Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus gimdymo namai VNG 3 tema

QUOTE(Sara @ 2009 03 24, 10:04)
Ačiū, žinosiu smile.gif

Laba diena,
Norejau paklausti, gal kas tiksliau zino apie mokesti, jeigu kvieti gydytoja ne jo budejimo metu, kiek is tu pinigeliu gauna gydytojas? Girdejau, kad dabar ta suma yra 580 Lt. ?
Atsakyti
Geriausia - pasiskambinti į VGN priėmimo sk. arba nuvykti išanksto į VGN ir paklausti apie papildomas paslaugas, kainas, jų rūšis, galimybes ir tikimybes, nes situacija nuolat yra besikeičianti - kinta paslaugų kainos, gali ir atsirasti naujų paslaugų. Tiesiogiai gauta informacija iš medikų personalo tikrai bus daug tikslesnė. Kiekvienos pacientės situacija yra labai skirtinga, priklausanti ir nuo papildomų aplinkybių, todėl pateikta informacija gali būti ir netiksli.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif o as tai rytoj arba pirmadieni vaziuosiu apsizvalgyt i VGN. Nors zadejau vaziuot tik tada kai jau bus laikas gimdyt, bet kazkaip smalsu labai jau pasidare kaip ten viskas atrodo smile.gif Na matysim kaip ten kas bus nestuke.gif
Atsakyti
Mes grizom sekmadieni is VGN, galiu pasakyt, kad personalas labai geras, seseles puikios, viska parodo, paaiskina. Jokiu nusiskundimu neturiu, nors gimdymas buvo sunkus, taciau labai greitai priimami sprendimai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(RVJ @ 2009 03 23, 00:09)
Man palatos lygis - nebuvo svarbiausias dalykas.
Svarbiausia - kad nėštumo metu, kas nors nebūtų pražiūrėta, todėl rinkausi specializuotą nėštumo priežiūrą ir gimdymą pas tą patį labai profesionalų gydytoją. Ypač svarbu - sėkmingai besiklostantis gimdymas - be traumų ir komplikacijų.Tai dalykai, kurie turi ypatingos svarbos abiejų sveikatai ir ateičiai.
Palata, jokio globalaus vaidmens nevaidina. Man nesiūlė ir aš neprašiau mokamos, labiau komfortiškos palatos. Su didžiausiu džiaugsmu ir sveiku vaikučiu labai gerai jaučiausi tas kelias dienas ir paprastoj palatoj, rūpinimosi mumis netrūko. O vaikų gydytojas - stebėjausi jo atsakingumu ir geranoriškumu.

sutinku,bet idomu kiek kainuoja prieziura nestumo metu ir gimdymas pas pasirinkta gydytoja, pvz jusu atveju? jei galima
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lacoste: 26 kovo 2009 - 16:49
QUOTE(anikita @ 2009 03 23, 16:04)
jokio epiduro rinkinio veztis tikrai nereikia schmoll.gif
o 50 lt,,t.y. kai is normalios palatos padaroma mokama, t.y. niek otau neatkelia ir guli ne su kita moterim o su vyru 4u.gif  tiesiog mum gavosi taip kad gavom naujai suremontuota normalia palata..ir ten nieko neatkele.. jokios kaimynes, nes praseme vedejos 4u.gif
kur uz 200lt ten gal yra televizoriukas saldytuvas...o cia normali palata, be jokiu vip WC ir pan... tik tiek kad guli su vyru.. nes praeidama koridoriuje maciau kad kai kur moterys po 3 ar 4 guli..ir dar su vaikais doh.gif  nu man tai cia kosmara primena,,kai svaijauta po gimdymo ir taip kaip ne nuo podiumo ir dar tiek svetimu zmoniu aplink doh.gif

Sutinku.Man pvz.visai nereikia jokiu teliku,saldytuvu ir t.t.(nors jej yra kodel gi ne),gali buti ir sena,neremontuota ta palata,bet,kad as buciau viena su kudikiu(na ir tevelis) biggrin.gif Nes tada neturi prie nieko taikytis,klausyti svetimu vaiku ryksmu,ir kas svarbiausia-galesi laisvai elgtis,nes zinosi,kad jei ateis lankytojai-tai tik pas tave,o ne visas burys svetimu.
Atsakyti
QUOTE(Delfinute @ 2009 03 25, 17:16)
Laba diena,
Norejau paklausti, gal kas tiksliau zino apie mokesti, jeigu kvieti gydytoja ne jo budejimo metu, kiek is tu pinigeliu gauna gydytojas? Girdejau, kad dabar ta suma yra 580 Lt. ?

Man gydytojas sake, kad jam nuo sios sumos lieka apie 300 lt mirksiukas.gif

O gal galite kuri nors paaiskinti kaip ten su epiduru? Ar mokama paslauga? Jeigu mokama - kiek kainuoja? ax.gif
Atsakyti
As pati pinigu niekam nedaviau, buvom paprastoj palatoj dvi mamytes, nes kazkaip pries tai nesidomejau, nelabai buvo kaip..
Bet jau po gimdymo paskaitinejau ivairia informacija ir uzkliuvo akis uz patarimo atsivezti sokolado - matyt, kad daugiau energijos butu. Tai besiruosiancioms gimdyti patariu - isimeskit kokia plytele, labai nedaug gal nepakenks, jei jau pataria?..Is tikro, tokie dalykai visai gerai, mat valgyt po to norejau siaubingai, porcijos mazos, o pieno dar labai daug neturiu..
Ir dar toks patarimas - gali buti, kad vaiko skranduky dar gali buti like kokiu gleiviu, mums taip buvo,tai jos susimaise su pirmuoju pienu, ir mano panele atpyle, zinoma, tai buvo nakti, as issigandau, bet sesele nuramino. Taigi mamytes, gal kas nors Jums pades is patarimu.
mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimute77 @ 2009 03 28, 15:19)
Man gydytojas sake, kad jam nuo sios sumos lieka apie 300 lt  mirksiukas.gif

O gal galite kuri nors paaiskinti kaip ten su epiduru? Ar mokama paslauga? Jeigu mokama - kiek kainuoja?  ax.gif

kalbejausi su savo ginekologe, tai ji uztikrino kad gimdymo namai gauna pilna finansavima ir tikrai ten jokios krizes nera, taigi veztis savo epidurus, ar gimdymo marskinius visiskai nebutina. Jie viska privalo duoti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Laimute77 @ 2009 03 28, 15:19)
Man gydytojas sake, kad jam nuo sios sumos lieka apie 300 lt  mirksiukas.gif

O gal galite kuri nors paaiskinti kaip ten su epiduru? Ar mokama paslauga? Jeigu mokama - kiek kainuoja?  ax.gif

bent jau kai pirma gimdziau (VGN 2006 metais) epiduras buvo nemokamas. Na bet cia jau sena info. Tikiuos kad ir dabar jis nemokamas. Bent jau turetu buti.
Papildyta:
QUOTE(jauna mamytė @ 2009 03 26, 11:07)
Sveikos  4u.gif o as tai rytoj arba pirmadieni vaziuosiu apsizvalgyt i VGN. Nors zadejau vaziuot tik tada kai jau bus laikas gimdyt, bet kazkaip smalsu labai jau pasidare kaip ten viskas atrodo  smile.gif Na matysim kaip ten kas bus  nestuke.gif

Lauksim naujienu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DI: 29 kovo 2009 - 16:17
O kad vyras dalyvautu gimdyme - nieko papildomai nereikia? Nes kazkur girdejau, kad lyg plauciai turi but persviesti... Pamirsom paklaust kai buvom doh.gif
Atsakyti
Šokoladu piknaudžiaut negalima. Aš jo pakankamai suvalgiau - išbėrė mažiuką, dėl to ilgiau užtrukom ligoninėje, buvo sunku surasti priežastį, vaikučiui leido priešalerginius vaistus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RVJ: 30 kovo 2009 - 13:03
QUOTE(drugei @ 2009 03 30, 12:55)
O kad vyras dalyvautu gimdyme - nieko papildomai nereikia? Nes kazkur girdejau, kad lyg plauciai turi but persviesti... Pamirsom paklaust kai buvom  doh.gif

Nereikia mirksiukas.gif
Atsakyti