Įkraunama...
Įkraunama...

Puodelis, buteliukas ar puodelis su snapeliu

Mes pradejom nuo 5 men pratintis prie paprasto puoduko... aisku, duodu ne pastoviai, po truputi, bet jam patinka..
Atsakyti
Mus mazasis ne nejama i burnyte buteliu tiesia rankytes i puoduka, tai i duodu,bet pakolkas tik pazaisti, nes negeria nieko apart mp.
Atsakyti
Man sunelis tiesia i puodeli rankytes, bet tai jam kaip zaislas, bet jeiduodu gerti, tai verkia, gal dar per anksti g.gif jau 7 men thumbup.gif
Atsakyti
Mes tai tik is puoduko arba puoduko su snapeliu biggrin.gif mums 8 men
Atsakyti
Mes geriam is puodelio su snapeliu, bet jau reiketu pereiti prie paprasto puodelio. Kai duodu is paprasto tai tik dantis barskina, galandasi, bet negeria biggrin.gif
Atsakyti
8 men. Piena is buteliuko, o sultis is puodelio jau nuo kokiu 6,5 menesio smile.gif
Atsakyti
Maniškiui jau beveik 11 mėn., bet geria daugiausia iš buteliuko su soskyte. Gertuvės nenori, o iš puodelio daugiau pažaisdami pageriam. Mano nuomone, nesvarbu, kiek ilgai vaikai geria iš buteliuko, vistiek visi išmoksta iš puodelio gerti. O jei kokia liga, tai iš buteliuko žymiai didesnį kiekį skysčių galima sugirdyti ir taip lašelinių išvengti. Turiu tokią patirtį.
Atsakyti
mums 7 mėn, bet niekaip neišmokstam gert nė iš buteliuko, nė iš puoduko g.gif
Atsakyti
Mano maziulis jau moka gerti per siaudeli, per snapeli jam neiseina. Buteliuko neduodu, baisu, kad ipras is jo gerti ir puodelio nenores. Zinau mergaite, kuri dar i mokykla nesdavosi buteliuka su pienu blink.gif
Atsakyti
nakti jei atsikelia maziukas atsigert,tai duodu is buteliuko,taip patogiau.. diena tik is normalaus puoduko,nes kitokio jis neima,pries miegeli jau kai guli,duodu is buteliuko,tada pats atsigeria kiek jam reikia ir kiek nori ax.gif
Atsakyti
kol kas geria (vandenuką) iš puodelio su snapeliu, bet jau pora dienų kaip parodė susidomėjimą paprasta stiklinę, tai, manau, imsimės mokymo gerti iš puodelio smile.gif (mano mergytei šiuo metu iki 10mėn trūksta savaitės smile.gif )
Atsakyti
as daviau puodeli su snapeliu, is kurio iki siol geria ji..nors ir is puodo moka atsigerti, bet dazniausiai per daug uzsivercia ir pati slapia buna, tad puodelis su snapeliu nepamainomas mums thumbup.gif
Atsakyti