Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų sielos būsenų iliustracijos VIII dalis

user posted image
Atsakyti
QUOTE(winona @ 2008 11 13, 21:54)

Dabar pamačiau, tai šypsena iki ausų biggrin.gif.
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image

QUOTE(Gotish @ 2008 11 13, 22:21)

Dabar pamačiau, tai šypsena iki ausų  biggrin.gif.

nu kodėl? rolleyes.gif beje,šiandien tavo nuotaika matau kur kas geresnė thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(winona @ 2008 11 14, 13:02)
nu kodėl? rolleyes.gif beje,šiandien tavo nuotaika matau kur kas geresnė thumbup.gif  mirksiukas.gif

Mmmmm vakarykštė tokia drąsi, siekianti tikslo būsena tavoji man atrodo, labai optimistinė tokia. O va šios dienos, spėju, ne viskas labai gerai g.gif.

Nežinau, kodėl taip džiugiai jaučiuosi. Nieko gero neatsitiko, lindžiu namie rolleyes.gif. Nors ir nieko bloga, tokia ramybė... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gotish @ 2008 11 14, 13:11)
Mmmmm vakarykštė tokia drąsi, siekianti tikslo būsena tavoji man atrodo, labai optimistinė tokia. O va šios dienos, spėju, ne viskas labai gerai  g.gif.

Nežinau, kodėl taip džiugiai jaučiuosi. Nieko gero neatsitiko, lindžiu namie  rolleyes.gif. Nors ir nieko bloga, tokia ramybė...  smile.gif

vakar buvo sunku rast atitinkančią nuotaiką foto g.gif kaip koks entuziazmas buvo,bet ne kažką daryt,o šiaip,kai kas nutiko ir man lengviau.Tarsi didelis žvilgsnis aplink mane tai buvo.Šiandien-aš po truputį atsiduodu savaitgaliui biggrin.gif dar vienas darbelis ir galėsiu sau palengva plūduriuoti-man svarbiausia ramybė,taigi visai atitinka.
o gerai nuotaikai priežasties nereik tongue.gif labai džiugu matyt kaip keičias į gera tavo nuotaika ir dar kaip užmačiau vienišių temoj kaip kutrinai dėl pozityvo biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaklina @ 2008 11 13, 21:48)
user posted image

Gražu...gera nuotaika plius puiki krūtinė...tik litras alaus per parą...negi tai didelė kaina?...
Atsakyti