QUOTE(Lacrymosa @ 2009 10 17, 10:26)
Parašų rinkimą peticijoje čia mes kelios merginos iš vieno jorkšyrų forumo sugalvojom. Nežinau ar padės kažkiek, bet manau verta pabandyt... Dar aš parašiau į Šiaulių TV, dėl šito reportažo. Yra Šiaulių televizijos svetainėje skiltis atsiliepimai, ir ten administracija televizijos taipogi atsakinėja. Galit ir jūs pabandyti ten parašyti

Pamatys kad daug žmonių skundžiasi ta laida, gal į protą ateis
Aš drįsčiau suabejoti... Galbūt ir augina dokinius šunis, bet pardavinėja be dokinius. Tai vadinasi parodų net nemato...
Va turbūt geriausias variantas yra informuoti laidos autorius ar bent transliuotoją, nes nu... Sugalvosiu aš laidą apie automobilius daryt, pavyzdžiui. Kai šunį vedžiojau, mačiau, kad netoli autoservisas yra. Tai aš ten einu ir klausiu tepaluoto dėdės, papasakokit man apie mašinas. O ar aš suprantu, sąmones jis kalba ar ne? Aišku nesuprantu

Tai va laidą kuria aiškiai žmogus, kuriam gal ir patinka gyvuliukai, ale supračiaus apie tai, kas kaip ir kodėl jis neturi... Gaila, bet turint omenyje regioninių TV finansinę situaciją... Eina kas nori ir gali bent kiek susikrapštyt iš reklamos... O apie profesionalumą, tiek turinio, tiek formos, kalba neina