substrato. Aišku, 15 cm vazonėlių nei vieno, tik paruoštų komplektų su tokio diametro vazonais. Nu ir ką, be Ekstra substrato dar parsivilkau dvi orchidėjas. doh.gif Vieną nukainuotą, tokią ale baltai žalsvą, o kitą gražią alyvinę. wub.gif

Ir aš neradau jų, jau kokius 3 kartus variau ir neradau, tai sakau kai jau pamatysiu prigriebsiu daugiau tų vazončikų ax.gif
QUOTE(merga @ 2008 10 14, 16:11)
Klausot,klaipediskes,o jus jau meetinotes a? g.gif

Kad organizatorė pabėgus iš ligoninės buvo hihihi.gif

QUOTE(Lexana @ 2008 10 14, 16:13)
Nedarėm jokio meeto, nes nebuvo kam meetintis. Va mes panakčiais su Kulwerstuku paplepėjom ir psio. hihihi.gif

Jo jo kai aš tokia naktibalda įsiprašiau doh.gif

QUOTE(Lexana @ 2008 10 14, 20:40)
Merginos, man klausimukas pasistojo. blush2.gif Negavau aš 15 cm vazonėlių orchidėjų persodinimui, 17 cm skersmens neėmiau. O jei aš padarysiu skylutes dugne ir įpjovas šonuose kibiriukyje permatomam nuo salotų? g.gif Ar tiks? g.gif

drinks_cheers.gif aš taip par padariau savo naujoms gyventojosm, kurias nuo mamos atskyriau 4u.gif

QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 10 14, 21:18)

blink.gif apakau nuo grožio blink.gif
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2008 10 14, 21:10)
rena,

tu irgi zadejai 3 baltas orchytes i viena inda susodint. Ar radai koki grazu inda? Siandien Senukuose buvau to fungicido, tai prieskoniniams augalams i virtuve vazoniuku graziu nusipirkau, o didelio orchytems neradau  schmoll.gif

zinok siaip tikrai nerandu schmoll.gif greiciausiai teks sodinti i plastmasini nepermatoma, o siaip kolkas nieko nepersodinejau, nes baltos pas mane zydi o liesti kolkas nesinori schmoll.gif kai grysiu is po visu vln kelioniu tada gal ir pagalvosiu apie kvietkas, nes paskutiniu metu man kazkaip ne iki ju schmoll.gif

QUOTE(Lietuva @ 2008 10 14, 21:25)
Nu va mano ir antroji nežiniukė prasiskleidė

grazios gelytes wub.gif

QUOTE(loretabr @ 2008 10 14, 21:46)
ačiū visoms už patarimus. o čia jūsų teismui

kad nematau prie ko prikibti mirksiukas.gif
Papildyta:
Stai taip atrode kaip tik pasodinau,dabar graziau atrodo,nes gelytes apsiprate su vieta,susigyvena,mazyte prazydus,issikrumoje thumbup.gif

nuostabu wub.gif

QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 10 14, 22:52)
Garai kai mano "vaikas"pats atsigula..... lotuliukas.gif (MB)

o as dar kol juos istryniau eukaliptais doh.gif kazko ziuriu sian abu pasisnargleje g.gif
o to tai vaiko as isvis nematau schmoll.gif jis amziais apacije sedi ir tik nakvot pakyla pas mus i virsu g.gif

QUOTE(zuzla @ 2008 10 14, 22:54)
wub.gif  wub.gif o tas baltas didelis negi dendrobis bigsmile.gif

aisku biggrin.gif o ka nebuvai macius tokiu baltu wub.gif
Papildyta:
Mamyte, tavo avataras grazus wub.gif
Atsakyti
Labos panos, ryt speju jau naujoj temoj susitiksim doh.gif ir tempai mūsų ax.gif
Atsakyti
labos 4u.gif , as tai jau su naktiniais sedziu, tik niekaip savo sikines negaliu atitraukti nuo PC doh.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 14 spalio 2008 - 22:46
O aš per darbus savo naujokių nenufotkinau... unsure.gif Na nieko, pasirodysiu paskui visas keturias per savaitę užturėtas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2008 10 14, 23:56)
O aš per darbus savo naujokių nenufotkinau... unsure.gif Na nieko, pasirodysiu paskui visas keturias per savaitę užturėtas. smile.gif

matai kokia, neduodi ir mums seilem pasitaskyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 10 14, 23:59)
matai kokia, neduodi ir mums seilem pasitaskyt biggrin.gif

Čia MB kaltas. Krušuosi jo dėka su logotipų darymu kelių firmų svetainėms. doh.gif Užsiknisau tiesiog...
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2008 10 15, 00:01)
Čia MB kaltas. Krušuosi jo dėka su logotipų darymu kelių firmų svetainėms. doh.gif Užsiknisau tiesiog...

console.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2008 10 14, 21:55)
Na tada ir aš taip padarysiu, pasinaudosiu turimais kibiriukais, o tai tik penkis vazoniukus užsisakinėti ir siųstis - grybas pats tikriausias. doh.gif blush2.gif

nu juk seniai gi sakiau,kad maniskes kelios saslykiniuose kibiriukuose sedi ir nieko blush2.gif biggrin.gif ,O reanimatorius-didckas kibiriokas is maxsimkos tongue.gif

QUOTE(zuzla @ 2008 10 14, 19:58)
aš ir du plokštenius turiu blush2.gif  ax.gif vienas kažkodėl pradėjo pumpurus kraut, maniškiai sodriai ružavos į violetavą spalvos, galvoju, gal dar baltą nusipirkt rolleyes.gif

maniskis vienas naujokas ir jau "auskarais'dabinas smile.gif .O siaip tai visus mano kaledukus orchytes kitan kambarin isstume lotuliukas.gif lotuliukas.gif .uzkariavo jos siaurini fligeli ir vargo nemato lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir dar is pasipuikavimo matyt kone visos ziedstiebius tik varo doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Stai taip atrode kaip tik pasodinau,dabar graziau atrodo,nes gelytes apsiprate su vieta,susigyvena,mazyte prazydus,issikrumoje thumbup.gif
user posted image

nu kap fainej wub.gif wub.gif ( o i ka cepelius ar obouliukus desi?) lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kulwerstukas @ 2008 10 14, 23:07)
Ir aš neradau jų, jau kokius 3 kartus variau ir neradau, tai sakau kai jau pamatysiu prigriebsiu daugiau tų vazončikų ax.gif

Kad organizatorė pabėgus iš ligoninės buvo hihihi.gif

as nepabegus buvau,mane izoliave,karantinan ikise buvo tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .Juk saku,kad mano MB jau orchidejini virusa besiveja lotuliukas.gif

QUOTE(Lexana @ 2008 10 14, 23:56)

Nu ciuju svogerys rimtai prasosi ant mano kastylio mad.gif ph34r.gif protest.gif lotuliukas.gif
Atsakyti