Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų sielos būsenų iliustracijos VIII dalis

QUOTE(Emerencija @ 2008 11 09, 21:53)
user posted image

QUOTE(Emerencija @ 2008 11 10, 19:43)
user posted image

Labai įdomu...kad kas padarytų išvadą...iš būsenos 2 parų...galėčiau,bet bijau nepatiks...pradėčiau nuo išprievartavimo...
Atsakyti
QUOTE(GalBut @ 2008 11 10, 18:01)
...aš ir nesupratau nieko,išskyrus "pavydas,blogis,gaila"...
Jei jautiesi gerai,tai ir jautiesi gerai...ypač jei dar žiūri per humoro prizmę...liguista reakcija į komentarą,reiškia, kad mažai ten gero...a paspėliot,kas kaltas?...

Kur čia matot liguistą reakciją? Pas Jus jokio humoro nepastebėjau, nebent mėgstate juodą humorą, kuris ne visiem suprantamas...
O reakcija buvo tik todėl, kad keldama čia nuotraukas nemaniau, kad kažkam bus įdomu reikšti savo nuomonę: patiko - nepatiko. Juk temos pavadinimas: "Mūsų sielos iliustracijos, rodome kaip jaučiames", o ne "Mūsų sielos iliustracijos, GalBut jas komentuoja".
Atsakyti
QUOTE(ruteliukste @ 2008 11 10, 19:18)
Kur čia matot liguistą reakciją? Pas Jus jokio humoro nepastebėjau, nebent mėgstate juodą humorą, kuris ne visiem suprantamas...
O reakcija buvo tik todėl, kad keldama čia nuotraukas nemaniau, kad kažkam bus įdomu reikšti savo nuomonę: patiko - nepatiko. Juk temos pavadinimas: "Mūsų sielos iliustracijos, rodome kaip jaučiames", o ne "Mūsų sielos iliustracijos, GalBut jas komentuoja".

drinks_cheers.gif aš net vieną kartelį siūliau taip temą pavadinti, kaip GalBūt mūsų temelė buvo ant bangos doh.gif Tikrai jis gal nepiktybiškai, tai daro bent pvz., kartais mane tai erzindavo dabar lyg ir apsipratau biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

Guosste, jūs atgimėte mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
kas cia per gausybe niuriu ir nusivulusiu nuotaikyciu unsure.gif unsure.gif
negis dar mazai aplinkui skausmo nerimo ir problemu......dar ir cia pykciai ir nepasitenikinimai......

user posted image
Atsakyti
Man šian taip gera ir ramu unsure.gif bet taip gail, kad tik man vienai verysad.gif blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wikonda: 10 lapkričio 2008 - 20:30
QUOTE(zydras debeselis @ 2008 11 10, 22:22)
kas cia per gausybe niuriu ir nusivulusiu nuotaikyciu  unsure.gif  unsure.gif
negis dar mazai aplinkui skausmo nerimo ir problemu......dar ir cia pykciai ir nepasitenikinimai......

cia daugiau panasu i vaiku darzeli doh.gif tu taip nesakyk nes as ne tokia doh.gif
wikonda tikrai ne tau vienai tik kiti nerodo tokiu siltu emociju o tik juodas ir liudesingas kad kas pagailetu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mazgote @ 2008 11 10, 21:29)
cia daugiau panasu i vaiku darzeli  doh.gif  tu taip nesakyk nes as ne tokia  doh.gif
wikonda tikrai ne tau vienai tik kiti nerodo tokiu siltu emociju o tik juodas ir liudesingas kad kas pagailetu  doh.gif

Kad jei parodai, kad tau gera ir smagu, iškart kažkas pareiškia, kad negali taip jaustis, nes juk pasaulyje toookia krizė, o čia matai soti ir laiminga atsirado... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mazgote @ 2008 11 10, 20:29)
cia daugiau panasu i vaiku darzeli  doh.gif  tu taip nesakyk nes as ne tokia  doh.gif
wikonda tikrai ne tau vienai tik kiti nerodo tokiu siltu emociju o tik juodas ir liudesingas kad kas pagailetu  doh.gif

bet žinok tavo žodžiuose yra tiesos aš parašysiu tik apie save blush2.gif man, kai liūdna ar negera ant širdies aš čia dedu savo nuotaiką ir geriau palieka, nes kartais niekam nesinori pasisakyti, kad tau negera,o čia idedi ir palengvėja blush2.gif Ir kai begalo linksma džiugu dedu, nes tada noris dalintis su visu pasauliu savo džiaugsmu blush2.gif va taip va man šita temukė super ir tikrai neleisiu, kad kas ja juodintu man kažkiek svarbus čia čia susirinke žmonės juk daug maž pažystam nu suprantat ir įdomu stebėt, kaip šian jiems liūdna, o ryt jau gera wub.gif Nu ir išsiplėčiau doh.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(babania @ 2008 11 10, 20:12)

babania laikykis unsure.gif
Atsakyti
as ta ir norejau pasakyti kad nereikalingi cia niekam tie komentarai schmoll.gif nes nezinant realios esamos situacija gali iskaudinti tokie kartais "nepataikantys" i 10 komentarai doh.gif as ir seku sia tema nes man idomu stebeti kaip zmogus parodo savo busena ir kaip ji keicias smile.gif
Atsakyti
user posted image

o man pvz nemaišo komentarai tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winona: 10 lapkričio 2008 - 20:55