[quote=margia,2009 01 21, 20:34]
hm...gimdziau gruodzio vidury ...galiu pasakyti, kad nera tvarkos...pooperacinei palatoj,po cezario, gulejom 3, ejo ten kas norejo...su striukem ir t.t... viena vemia
ir mane stebina tokie atsiliepimai... akušerės ir vaikų gydytoja visada paudavo rankas eidama prie vaiko, ir mums pabrėždavo visada tai daryti. Gulėjau dvivietėje palatoje, tai buvo ramiau, jei kas ateidavo su striukėm, tai kalti manau jie, o ne VGN personalas, juk jie nepristovės prie visų palatų, yra užrašai, suaugę žmonės ateina, negi patys nesuvokia, kad ir jų lialiukui gali būt negerai, ne tik svetimam.
dėl maisto - taip neskanus, duoda kaip patologiniam skyriuj ir obuolių, morkų salotų, burokėlių ir pan. aš ir pati ji nevalgiau, bet juk kiekviena turim savo šeimą - jie gali atvežt naminio maisto, man veždavo, nematau čia jokių problemų. Tikrai nereikia gąsdinti būsimų gimdyvių. Su savim reiktų turėti pačiai didesnių įklotų, rūbus duoda, palų duoda, sau higienai - jei nori kremuko, dantų šepetuko, intymios higienos prausiklį , rankšluostį ir pan. Vaikiukui savų rūbelių, pamperiukų, jei gimdymas sėkmingas ir po kelių dienų važiuosit namo, nieko ir neprireiks daugiau, o jei ilgiau , tai gal atveš vyras, ar kas iš savų.
Akušerės visada padėjo, turėjau problemų su žindymu, niekas iškart nesiūlo mišinukų, mane mokė kaip žindyt, patarė nusipirkt antspenius, davė atpalaiduojančių pieno liaukas vaistukų į nosį, nes jau sąstoviai darėsi:( tiesiog reikia bendraut, netylėt , sakyt , klaust, juk personalas keičiasi, jos nežino jūsų bėdų
Sėkmės visoms

, ir jau esančioms mamytėms
Papildyta:
QUOTE(kristinita @ 2009 01 22, 17:43)
hmm, kaip keista...man tai viskas idealu buvo...ir jkei ne tas skausmas tarpvietėje po gimdymo-tai gimdyčiau ir gimdyčiau
mūsų vaikiukai bendravardžiai