Mes pradejom nuo 5 men pratintis prie paprasto puoduko... aisku, duodu ne pastoviai, po truputi, bet jam patinka..
Mus mazasis ne nejama i burnyte buteliu tiesia rankytes i puoduka, tai i duodu,bet pakolkas tik pazaisti, nes negeria nieko apart mp.
Man sunelis tiesia i puodeli rankytes, bet tai jam kaip zaislas, bet jeiduodu gerti, tai verkia, gal dar per anksti
jau 7 men
Mes tai tik is puoduko arba puoduko su snapeliu
mums 8 men
Mes geriam is puodelio su snapeliu, bet jau reiketu pereiti prie paprasto puodelio. Kai duodu is paprasto tai tik dantis barskina, galandasi, bet negeria
8 men. Piena is buteliuko, o sultis is puodelio jau nuo kokiu 6,5 menesio
Maniškiui jau beveik 11 mėn., bet geria daugiausia iš buteliuko su soskyte. Gertuvės nenori, o iš puodelio daugiau pažaisdami pageriam. Mano nuomone, nesvarbu, kiek ilgai vaikai geria iš buteliuko, vistiek visi išmoksta iš puodelio gerti. O jei kokia liga, tai iš buteliuko žymiai didesnį kiekį skysčių galima sugirdyti ir taip lašelinių išvengti. Turiu tokią patirtį.
mums 7 mėn, bet niekaip neišmokstam gert nė iš buteliuko, nė iš puoduko
Mano maziulis jau moka gerti per siaudeli, per snapeli jam neiseina. Buteliuko neduodu, baisu, kad ipras is jo gerti ir puodelio nenores. Zinau mergaite, kuri dar i mokykla nesdavosi buteliuka su pienu
nakti jei atsikelia maziukas atsigert,tai duodu is buteliuko,taip patogiau.. diena tik is normalaus puoduko,nes kitokio jis neima,pries miegeli jau kai guli,duodu is buteliuko,tada pats atsigeria kiek jam reikia ir kiek nori
kol kas geria (vandenuką) iš puodelio su snapeliu, bet jau pora dienų kaip parodė susidomėjimą paprasta stiklinę, tai, manau, imsimės mokymo gerti iš puodelio
(mano mergytei šiuo metu iki 10mėn trūksta savaitės
)
as daviau puodeli su snapeliu, is kurio iki siol geria ji..nors ir is puodo moka atsigerti, bet dazniausiai per daug uzsivercia ir pati slapia buna, tad puodelis su snapeliu nepamainomas mums