man pirmagimė iki 2,5 metų pieną gėrė tik iš buteliuko
o visa kita tai nuo kokių 8-9 mėn. iš puodelio su snapeliu
šiaip puodeliai su snapeliu man atrodo nuo 6 mėn. jau galima naudoti
KOl kas geriam is buteliuko.Bandem puodeli su snepeliu, bet mazyle tuoj ciumpa uz rankenu ir barskina i visas puses, viskas bega lauk...Jai labiau zaislas nei puodelis, tad vel geriam is buteliuko.Ir dar, pagerus is to puodelio zagsedavo...
Dar spesim ir prie sio puoduko priprasti, ir prie paprasto, laiko dar yra
Musu dukryte dar ir dabar geria is buteliuko
,bandem ir puodeli su snapeliu bet nenori ji is jo gert
, gal per greit bega, nes springsta, patraukia kelis kartus ir meta
Mano mazei beveik 6 men. Buteliuko niekada neeme, tai nuo 4 men bandome duoti puodeli su snapeliu. Pora gurksniuku pageria is puodelio su snapeliu. Kartais griebia mano puodeli, ir nori lakti is jo kaip kaciukas. Ech, gerai butu jei ismoktu gerti is puoduko. . .
pienuka geriam is buteliuko su soske,o arbatytes ir vandenuka is puodelio su snapeliu
Viską geria iš puodelio su snapeliu. Buvo 2 mėn., kai keliom valandom palikau savo mamai, o mažylė negėrė iš buteliuko. Nuo tada išmoko iš puodelio. Dabar jau pati savo rankytėm laiko ir geria.
Mano mažiukas vis dar geria MP, todėl visiškai nepripažįsta jokių soskių nei buteliukų su soske
puodelį su snapeliu duodu, bet tai jam irgi gaunasi kaip žaidimas ir lieka visas šlapias, nes už rankenėlių ima tąsyt į visus šonus
todėl, geriausiai atsigeria iš puoduko be jokių antgalių
bet ir tai didelis įvykis, nes iki šiol jam MP visiškai užtenka pilnam atsigėrimui...
Mano vaikiukas nepripazino jokiu buteliuku
truputi pagerdavo is puodelio su snapeliu, ir po kokio menesio is puoduko gerdavo