Įkraunama...
Įkraunama...

Puodelis, buteliukas ar puodelis su snapeliu

pasidalinkim patirtim ir žiniomis kaip geria jau nebe visai mažyliukai mirksiukas.gif
Atsakyti
man pirmagimė iki 2,5 metų pieną gėrė tik iš buteliuko doh.gif o visa kita tai nuo kokių 8-9 mėn. iš puodelio su snapeliu 4u.gif šiaip puodeliai su snapeliu man atrodo nuo 6 mėn. jau galima naudoti 4u.gif
Atsakyti
Pediatrai pataria, kad geriau is karto nuo buteliuko prie puodelio,bet man atrodo, kad gal reiktu ir su tuo snapeliu - na kaip pereinamasis ax.gif
Atsakyti
KOl kas geriam is buteliuko.Bandem puodeli su snepeliu, bet mazyle tuoj ciumpa uz rankenu ir barskina i visas puses, viskas bega lauk...Jai labiau zaislas nei puodelis, tad vel geriam is buteliuko.Ir dar, pagerus is to puodelio zagsedavo... ax.gif Dar spesim ir prie sio puoduko priprasti, ir prie paprasto, laiko dar yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Musu dukryte dar ir dabar geria is buteliuko blush2.gif ,bandem ir puodeli su snapeliu bet nenori ji is jo gert schmoll.gif , gal per greit bega, nes springsta, patraukia kelis kartus ir meta doh.gif
Atsakyti
Mano mazei beveik 6 men. Buteliuko niekada neeme, tai nuo 4 men bandome duoti puodeli su snapeliu. Pora gurksniuku pageria is puodelio su snapeliu. Kartais griebia mano puodeli, ir nori lakti is jo kaip kaciukas. Ech, gerai butu jei ismoktu gerti is puoduko. . .
Atsakyti
mano mazute kai buvo 9 men tai irgi noredavo is puodelio, bet po to visa slapia palikdavo...
Atsakyti
mano 9men. vaikis geria is puodelio su snapeliu 4u.gif Is buteliuko su soske net nebandem, nes as vis dar maitinu, tai vandenuka is kart pradejom mokintis is puodelio gerti 4u.gif
Atsakyti
pienuka geriam is buteliuko su soske,o arbatytes ir vandenuka is puodelio su snapeliu smile.gif
Atsakyti
Viską geria iš puodelio su snapeliu. Buvo 2 mėn., kai keliom valandom palikau savo mamai, o mažylė negėrė iš buteliuko. Nuo tada išmoko iš puodelio. Dabar jau pati savo rankytėm laiko ir geria.
Atsakyti
Mano mažiukas vis dar geria MP, todėl visiškai nepripažįsta jokių soskių nei buteliukų su soske schmoll.gif puodelį su snapeliu duodu, bet tai jam irgi gaunasi kaip žaidimas ir lieka visas šlapias, nes už rankenėlių ima tąsyt į visus šonus doh.gif todėl, geriausiai atsigeria iš puoduko be jokių antgalių thumbup.gif bet ir tai didelis įvykis, nes iki šiol jam MP visiškai užtenka pilnam atsigėrimui... rolleyes.gif
Atsakyti
Mano vaikiukas nepripazino jokiu buteliuku schmoll.gif truputi pagerdavo is puodelio su snapeliu, ir po kokio menesio is puoduko gerdavo smile.gif
Atsakyti