Įkraunama...
Įkraunama...

Gaivūs kvepaliukai II

QUOTE(#vėja# @ 2009 03 08, 21:00)
Man šie tokie lengvi, kad labai greitai jų ir nesuuuodžiu.
Aną savaitę Sarmoj tokią neva naujieną aptikau - Bulgari Omnia Green Jade. Gaivus, toks lengvas  pasirodė, kažkuom į EA Green tea panašus, bet kad tie Sarmos popieriukai taip popierium smirda, neįmanoma kvapo iki galo suprast  doh.gif (riešai jau buvo "užimti")  smile.gif

Man jie per "lengvi",puse buteliuko tenka susipilt,kad uzuostum schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Treise @ 2009 03 09, 16:56)
Man jie per "lengvi",puse buteliuko tenka susipilt,kad uzuostum schmoll.gif

Man irgi... tokie - jokie ax.gif
Atsakyti
QUOTE(verdana @ 2009 03 08, 14:56)
o as svajoju apie Lanvin Eclat d`aperge kvepalus. tik reiks truputi pataupyti ax.gif

Kiti kvepalai, kuriuos pirksiu bus šitie. Niekaip pro tą kvapą praeit negaliu, kol neturiu, vis purkšteliu į kokią parduotuvę užėjus biggrin.gif

QUOTE(#vėja# @ 2009 03 08, 20:00)
Aną savaitę Sarmoj tokią neva naujieną aptikau - Bulgari Omnia Green Jade.

Vakar jų purškiamą meginuką gavau. Norėsiu turbūt didesnio kiekio, įdomus toks kvapas pasirodė. Gaivus, bet ne vandenėlis. Nes EA Green Tea tai toks vandeniukas man unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 03 09, 22:02)
Kiti kvepalai, kuriuos pirksiu bus šitie. Niekaip pro tą kvapą praeit negaliu, kol neturiu, vis purkšteliu į kokią parduotuvę užėjus biggrin.gif 

Apibudinkit man sita kvapa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 03 09, 21:58)

gana panašūs į D&G Light blue, tik minkštesni, švelnesni
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 03 09, 21:58)

Kvapas lengvas, švelnus, gaivus. Tik užpurškus ir man jis primena D&G Light Blue, bet tik
trumpam smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 11 kovo 2009 - 12:31
QUOTE(katalike @ 2009 03 10, 08:04)
gana panašūs į D&G Light blue, tik minkštesni, švelnesni

QUOTE(Finna @ 2009 03 11, 13:30)
Kvapas lengvas, švelnus, gaivus. Tik užpurškus ir man jis primena D&G Light Blue, bet tik
trumpam smile.gif

As labai myliu Moschino I Love Love,pora kibiru ir keliata butelku esu ant saves susipylus,bijau kad sitie man gali patikti lotuliukas.gif
Atsakyti
Man sie dar gaivus
user posted image
Atsakyti
Užsisakiau Calvin Klein "Euphora Blossom" pavasariui rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Fira @ 2009 03 11, 17:46)
Užsisakiau Calvin Klein "Euphora Blossom" pavasariui rolleyes.gif

As jau kvepiu jais,neblogas kvapas.Man truputi per daug gelinis kad taptu labai megstamu,bet kasdienai man tinka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 03 11, 17:51)
As jau kvepiu jais,neblogas kvapas.Man truputi per daug gelinis kad taptu labai megstamu,bet kasdienai man tinka bigsmile.gif

Labai laukiu šitų kvepaliukų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fira @ 2009 03 11, 20:04)
Labai laukiu šitų kvepaliukų smile.gif

Aš irgi kažkodėl jų užsinorėjau , nors dar net neuosčiau. Pagal sudėtį atrodo gana paprasti ,ko visai norėčiau .Dar niekada neturėjau amerikoniškų kvepalų. bebe.gif
Atsakyti